Gdaal ارسال شده در August 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نبوده • توضیحات: ایشون به مدت 3هفته تویه فرند لیست من بود بنده جهت درخاست راهنمایی از این شخص کمک خاستم برای خرید بیمه ماشینم ولی این شخص دستور فروش ماشین به من داد که قرار بود بیمه کامل کنه و ماشین را پس بده اما متاسفانه از این مسئله سو استفاده کرد و ماشین را برای خود برداشت و همین الان در اسکرین شات ها مشاهده میکنید به من گفته یه مدت ماشین پیشش باشه که من همچین حرف و قرار دادی با این شخص نداشتم لطفا رسیدگی کنید با تشکر از ادمین محترم • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh ارسال شده در August 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2019 با سلام؛ به مشکل شما داخل بازی رسیدگی خواهم کرد، با من در تماس باشید. - بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده