hajheshmattt ارسال شده در June 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:--- • توضیحات: درخواست دارم خود مدریت سرور برسی کنه @Ali @Meli این داداشمون که ما بهش اعتماد کردیم و اطالاعات اکانت خودمون رو بهش دادیم( فقط یوزر و پسورد اکانت ) برای اینکه اکانت هارو برامون انلاین کنه و از اپدیت جدید سایت باخبر نبودیم که میشه از طریق کنترل پنل شماره خودمون رو به اکانت اصافه کنیم و یکی از گرینه های بازیابی و تغیر پسورد اکانت هاست . این شخص شماره خودشو داخل هر دوتا اکانت اضافه میکنه و براحتی اطالاعات اکانت که شامل پسورد و پین میشه رو عوض میکنه . علاوه بر اون اموالی که داخل اکانت ها بوده رو هم که شامل خونه و ماشین میشه رو به اکانت خودش انتقال میده و حالا بعدی چی باشه رو دیگ در جریان نیستم . این شخص با نیک نیم RuffiaN که الان داخل سرور هست رو ما به اسم مانیاگنگ میشناسیم . بیشتر سرور و حتی خود مدیریت سرور فکر میکنم به سابقه و کار های این شخص داخل سرور آگاه باشند . از طرفی دیگه که هنوز شماره اون داخل اکانت هست و نمیشه تغیر داد هنوز هم فک میکنم دسترسی کامل به اکانت داره و حتی بازم میتونه اموالی که داخل اکانت مونده رو انتقال بده . • مدارک (فیلم یا عکس): شماره های که داخل هر دوتا اکانت مشترک هست نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/8059-kolah-bardari/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.