HaKaN ارسال شده در August 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: اصلا کجای فروم زده myreferral تو ad/ قانونی نیست ها اصلا چیزی بلده این ادمین ها؟ در ضمن این چیه میگه عزیزم داشت گفتم الان هم میگم داری اشتباه میزنی راستی خودش هیچی بلد نیست انگار بهش چند تا CMD رسیده فکر میکنه خیلی شاخ نه دادا اشتباه داری میزنی برو از رنک بالا ببین چیکار میکنه مثل Erfan E.Vi.DI که کارش واقعا خوبه تو چی ها برای هر زرتی داری کیک،بن و میوت میکنی باو من جات بودم استف میدادم راستی من دارم میگو تو /Report که اقا رنک بالا باز کنه تو حالا برای تو باز شد میتونستی بگی که میبندم یا میگم ادمین بیاد بعد حالا هم نگفتی چرا کیک میکنی {{{{ این شکایت من دوتاست }}}} • مدارک (فیلم یا عکس): http://s2.picofile.com/file/8370441618/شکایت.rar.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در August 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم @HaKaN شکایت شما رد شد. توضیح: تمامی موارد امکان نوشتن در قوانین عمومی سرور وجود نداره و بر اساس شرایط تصمیم گیری میکنیم طبق مدرک ارسالی Ad/ شما مورد داشته و Cancel شده است. با تشکر. • بسته شد • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده