رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Omid.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

زیادن مشخص نیست  اما با این حال منیجر رو میزاریم کیا هستن و فعالیت دارن توی گروه ماتریکس خودتون بهتر میدونید

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیازی نیست

• توضیحات: 

با سلام 

بنده چندین مرتبه بوده که پیام های فروم رو گزارش زدم اما هیچ رسیدگی نمیشه هنوز که هنوز با گذشت چندین ماه هنوز اون پیام ها هست

دیروزم یک پیام از قسمت lspd گزارش زدم قسمت شکایت هاش اما رسیدگی نمیکنید 

اگر قرار بر رسیدگی نیست اطلاع بدید به فاندر سرور که دیگه نیازی به اکسپت کردن پست هم نباشه متاسفانه عدم مدیریت مجموعه چه در بازی چه در فروم بی داد میکنه 

لطفا به این مسئله رسیدگی کنید

• مدارک (فیلم یا عکس): نیازی نیست قسمت لاگ فروم چک کنید متوجه میشید

• دوست دارم که 16
  • هاها 1

b55e14_251.png

👑𝐁𝐞 𝐇𝐨𝐥𝐝 𝐓𝐡𝐞 𝐊𝐢𝐧𝐠, 𝐓𝐡𝐞 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐎𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠𝐬👑

Omid.png

درود امید جان؛

اولا: تیکه پرانی، توهین و کنایه در شأن ناظم و ادمین اسبق سرور که شما باشید نیست. (با تمام احترامی که نسبت به شما دارم)

ثانیا: به همه گزارشات در اسرع وقت و به نحو احسنت رسیدگی های لازمه انجام میشه. اگر می‌بینید خدایی نکرده خطایی رخ میده از طرف تیم ناظمی یا سو تفاهمی به وجود اومده، یک پی ام شخصی به یکی از ناظمین وقتی از شما نمیگیره و حتی ممنونتونم می‌شیم.

ثالثا: شخصا تاریخچه گزارشات فروم رو تا تاریخ ۲۶ ام آگوست چک کردم. از بقیه ناظمین هم پرسیدم که گزارشی از سمت شما بوده یا خیر، ولی هیچ گزارشی نبود.

این شکایتی که از تیم ناظمین انجام دادید به اندازه شکایتی که از فاندر سرور به دلیل توهین به خودرو های برقی انجام شد، غیر ضروری بود.

در یک پی ام شخصی می‌تونستید مشکل رو حل کنید.

رابعا: هیچ مدرکی، هیچ شواهدی، هیچی از طرف شما ذکر نشده. حتی گزارشی هم مبنا بر بخش گزارش اعضای LSPD از طرف شما تو تاریخچه نیست. چطور میخواید به این شکایت رسیدگی بشه؟

سرپرست محترم @EnDWaY، تاریخچه ها برای شما قابل مشاهده هست. میتونید چک کنید.

• دوست دارم که 12
  • مرسی 4

".Kiss me hard before you go, Summertime Sadness"

درود و احترام
از هرگونه توهین،
 تیکه یا کنایه و جر و بحث همچنین موارد اضافی اکیداً خودداری نمایید.
در غیر این صورت و رعایت نکردن موارد فوق مجازات اعمال خواهد شد.
خواهشندم تا پاسخ سرپرست محترم @EnDWaY صبور باشید.

• دوست دارم که 2

Son of The King of Kings
King of The World
Cyrus The Great
400926_25up.gif

c64524_25photo-2025-07-24-10-03-28-1-.png
400926_25up.gif
 Parsa.png 

درود و احترام

تمام محتوای تاپیک غیر حرفه ای میباشد (حاوی از موارد اضافی, کنایه, اهانت به تیم...)

تمام کسانی هم که با شما موافقت کردند, یا چیزی از تیم ناظمی نمیدونن, یا فقط کینه ای از مجموعه و تیم حرفه ای ما دارند.

11 ساعت قبل، Omid گفته است:

بنده چندین مرتبه بوده که پیام های فروم رو گزارش زدم اما هیچ رسیدگی نمیشه هنوز که هنوز با گذشت چندین ماه هنوز اون پیام ها هست

دیروزم یک پیام از قسمت lspd گزارش زدم قسمت شکایت هاش اما رسیدگی نمیکنید 

هیچ مورد گزارش شده ای از شما داخل لاگ ما نیست.

چطور مدعی این هستید؟ مدرکی مبنی بر این مورد دارید؟ لینکی مبنی بر گزارش شما؟ اثری از عدم رسیدگی؟ چرا هیچ کدوم قرار داده نشده؟

11 ساعت قبل، Omid گفته است:

اگر قرار بر رسیدگی نیست اطلاع بدید به فاندر سرور که دیگه نیازی به اکسپت کردن پست هم نباشه متاسفانه عدم مدیریت مجموعه چه در بازی چه در فروم بی داد میکنه 

لطفا به این مسئله رسیدگی کنید

همانطور که عرض کردم کینه و طرز فکر و قضاوت های پوچ و تو خالی شما دلیل بر صحیح بودن اتهامات شما نیست.

صرفا موردی است که به نظر خودتان حالا بنا بر اتفاقاتی که چه در گذشته و بعد تر از ان برایتان رخ داده ممکن است اینجوری فکر کنید.

-------------

یک سری مواردی هم بوده که خودتان میدونین چی ها اینجا نوشتین

بروز احساسات و مسائل شخصی رو میشه از متن و لحن ان تشخیص داد.

درمورد تیک شدن رنک هم, ناظم ها فعال هستن, خداروشکر هیچ گزارشی رو دست نمیمونه, همه پستای تو صف و گزارشات حداکثر تا 2 ساعت (در شرایطی بیشتر یا کمتر) رسیدگی میشن

از قدیم گفتم, 3 ساله میگم:

- تیم ناظمی متشکل از برترین, حرفه ای ترین, سابقه درخشان ترین و منتخب ترین بازیکنان هستند -

ارادت

• دوست دارم که 7
  • مرسی 2

-------------------------------------------------------------------------------------

503922_25Eeee-1-.png

-------------------------------------------------------------------------------------

• سرپرست

درود؛

با توجه به قانون کنایه، اسپم و موارد ... ، شکایتِ شما رد می شود.

لطفاً قوانین مربوط به شکایت را رعایت فرمائید.

+موفق باشید.
+بسته شد!

• دوست دارم که 6

EnDWaY.png 

𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐

• EnDWaY موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...