Abbaskavoosi ارسال شده در April 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: mehi.pro • توضیحات: با سلام نمیدونم ایشون چرا منو بن کردن !! لطفا بگید که من چی گفتم که شما منو بن کردید جالبه راستی ایشون منو 29بن کرد درخواست آنبنی دارم • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در April 28, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2017 با سلام شما باید طبق فرم مربوط به شکایت عمل کنید. در صورت تکرار از انجمن محروم خواهید شد. ادمین مربوطه 24 زمان برای پاسخ به شکایت را دارا خواهند بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در April 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2017 با سلام. مدارک مربوط به توهین شدت بالای شما به سرور به مدیریت ارسال داده شده، و همچنین در Log سرور قابل مشاهده است. موفق باشید. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در April 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2017 درود شکایت شما رد شد. ( کار ادمین مورد نظر صحیح بوده ) با تشکر، بسته شد. دانـــــــــــــMaCaVeL#¯̶̄یـــــــــــــال لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده