Puri ارسال شده در September 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: شاهد ندارم چون سر صبح بود اما کسی رو میشناسم که همون روز همین جناب ازش کلاهبرداری کرده. • توضیحات: سلام و عرض ادب.خب بریم سر اصل مطلب. من داشتم سر صبح میچرخیدم و رفتم جای خانه بیگ سموک دیدم قیمت پاین گذاشته و زنگ زدم بهش گفتم جناب میای با خونه من تاق بزنی یا ارزون تر بدی گفت نه.(اینجناب که میگم به اسم samanwilson) بود. بعد یک اقای به اسم bovman اومد گفت این خونه منه کو بریم جا خونت ببینم چطوره بعد با سمان که گفتم پاشدن اومدن جای خونه من که دیدن با کلی جرو بحث حاظر شدن که هیچکس سر نده و اعتماد کنیم ادمین هم نبود.من قبول نکردم که $1 بزارم با کلی بحث یک اکانت دیگه بردم جای خونه ایشون که خود سامان اومد باز دنبال من و برد جای خونش بعد یک crew زدن تو اونجا میحرفیدیم بعد فاطی به من گفت $1 کن میگم الان اون هم 1$ بکنه باز کلی بحث کردیم گفتم باشه گفتم که بگو اونم بزنه گفت باشه من 1$ کردم خونه رو گرفت اف شد بعد با اون اکانت دیگ که اونجا بود گفتم 1$ کن دیگ بعد گفت اشتباه کردی باید به یک نازی نام دیگه میدادی و اف شد :(تا چند لحظه قبل که تو crew بود که خوب فاطی میشناخت و گفت الان 1$ میکنم ولی هم فاطی گرفت و اف شد جفتشون زدن به در پیچ و فرار و گردن نگرفتن) این داستان کلاهبرداری ایشون بود. من کسی رو میشناسم که همون روز همین جناب از اونم کلاهبرداری کرده در صورت نیاز بگید تا بگم بیاد. دروغی در کار نیست صفر تا صد موضوع گفتم بستگی به شما داره چطور موضوع رو ببینید این جناب کلاه بردارن. با جناب Samanwilson فقط تنها بدیش اینه من اعتماد کردم و اسکرین نگرفتم فقط از قسمت که فحش گذاشته که میدم دارم همون روز هم فروخت به قیمت خیلی پاین. • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده September 10, 2019 توسط ratin • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در September 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2019 با سلام خدمت بازیکن محترم متأسفانه بدون مدارک کافی امکان مجازات فرد وجود ندارد. در 53 دقیقه قبل، ratin گفته است: من اعتماد کردم و اسکرین نگرفتم اشتباه خیلی از افراد اینه که خیلی راحت اعتماد میکنند و متأسفانه ما مسئولیتی در قبال اعتماد بیجا و سادگی افراد قبول نخواهیم کرد. طبق بند ح. شکایات قوانین عمومی سرور شکایت شما رد شد! نقل قول برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود) + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده