God ارسال شده در July 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: من توسط ادمین روزبه کنترل سیستم شدم، ایشون از نرم افزار Search Everything استفاده کردن (میتونین داخل گوگل everything download سرچ کنید و دانلود کنید) و یک فایل پیدا کردن، اصرار دارن این نرم افزار فقط فایل هایی که داخل سیستم هست رو نشون میده، از اونجایی که من اسم نرم افزار رو گفتم فکر کنم تقریبا طرز کارش رو متوجه شده باشین، یعنی شما یک سال پیش یه چیزی رو دانلود کردید بعد پاک کردید، حالا چون قبلا یکبار دانلود کردید زمانی که داخل این نرم افزار سرچ میکنی اسمش رو میاره! دقت کنید فقط اسم! یعنی نمیگه کی دانلود شده، کی پاک شده و یا داخل سیستم هست یا نه! من طرز کار این نرم افزار رو به ادمین مربوطه توضیح دادم ولی ایشون میگه تا خودت دیدی سوتی دادی و این حرفا! زمانی که من این فایل رو دیدم به ادمین گفتم شما رو داخل وار بدون چیت میزدم و فیلم دارم (یه وقت فکر نکنن با چیت از من میخوردن) ولی ظاهرا ایشون یه جور دیگه برداشت کردن! لطفا اگه از نرم افزاری برای کنترل سیستم استفاده میکنید اول طرز کار رو یاد بگیرید! اگه امکانش هست یک ادمین دیگه که از نرم افزار ها اشنایی کامل دارن کنترل سیستم کنن، دلیل نمیشه چون این نرم افزار رو شخص @Ali به ادمین هاشون معرفی کرده باشن کاملن درست باشه و مشکلی نداشته باشه! • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8366766984/Roozbeh.rar.html ویرایش شده July 15, 2019 توسط God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در July 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم @God شکایت شما رد شد. در در ۱۳۹۵/۸/۱۵ در 23:52، Ali گفته است: داشتن فایلها و نرمافزارهای تقلب حتی درصورتی که مورد استفاده قرار نگرفته باشند به عنوان نرمافزار استفاده شده محسوب شده و مجازات استفاده از آنها شامل حساب کاربری فرد می گردد. •بسته شد• 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده