Hajisnow ارسال شده در July 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و احترام توهین نکردم بن می ده، اصلا توهین کردم باید بن پرمنت شم؟؟✌ ریزنش جالبه توهین خالی • مدارک (فیلم یا عکس): به ما نمی خوری ولی برامون شاید✌ ❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MobinNeD ارسال شده در July 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2019 (ویرایش شده) با سلام. دوست عزیز طبق گفته ی @Kelton اکانت های با لول خیلی پایین که توهین میکنن باید perm بن شن! لول شما 2 بود! توضیحات کامل به مدیریت ارسال میشه! امیدوارم بجای این همه شکایت بی مورد و الکی یکم روی اخلاقتون و ادبتون کار کنید که نه توی گیم بلکه توی جامعه هم هیچ جایگاهی ندارید! ویرایش شده July 11, 2019 توسط MobinNeD از مکافات عمل غافل مشو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hajisnow ارسال شده در July 12, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2019 در 3 ساعت قبل، MobinNeD گفته است: دوست عزیز طبق گفته ی @Kelton اکانت های با لول خیلی پایین که توهین میکنن باید perm بن شن! لول شما 2 بود! قانون جدید هست؟ این عکس که گذاشتم قانون جدید هست و در 2تیرماه امسال ویرایش شده است واینجا نوشته نشده بن پرمنت صورت بگیره واسه اک لول پایین فقد نوشته شده است (ادمینها در صورت لزوم میتوانند با کسب اجازه از مدیران و یا سرپرست از مجازات شدیدتری استفاده نمایند.) که در اون موقع سرپرست ان نبود و شما سر خورد عمل کردید. در 3 ساعت قبل، MobinNeD گفته است: امیدوارم بجای این همه شکایت بی مورد و الکی یکم روی اخلاقتون و ادبتون کار کنید که نه توی گیم بلکه توی جامعه هم هیچ جایگاهی ندارید! 1.که خودتم می دونی به تو مربوط نمی شه. 2. بنده هیچ توهین نکردم 3. بنده جایگاه خودم دارم و واسه یه رنک سمپ مثل بقیه خودم خورد نمی کنم.(بقیش هم نمی گم خودت می دونی) 4.نیاز به نصیحت ندارم. بنده توضیحات و مدارک قرار دادم با اینکه می دونم الان @Kelton میاد و رد می کنه. دیگر جای بحث نمی ماند. موفق باشید یاحق به ما نمی خوری ولی برامون شاید✌ ❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MobinNeD ارسال شده در July 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2019 در 17 دقیقه قبل، Hajisnow گفته است: قانون جدید هست؟ طبق گفته ی مدیریت عمل کردم! در 20 دقیقه قبل، Hajisnow گفته است: که در اون موقع سرپرست ان نبود و شما سر خورد عمل کردید. وقتی که یک بار بهمون گوش زد کردن که چکار کنیم اگرم که نباشن ما طبق گفتشون عمل میکنیم! من وقت زیادی واسه جواب دادن به شکایت بی مورد شما ندارم. توضیحاتو دادم به مدیریت و بزودی تصمیم میگیرن از مکافات عمل غافل مشو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hajisnow ارسال شده در July 12, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2019 در 3 دقیقه قبل، MobinNeD گفته است: طبق گفته ی مدیریت عمل کردم! باریکلا پسر حرف گوش کن در 4 دقیقه قبل، MobinNeD گفته است: من وقت زیادی واسه جواب دادن به شکایت بی مورد شما ندارم. اره اره می دونم در جریانم در 7 دقیقه قبل، MobinNeD گفته است: توضیحاتو دادم به مدیریت و بزودی تصمیم میگیرن امیدوارم فقد توضیح باشه چیزه دیگه نباشه به ما نمی خوری ولی برامون شاید✌ ❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در July 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم @Hajisnow شکایت شما رد شد. لحن صحبت شما بسیار توهین آمیز و زشت بوده + لول های پایینی که تنها اکانت برای توهین و فحاشی میسازند بن دائم خواهند شد. "شما مجاز به توهین های بسیار شدید در شکایات نیستید (مجازات: 7 روز مسدودیت از انجمن)" با تشکر. •بسته شد• 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده