Xtreme ارسال شده در July 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام من قبل اینکه وارد فکشن بشم Noise لیدر فکشن بود که ظاهرا دیگه لیدر نیست بعد آقای Row_ اومدن لیدری فکشن رو گرفتن و از همون اولش با من و Alireza244 بد شروع کردن و اصلا رفتار مناسبی با ما دوتا نداشتن حتی خود فاندر عزیز @Kelton اومدن به دلیل کیک بی دلیل ایشون مارو برگردوندند فکشن و حالا که ۲ روز از روش نگذشته ما باز با ۸۰ اف پی کیک شدیم، یارو زنگ به من میگه جنسیتت چیه؟ میگم پسرم بعد کیک میده جالب اینجاس منو علیرضا تو یه زمان وارد فکشن شدیم اونوقت اون ۱۰ اف پی کیک شد من ۸۰ لطفا یه دلیل قانع کننده واسه کیک شدن ما بیارید. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Row ارسال شده در July 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2019 با سلام شما به دلیل عدم رعایت قوانین عمومی دسته متوسط از این اقلیت اخراج شدید. * استفاده از حرف ناپسند در چت داخلی * عدم حضور در جلسه هفتگی * عدم کذاشتن Materials و Drugs هفتگی * برداشتن اسکین دختر پیوست 1 پیوست 2 پیوست 3 شاهدین در صورت نیاز معرفی خواهند شد. // ▂▃▄▅▆▇█▓▒░SᴀɪɴTs Fᴀᴍɪʟʏ░▒▓█▇▆▅▄▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh ارسال شده در July 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2019 با سلام؛ پیوست یک برای رد شکایت شما و دلیل FP80 کافی میباشد، لطفا از شکایات بیجا شدیداً بپرهیزید. - بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده