pooriaro ارسال شده در July 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2019 سلام اکانت من با نام r_pooria_n حدود 2 میل پول داشت با بیز و خونه ولی یک ساله که انلاین نشدم به هلپر ها تماس گرفتم گفتند بیز و خونه می پره ولی پول نه ولی الان موجودی من 0 است کمکم کنید پولام برگرده حداقل لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanVIDI ارسال شده در July 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2019 باسلام خدمت شما دوست عزیز @pooriaro اینجور چیزی امکان نداره که پول گرفته بشه مگر اینکه خرید و فروش غیر قانونی صورت گرفته باشه یا کلاهبرداری انجام شده باشه، لطفا چک کنید قبلا کسی رمز اکانت داشته یا نه؟ یا رمز اکانت به نحوه ای بوده که کسی حدس بزنه و وارد اکانت بشه؟ موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARTHAS ارسال شده در August 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2019 سلام من بعد یک سال اومدم هرچی داشتم دادم خونه خریدم اونوقت بعد دو روز اومدم میبینم خونم take شده هلپر گفت برای اینه که ماه پیش بیست ساعت انلاین نبودم دوتا نکته هم من اینو نمیدونستم هم این که من تازه شروع کردم دوباره میخواستمم بیست ساعت نمیشد اگه میدونستم خونه نمیخریدم تا این ماه که بیست ساعتو پر کنم خونه خونه 363 بوده اگه نمیشه پسش بدید حداقل پولشو بهم بدید یا بگید دیگه نیام سرور چون واقعا سخته سه با یه خونرو بخری بپره حداقل بار های قبلی یکی دو ماه نبودم اینبار بعد دو روز پریده ممنون میشم پاسخگو باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در August 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2019 در 8 ساعت قبل، ARTHAS گفته است: سلام من بعد یک سال اومدم هرچی داشتم دادم خونه خریدم اونوقت بعد دو روز اومدم میبینم خونم take شده هلپر گفت برای اینه که ماه پیش بیست ساعت انلاین نبودم دوتا نکته هم من اینو نمیدونستم هم این که من تازه شروع کردم دوباره میخواستمم بیست ساعت نمیشد اگه میدونستم خونه نمیخریدم تا این ماه که بیست ساعتو پر کنم خونه خونه 363 بوده اگه نمیشه پسش بدید حداقل پولشو بهم بدید یا بگید دیگه نیام سرور چون واقعا سخته سه با یه خونرو بخری بپره حداقل بار های قبلی یکی دو ماه نبودم اینبار بعد دو روز پریده ممنون میشم پاسخگو باشید @ARTHAS با سلام خدمت شما. همونطور که لیدر حال گفتن اگه در ماه 20 ساعت آنلاین نباشید خونه و بیطرف میاره حتی اگر که شما خونه خودت رو 30 ماه خریده باشد روز بعدش میپره. شما گفتین که نمیدونستم میپره. در صورتی که این در قوانین عمومی ذکر شده: عدم فعالیت: بازیکنانی که در طی 1 ماه حداقل زمان موردنیاز (20 ساعت) را فعال نباشند شامل ریسک از دست دادن اموال (خانه و تجارت) خواهند شد. اگر شما امکان بازی کردن و فعالیت را ندارید ما به شما پیشنهاد میدهیم جهت جلوگیری از، از دست دادن اموال خود آنها را به فروش برسانید، اموال از دست رفته به دلیل عدم فعالیت بازگردانی نخواهند شد. و شما موظف هستید که قوانین عمومی سرور را بلد باشین. به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در September 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2019 + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده