رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

bruceWayne.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Arvan.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات:

من پنج باره دارم از Arvan به علت رد شکایت شکایت میکنم همش Hide  میشه اونم بعد یک یا دو روز یا نصف روز 

در هر بار شکایت من شما میای زیرش مینویسی که شکایت هنوز در حاله برسه عه مگر یه مدرک چقد باید برسی بشه 

من اگر شکایتم دوباره Hide بشه باید چیکار کنم ؟ از ۷ روز میگذره و شکایت دیگر اعتباری نداره این چه وضعشه؟ نمیتونم شکایت کنم از بن بی دلیل که خوردم؟ 

شکایت های قبل من به دلیل من هم بن خوردن چرا اونا انقد سریع جوابش میاد؟ من اگر از ۷ روز مهلت شکایتم گذشت و شکایتم Hide شد باید چیکار کنم میشه شفاف سازی کنید؟ 

• مدارک (فیلم یا عکس): 

Khodam

bruceWayne.png

: Dadashim

S0R00SH.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/80356-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-arvan/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• سرپرست

با سلام و درود؛

طی بررسی های انجام شده...

طبقِ اظهاراتِ شما که گفته اید بنده Desync بودم، در جواب باید بنده به شما خیر بگویم، دلیل بر این هستش که وقتی اَدمینِ ما بررسی کرده اند شما Desync نبودید و همچنین در Boss-Event رنک 2 شدید.

و بپردازیم به بحثِ Cheats: شما اَز نرم افزار های چیت (Pro aim) استفاده کردید، اگر نمی کردید و نتِ شما سازگار نبود رنک 2 Boss-EVENT را هم دریافت نمی کردید.

شکایتِ شما
رد شد.

+موفق باشید.
+بسته شد!

EnDWaY.png 

𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/80356-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-arvan/#findComment-852019
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• EnDWaY موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...