Radical ارسال شده در دیروز در 18:22 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 18:22 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچیک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: @Ali @EnDWaY @Kamyab@Toofan اقای مسولین محترم به جون مادرم قسم ادین های سرور شما نمیزارن من پلی بدم نمی دونم چیکار کنم اقای ادمین پارسا سره چیت انجین که من اصلا نمیدونستم رو پی سیمه و میشه باش گیم رو دستگاری کرد بن داد و همون موقع این رو از روی پی سیم پاک کرد بعد ما با هزار بدبختیت رفتیم یه اکانت از یکی از دوستان گرفتیم که بیایم پلی بدیم بعد اقای ادمین اروان اومده مارو بن داده سره چی سره این که لاگ این رو پی سی ما بوده و خود ایشون گفتن که تو این رو داشتی پاک کردی به خدا قسم من همون موقع که بن شدن رفتم ریپرت دادم گفتم میخوام ان بن کنم میترسم لاگ این افتاده دوباره بن شدم ادمین atiye گفت نه بن نمیشی گفتم من بلد نیستم لاگ پاک کنم ترو خدا کمکم کنید گفت نترس بن ننیشی به خدا من بعد ۲ سال بای دادن اومدم گقتم یکم ایجا پلی بدیم ادمین های شما نمیزارن ما بازی کنیم هم میریم پینت بال مارو بن میدن نمی دونم چیکار کنم تنها راه پاک کردن بازی چون اگه دوباره برم چک پیسی میگه عه این لاگش رو پیسی تو هست خوب من پاکش کردم چیکار کنم به خدا من فقط یه پلیر عادی ام بعد ما رو بن میکنید نمی زارید پلی بدیم من میدونم شما فقط یه cmd میزنید وتموم ولی پلیرم که هیچی.. اینو به خدا من یه بار سرش بن شدم اقای پارسا هم شاهد ایشون این رو از روی پی سی. من پاک کرد. دیگه نمیدونم به کی قسم بخورم ما که دستمون به جایی بن نیست ولی خوب بای میدم و میسپریمتون به خدا. • مدارک (فیلم یا عکس):ucp حتی به ادمین مهرداد هم گفتم گفت اگه اومد بگو اینو ادمین پارسا پاک کرده لاگه پاک کردن اونه و من یه بار سرش بن شدم گفت اینو بگی کارت ندارن اما... ولی این حق من نبود میسپریمتون به خدا... شما لاگ این رو با لاگی که امروز من بن شدم چک بدید به خدا خودتون ببنید واقعا من نمیدونم چیکار کنم چون هر موقع بیام گیم سره این لاگ بن میشم پس یعنی من دیگه حق بازی کردن ندارم!! اگه نیخوایید پلی ندیم قشنگ بگید دیگه بن کردن نداره ویرایش شده دیروز در 18:26 توسط Radical اشباه نوشتاری و اضافه کردم ادمین توفان 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/87284-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-arvan/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان ZakharAsli ارسال شده در 4 ساعت قبل سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل @Radical درود و احترام، نیاز به نوشتن متن های طولانی نیست. شکایت شما درحال بررسی می باشد. صبور باشید. @Arvan مسئول محترم، مدارک خود را برای بنده ارسال کنید. نقل قول وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با آدما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/87284-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-arvan/#findComment-905852 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.