رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: KomiCrime.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Paul.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم

• توضیحات: 

درود خدمت تمامی اعضای کارکنان 

ایشون بعد از اتک اول وار 3 نفر از فکشن ما باهم تیپی داد گفت صبر کنین یکی یکی میخوام چک پیسی کنم حتی نزاشت اتک دوم هم بریم وار و اتک دوم وارو به همین دلیل باختیم تعدادمون کم شد، توی وار هم چیزی نبود برای مشکوکی به چیت فقط قوی بودیم فکشن ما رو هر روز دارن وسط وار میبرن چک پیسی چیزی هم نداریم فقط دنبال اینن که بازیمون بپره

بنده ۲.۳ بار ریپورت دادم گفتم من شاید تا ۲ ساعت دیگه کرش شم یا ادم ۱۰۰ تا کار داره بیاید کمکش سریع چک پیسی بدین بریم که کسی نیومد کمکش و گفت خودم یکی یکی میخوام چک بدم.

بعد از ۱ ساعت اومد چک پیسی بنده، داشت میگشت چیزی پیدا نکرد رفت تو گوگل یه برنامه دانلود کرد و نتم جواب اینو نمیده که هم دانلود کنم هم انلاین باشم بازیم کرش شد ولی Anydesk ام کرش نشد خودش تو سیستمم بود ک بازیم کرش شد و اگه چیزی رو میخواستم پاک کنم یا هرچیزی ایشونم میدیدن 

ولی دلیل اصلی کرش شدنم این بود که رفت از گوگل یه برنامه دانلود کرد.

گفت تا ساعت 10 شب وقت داری مدرک بدی که من تو سیستم بودم و کرش شدی بعد گفت حجمش چقدره گفتم ۹۸ مگ گفت نمیصرفه و بن داد.

• مدارک (فیلم یا عکس):  مدرک رو که ایشون باید بدن ولی یه مدرمی دادم به  @EnDWaY و @PermanenT اونا هم چک بدید.

AnDriaS.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/81366-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-paul/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام مدارک و توضیحات خدمت مسئول محترم ارسال شد.

Staff_Note.gif

discord_banners.gif

My Account:

Paul.png

541007_25signature-13-.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/81366-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-paul/#findComment-859871
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...