elfo ارسال شده در August 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: این دوست عزیز اصلا لایق لیدری نیستن و اصلا انلاین نیستن با اکانت row_ و با اکانت های مولتیش بازی میکنند ، یکی از اکانت هاش که اصلا خبر نداشتم که ایشون هستن موتورشون رو که قفل نکرده بود سوار شدم و منفجر کردم که ایشان امدن گفت خندتو محو میکنم که افلاین شدن و با اکانت اصلی امدن و بی دلیل fw دادن وبعد کیک باfp 80 همه چیز تو عکس ها معلومه و توهین هایشان هم بماند و خواستار حداکثر مجازات واسه Row_ هستم ایشان که دوست روزبه هستن این شکایت رو رد میکنن پس از @kelton میخوام به این شکایت رسیدگی کنن و fp من رو پاک کنن واقعا لیاقت لیدری ندارند در موردش فکری بکنید • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده August 30, 2019 توسط elfo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh ارسال شده در September 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2019 با سلام؛ اینطور که پیداست، لیدر صلاحیت ادامه همکاری در تیم کارکنان را ندارند، فلذا از تیم اخراج شدند. بخاطر مشکل پیش آمده از شما پوزش میطلبیم، لطفا زمانی که من آنلاین بودم، ریپورتی با عنوان Clear FP T#8802 بدهید تا FP های شما پاک و به دسته متوسطی مذکور بازگردید. در در ۱۳۹۸/۶/۸ در 22:05، elfo گفته است: ایشان که دوست روزبه هستن این شکایت رو رد میکنن پس از @kelton میخوام به این شکایت رسیدگی کنن آشنا و غریبه، برخورد یکسان است، لطفا قضاوت نکنید. - بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده