PabloEscobar ارسال شده در June 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام! اقا من بعد مدتها اومدم بازی کنم تو تبلیغ اسم یه پلیر رو گفتم (اصلا من اسمشم بگم باید چک کنی ببینی اجازه داشتم یا نه) و این مبینم مستقیم بن داد 5 روز اینم که نقل قول کردم قوانینه اگه به چشمت آشنا میاد فکر میکنی یه جایی دیدی! نقل قول اطلاعیهها و تبلیغات عمومی (ad/): موارد غیرمجاز (مجازات: Kick) - استفاده از نام بازیکنان یا شماره تلفن آن ها بدون کسب اجازه از آنها. در صورت تکرار مستقیماً مجازات فرد اخطار خواهد بود. • مدارک (فیلم یا عکس): http://s9.picofile.com/file/8365228034/Capturdasdasdae.PNG ویرایش شده June 30, 2019 توسط Tommy 2 C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MobinNeD ارسال شده در June 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2019 با سلام خدمت شما دوست عزیز. بنده شما رو بن ندادم به شما اخطار دادم که اخطارهاتون زیاد بود بن شدید! Kobak online در /ad یعنی چی؟ مدرک دلیل اخطارتون هم برای مدیریت ارسال شد! از مکافات عمل غافل مشو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در June 30, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2019 (ویرایش شده) پس کلا سرچیزی که نمیدونی همینجوری با خودت گفتی بزار یه اخطارم بهش بدم من نوشتم "کوکب" (اسمه این اگه نمیدونی) حتی اگه کوبکم نوشته باشم دلیل اخطارت چیه؟ کوبک ینی چی اصلا؟ چیشد با این نتیجه رسیدی که باید به اون کلمه اخطار بدی؟ مثلا میخای بگی کوبک انلاین اسم یه بازیه یا همچین چیزیه؟ اگه مدرک داری حتما میبینی نوشته kokab onlinei? (کوکب انلاینی؟ با علامت سوال) اون i اخر کلمه انلاین هم بنویس دیگه عه!! خوشم میاد اینجا هرکی اشتباهی میکنه سفت پاش وایمیسته بابا از همین بچگی یاد بگیرین جرئت معذرت خواهی و پذیرفتن اشتباه رو داشته باشین اینجوری بیشتر قابل احترامید! واس خودتون میگم @Ali این سیاست جذب پلیرتون نیاز به اصلاحات داره! ویرایش شده June 30, 2019 توسط Tommy C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MobinNeD ارسال شده در July 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2019 (ویرایش شده) با سلام. دوست عزیز چرا اینجوری حرف میزنید؟ پای اشتباه خودتون وایسید! در 6 ساعت قبل، Tommy گفته است: بابا از همین بچگی یاد بگیرین جرئت معذرت خواهی و پذیرفتن اشتباه رو داشته باشین اینجوری بیشتر قابل احترامید! عزیز من کارمو درست انجام دادم! طبق نقل قول - استفاده از نام بازیکنان یا شماره تلفن آن ها بدون کسب اجازه از آنها. - برگزاری مسابقات. - استفاده از شکلکها (مانند: ":D"، ":))"، ":|"، ...)، کلمات مختصر (مانند: mat, inf, fs و ...) و استفاده بیش از حد از نشانههای نگارشی (مانند: !!!!!!!!!!!) - Caps Lock بیش از حد. - تبلیغات ساختگی و آزاردهنده. -برقراری ارتباط شخصی با بازیکنان دیگر. - ترویج کانالها یا لینکهایی که متعلق به خود سرور نیستند (مانند تبلیغات برخورد خواهد شد) - پیدا کردن دوست. - علائم ناخوشایند و زشت (مانند _|_، _()_ و...) - التماس کردن. مورد شما: نقل قول -برقراری ارتباط شخصی با بازیکنان دیگر. مدرک هم ارسال شده برای مدیریت! در 6 ساعت قبل، Tommy گفته است: واس خودتون میگم @Ali این سیاست جذب پلیرتون نیاز به اصلاحات داره! بله بله! در ضمن شکایت شما در مورد بن بوده که خود ب خود رد میشه چون اصلا بنده شمارو بن ندادم! ویرایش شده July 1, 2019 توسط MobinNeD از مکافات عمل غافل مشو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در July 1, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2019 @MobinNeD بجای اسپم کردن پست اشتباهتو بپذیر! اونجام که نوشتی "طبق" و زیرش قوانین کامل اون "طبق" اینه: نقل قول موارد غیرمجاز (مجازات: Kick) - استفاده از نام بازیکنان یا شماره تلفن آن ها بدون کسب اجازه از آنها. - برگزاری مسابقات. - استفاده از شکلکها (مانند: ":D"، ":))"، ":|"، ...)، کلمات مختصر (مانند: mat, inf, fs و ...) و استفاده بیش از حد از نشانههای نگارشی (مانند: !!!!!!!!!!!) - Caps Lock بیش از حد. - تبلیغات ساختگی و آزاردهنده. -برقراری ارتباط شخصی با بازیکنان دیگر. - ترویج کانالها یا لینکهایی که متعلق به خود سرور نیستند (مانند تبلیغات برخورد خواهد شد) - پیدا کردن دوست. - علائم ناخوشایند و زشت (مانند _|_، _()_ و...) - التماس کردن. در صورت تکرار مستقیماً مجازات فرد اخطار خواهد بود. اونجاهایی که به نفعت نیستو پررنگ کردم ببینی! تو مدرک بده کیک دادی و من بازم کارمو تکرار کردم مجبور شدی وارن بدی من شکایتمو پس بگیرم نقل قول در ضمن شکایت شما در مورد بن بوده که خود ب خود رد میشه چون اصلا بنده شمارو بن ندادم! اگه بخاد اینطوری رسیدگی بشه که حق میدم به حرفایی که پشت سر مجموعه میزنن!! توجیح نکن کارتو بزار رسیدگی کنه هرکی میخاد رسیدگی کنه 1 C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MobinNeD ارسال شده در July 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2019 در ۱ ساعت قبل، Tommy گفته است: اونجاهایی که به نفعت نیستو پررنگ کردم ببینی! تو مدرک بده کیک دادی و من بازم کارمو تکرار کردم مجبور شدی وارن بدی من شکایتمو پس بگیرم بله دوست عزیز مدرک رو برای خانم منجیر فرستاده میشه! شما اگرم هم 3ماه قبل بخاطر /AD کیک شده باشید الان وارن میگیرید! چون تکرار کردید! خانم ملیکا رسیدگی میکنن! از مکافات عمل غافل مشو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در July 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم @Tommy شکایت شما پذیرفته شد. ادمین مورد نظر یک SV دریافت کرد. توضیح: همونطور که در قوانین درج شده برای بار اول باید Kick میدادند و در صورت تکرار Warn دریافت میکردید. Thomas]Shelby] آنبن شدید. با تشکر. • بسته شد • 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده