limit ارسال شده در August 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: من از یه نفر از بازیکنان فکشن یدک کش شکایت کردم ، چون به من توهین با شدت بالا کرد،مجازات ایشون اخراج از اقلیت میباشد ، ولی لیدر فکشن ، فقط به ایشون فکشن وارند داده ، لطفا پیگیری کنید،من چند نموونه از توهین های وی را میزارم همراه با پاسخ لیدر فکشن یدک کش • مدارک (فیلم یا عکس): اینا نمونه هایی از توهین با شدت بالا فرد خاطی میباشد ، حالا در پایین جواب لیدر فکشن یدک کش رو میبینید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh ارسال شده در August 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2019 با سلام؛ بازیکن نامبرده در همان روز FP80 شده اند، لطفا ابتدا از صحت دانسته های خود مطمئن شوید. - بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده