رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

رد شکایت - Amir

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

BerLyN.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Amir.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: در تاپیک قبلی توضیحات ننوشتم و فکر کردم نیازی نیست، چون بی دلیل بن زدن ادمین مربوطه، منم با خودم گفتم نیازی نیست توضیح بنویسم دیگه اشتباهی بن شدم

شکایت کردیم و جناب آقای SFC شکایت بنده رو رد کردن، من قبل از زمانی که ایشون بن بزنن مشغول وال زدن بودم و داشتم گانری میکردم که دیدم چند تا اسکرین شات از صفحه من داره گرفته میشه و گفتم عیبی نداره بزار چک بدن، خودشون متوجه میشن که چیتی در کار نیست بعد از تایمی دیدم وسط فایت آروان منو بن زدن الکی و بی مورد

توجه داشته باشید که تایم شب بود و لگ و ضعیفی نت بسیار بود، شاید چیز های عجیبی دیده شده باشه که از ضعیفی نت بوده شاید

به حر حال احساس میکنم من به اشتباه بن شدم و تقاضای بررسی دوباره مدارک ادمین مربوطه رو دارم، این ادمین چندمین بار است که بخاطر همین چیز ها منو بن میزنن و هر باری که شکایت میکنم رد میشه

و با اینکه این همه برنامه برای چک پیسی هست ایشون از روی اسپکت منو بن زدن، ایشون چند بار هم قبل این منو چک پیسی دادن و مورد خاصی نتونستن پیدا کنن و یک مورد هم که به شما باید بیان کنم هم این است که ایشون وقتی مدارک را به صورت Staff-Note ارسال میکنن، احساس میکنم مدارک ایشون تقلبی یا چک پیسی های کسانی یا چک پیسی های قبلی من بوده که بخاطر آنها بن نزده و الان اقدام به بن زدن آنها میکند، تقاضا میشود مدارک رو به صورت کامل بررسی نموده و جواب و دلیل خوبی برای رد شکایت برای من پاسخ دهید.

• مدارک (فیلم یا عکس):‌ Ucp - BerLyN

ویرایش شده توسط AmirBerLyN
  • دوست دارم که 1
  • مرسی 1
  • هاها 2

:𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔

75ea28_25b9421-2e1f02-24image0-2-2-2-2-1

Morfy.png

Dive.png

beb527_24b9421-2e1f02-24image0-2-2-2-2-1

67b817_25file-0000000037ac6243a035dd5876

𝙏𝙝𝙚 𝘾𝙝𝙚𝙖𝙩𝙚𝙧𝙨 𝙁𝙖𝙢𝙞𝙡𝙮 

☠ [𝙊𝙍] ☠

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/88876-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-amir/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• سرپرست کارکنان

درود:

مدارک خدمت سرپرست مجموعه ارسال شد.

Staff note

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

❤️ Be Strong ❤️

Still Free CreW

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/88876-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-amir/#findComment-920781

• سرپرست

درود؛

طی بررسی های انجام شده...

شما به درستی محروم شده اید و از تقلب استفاده کرده اید.

+عملکردِ مسئولین صحیح می باشد.

شکایتِ شما رد شد.

+موفق باشید.
+بسته شد!

EnDWaY.png 

𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/88876-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-amir/#findComment-922875

• EnDWaY موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...