JeRjiS ارسال شده در July 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام خدمت مدیریت ما با اقلیت LSV وار توافقی دادیم و طبق توافق نباید هیچ بافی زده میشد طبق مدارکی که من دارم لیدر فکشن باف mighti m4 زده از اول وار تا اخر وار هم باف نگه میدارن نه ریلاگ که بپره نه چیزی و خودشون که میزنن هیچی ممبرشون هم میزنه ایشون روی ممبر خودشون هم نظارت نمیکنند درخواست دارم مدیریت هرچه سریع تر رسیدگی کنند turf بک بخوره لیدر مورد نظر مجازات شوند درخواست فیلم کامل وار از لیدر Arrow دارم چون در بعضی قسمت ها داشتن چیت ایشان واضح بود • مدارک (فیلم یا عکس): باف داشتن لیدر در 2 تایم مختلف و باف داشتن ممبر ایشون ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم, چیزی که خیلیا نیستن ... تا اومدین گرگا رام کنیم سگا شاخ شدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
M0hamad ارسال شده در July 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2019 @JeRjiS با سلام شما ظاهرا یکم حواستون پرته یا عمدا یا سحوا که 100 درصد عمدی شکایت کردید به حضورتون بگم که دوست عزیز شکایت از طرف لیدرتون برسی شد با @Kelton @Roozbeh و لیدرت درمیون گذاشتیم تمام شد این داستان هایی که درست میکنین شلوغ میکنین نمیفهمم یعنی چی؟ قصدتون ازین کارا چیه؟ تمومش کن پسر جان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JeRjiS ارسال شده در July 24, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2019 در 10 ساعت قبل، M0hamad گفته است: با سلام شما ظاهرا یکم حواستون پرته یا عمدا یا سحوا که 100 درصد عمدی شکایت کردید به حضورتون بگم که دوست عزیز بنده حواسم کامل هست و میدونم دارم چیکار میکنم در 10 ساعت قبل، M0hamad گفته است: و لیدرت درمیون گذاشتیم تمام شد مثل این که شما متوجه عرایض بنده نشدید تورف یک قرارداد بین لیدر هاست و مال اوناست به من هیچ ربطی نداره بنده قصدم از شکایت گرفتن فیلم شما از وار و ممبر شما هستش که مدریت به این جریان رسیدگی خواهد کرد هم شما در این قسمت فیلم خود را ارسال کنید هم ممبر شما در قسمت شکایت از اعضای فکشنتون در فیلم من ممبر شما دارای ایم بسیار قوی بوده و خواستار فیلم خود شما و ممبرتون هستم با تشکر از مدریت 1 ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم, چیزی که خیلیا نیستن ... تا اومدین گرگا رام کنیم سگا شاخ شدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
M0hamad ارسال شده در July 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2019 کاملا شکایت بی معنی و بی ربط جواب شما داده شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JeRjiS ارسال شده در July 26, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2019 در 22 ساعت قبل، M0hamad گفته است: کاملا شکایت بی معنی و بی ربط جواب شما داده شد چرا سعی در پوشاندن و مخفی کردن ماجرا دارید؟ لطفا فیلم کامل خود از وار را ارسال کنید تنها دلیل شکایت من این است و فیلم خود را ارسال کنید در صورت نداشتن فیلم طبق قوانین مجازات میشوید اگر فیلم ندارید بگید و وقت خود و من و مدریت تلف نکنید درخواست رسیدگی سریع توسط مدریت را دارم @Roozbeh 1 1 ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم, چیزی که خیلیا نیستن ... تا اومدین گرگا رام کنیم سگا شاخ شدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh ارسال شده در August 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2019 با سلام؛ فرد مذکور به حالت تعلیق درآمده اند. همچنین در مدارک شما به توافق درباره باف اشاره ای نشده است. - بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده