RoKSanU ارسال شده در July 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: همانطور که در مدارک قابل مشاهده است تاریخ درخواست مرخصی tcz تا 2019/07/13 بوده که بعد این تاریخ آنلاین نشده که در شکایت قبل مطرح کرده بودم. بعد از ارسال شکایت گویا لیدر Hydro به tcz گفته که بیاد دوباره درخواست مرخصی بده که باعث رد شکایت بشه که در مدارک تاریخ و ساعت دقیق ارسال هر دو پست شکایت و درخواست مرخصی مشخص شده. شکایت قبل به خاطر نداشتن تاریخ رد شد که در این شکایت مدارک رو اصلاح کردم. • مدارک (فیلم یا عکس): عکس از پست درخواست مرخصی tcz در فروم: عکس از پنل کاربری tcz که نشان دهندهی تاریخ آخرین ورود به سرور است: عکس ار تاریخ ارسال پست شکایت قبل: عکس از پست درخواست مرخصی tcz در فروم که دقیقا بعد نمایش داده شدن پست شکایت در فروم ارسال شده است: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در July 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2019 حرفی ندارم.... افکار خودتون رو به دیگران نسبت ندید. تنها راه ارتباطی من با این شخص از طریق پیام خصوصی انجمن می باشد که دوستان مدیریت میتونن بررسی های لازم رو انجام بدن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh ارسال شده در July 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2019 با سلام؛ در در ۱۳۹۸/۴/۳۰ در 17:43، RoKSanU گفته است: بعد از ارسال شکایت گویا لیدر Hydro به tcz گفته که بیاد دوباره درخواست مرخصی بده که باعث رد شکایت بشه که در مدارک تاریخ و ساعت دقیق ارسال هر دو پست شکایت و درخواست مرخصی مشخص شده. 24 ساعت زمان دارید برای حرف خود مدرکی ارائه دهید، در غیر این صورت 3 روز از انجمن محروم خواهید شد. @RoKSanU لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh ارسال شده در August 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2019 سلامی مجدد؛ شما از انجمن به مدت 3 روز محروم و شکایت شما رد شد. - بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده