MamadTaj ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و درود آقای McClane منو با ریزن چیت بن دادن که با تایید EndWay این پروسه انجام شده که یعنی EndWay باید مدارک بده و بنده از گفته های Endway مدرک دارم و تست کردم حتی حرف ایشون رو و اینکه من این مدرک رو برای ادمین هایی که تا حرف از چیت میاد هنه ذهن ها میره سمت اونا پرسیدم گفتن کافی نیست برای اثبات چیت بودن Slap Arvan Mehrdad Aras Paul Xsyn من چندینبار به ایشون گفتم بیا داخل بازی من برات حتی امتحان کنم ایشون تو بازی فقط پیش مریدشون هستن و حتی حاضر نشدن بیان حرفای منو بشنون بنده واقعا خیلی تلاش کردم تا به اینجا برسم و چیت رو واقعا گذاشتم کنار واقعا خوب نیست انقدر ساده بن چیت بدید اونم واسه یکی که صبح پا میشه میاد ارساکیا شب برای خواب از ارساکیا میره و اینهمه زحمت کشیده برای تیم حداقل انقدر ساده از کنار این موضوع کاشکی رد نمیشدید • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک 2 4 نقل قول : 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉: 𝐼 𝒲𝒜𝒮 𝒬𝒰𝐼𝒯𝐸, 𝐵𝒰𝒯 𝐼 𝒲𝒜𝒮 Ꮖ ᏔᎪᏚ𝒩’𝒯 𝐵𝐿𝐼𝒩𝒟️ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/82876-%D8%A8%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-endway-mcclane/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danth ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل (ویرایش شده) علیکه سلام. بریم سراغ یه سری نکته. نکته اول: به گفته خودتون شما چیت رو گذاشتید کنار. سوالی که پیش میاد اینه شما بعده اینکه محروم شدید گذاشتید کنار؟ 2. نکته دوم: شما خودتون قبول کردید در پیامه شخصی که بیام از سرور محرومتون کنم. 3. نکته سوم: شما در قسمت توضیحات شکایتتون گفتید: ایشون تو بازی فقط پیشه مریدشون هستن. سوالی که دوباره پیش میاد اینه ایا باید از شما اجازه گرفت برایه انجامه یه سری کار ها؟ 4. نکته چهارم: مدرکی دارید دال بر اثبات صحبت هایی که کردید و اینکه از تقلب استفاده نکردید در بازی؟ 5. نکته پنجم: نکته هایی که گفتم رو خوب توجه کنید. و اما حرفه اخر: ...Staff note ویرایش شده 4 ساعت قبل توسط Danth نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/82876-%D8%A8%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-endway-mcclane/#findComment-871627 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadTaj ارسال شده در 1 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل (ویرایش شده) 2 ساعت قبل، Danth گفته است: علیکه سلام. بریم سراغ یه سری نکته. نکته اول: به گفته خودتون شما چیت رو گذاشتید کنار. سوالی که پیش میاد اینه شما بعده اینکه محروم شدید گذاشتید کنار؟ 2. نکته دوم: شما خودتون قبول کردید در پیامه شخصی که بیام از سرور محرومتون کنم. 3. نکته سوم: شما در قسمت توضیحات شکایتتون گفتید: ایشون تو بازی فقط پیشه مریدشون هستن. سوالی که دوباره پیش میاد اینه ایا باید از شما اجازه گرفت برایه انجامه یه سری کار ها؟ 4. نکته چهارم: مدرکی دارید دال بر اثبات صحبت هایی که کردید و اینکه از تقلب استفاده نکردید در بازی؟ 5. نکته پنجم: نکته هایی که گفتم رو خوب توجه کنید. و اما حرفه اخر: ...Staff note 1-میتونید اینجور فکر کنید 2-بنده گفتم بن گنید که شکایت کنم چون پرایوت کامیاب جوابی نمیده و اینکه بنده اگه نمیگفتم بن کن شما بن نمیکردید؟ 3- اولن من روی صحبتم با اندوی بود دومن بنده چنید بار ریپورت دادم و ایشون تی پی نداد و پیش مریدشون بود و به من گفت فروم پیام بده یکسری از حرف هارو رو نمیشه تو پیام گفت 4- مدرک ندارم اما تا صبح توضیحات جهت دادن دارم که خودتون هم اگاه هستید 5- حرفی نمیمونه ویرایش شده 1 ساعت قبل توسط MamadTaj نقل قول : 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉: 𝐼 𝒲𝒜𝒮 𝒬𝒰𝐼𝒯𝐸, 𝐵𝒰𝒯 𝐼 𝒲𝒜𝒮 Ꮖ ᏔᎪᏚ𝒩’𝒯 𝐵𝐿𝐼𝒩𝒟️ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/82876-%D8%A8%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-endway-mcclane/#findComment-871800 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.