RoKSanU ارسال شده در July 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: همانطور که در قوانین لیدری نوشته شده است تمامی کار های ساب لیدر به پای لیدر است اگر ساب لیدر اشتباهی مرتکب شود مسئولیت آن با لیدر است. • مدارک (فیلم یا عکس): http://uplod.ir/ez4ekxhd3zyt/Untitled.png.htm لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در July 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2019 (ویرایش شده) مشکلی نمیبینم که بخوام شخص ساب لیدر رو مجازات کنم! چیزی که نه به ممبر ضرر رسونده و نه به اقلیت یا شخص دیگه قابل مجازات نیست! اگر هم کسی بخواد شاکی باشه تنها خود شخص kingester می باشد که تا بحال هیج شکایتی از طرف ایشون به من نرسیده ویرایش شده July 16, 2019 توسط BiHan 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoKSanU ارسال شده در July 17, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2019 حرف شما اینکه میگید این شکایت به هیچکس ضرر نرسونده مثل اینه که من برم ماشین رنک بالاتر بردارم و کار هارو انجام بدم بعد بگم من که به کسی ضرر نرسوندم، نه به اقلیت یا شخص دیگه ضرر نرسوندم پس قابل شکایت نیست. اگه شما یه CMD دارید قرار نیست ازش استفاده غیر صحیح کنید مثل کاری که ساب لیدر کردن که همه ی کار های ساب لیدر هم به پای لیدر نوشته میشه. مثل این میمونه حرف شما که مثلا شما دل بخواهی به یک نفر FW بدی و هی پاکش کنی بگی من که پاکش کردم به تو یا به اقلیت ضرر نرسوندم که. یا از FVR زیاد استفاده کنید و بگید که من ضرری نرسوندم در صورتی که راجب استفاده از همه اینا در قوانین توضیح داده اند. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh ارسال شده در July 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2019 با سلام؛ در در ۱۳۹۸/۴/۲۵ در 08:46، BiHan گفته است: چیزی که نه به ممبر ضرر رسونده و نه به اقلیت یا شخص دیگه قابل مجازات نیست! مثال های Roksanu کاملا قانع کننده بود، ساب لیدر جدید خود را روشن کنید که دستورات اسباب بازی نیستند، در صورت تکرار شدید ترین برخورد با شما صورت خواهد گرفت. - بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده