AmiRw ارسال شده در July 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: لیدر موظف به چک کردن فروم در هر 30 دقیقه از فعالیت خود هست در صورتی که پست من 16 این ماه به نمایش در آمده ولی الان که به انتهای 18 July نزدیک میشیم ولی هنوز پست قبول نشده این در صورتی است بقیه فکشن ها مثل FBI یا PD پست های عضویت رو قبول کردن ولی ایشون رسیدگی نکرده و الان حدود 3 روز میگذرد ولی پست من به نمایش در نیامده است. • مدارک (فیلم یا عکس): http://uplod.ir/g71w80kdjz75/Untitled.png.htm لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در July 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2019 پست شما تأیید شده است ولی متاسفانه نمیدونم چرا شکایت شما رو نمایش میدن ولی پست من رو نه!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh ارسال شده در July 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2019 با سلام؛ @AmiRw شکایت شما رد شد، لیدر بی تقصیر بوده و دلیل تاخیر من در به نمایش گذاشتن پست ها بوده است. پوزش. - بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده