RepSoL ارسال شده در April 18, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2017 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام از ادمین محترمانه شکایت دارم که ایشون بی دلیل UCP من را خراب کردن و نمیتونم تیم Sttaf برم . و من بعد Event Over /Call 110 دادم. و من Ss نکرفتم ایشون که ادمین جایل کردن هتمن مدرک دارن و دیدند. دوست عزیز Maede مدارک که دارید به Maneger محترم یا (Founde • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در April 18, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2017 با سلام ادمین مربوطه 24 زمان برای پاسخ گویی را دارند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Madoo ارسال شده در April 18, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2017 سلام طبق بررسی های که بنده در زمان پاسخ گویی در گزارش ارسال شده توسط بازیکن مربوطه را داشتم مدارکی مبنی بر استفاده از دستور Call 110/ در Event را انجام دادید. و پس از دقایقی مدارکِ دیگه از تمام شدن مسابقه ارائه شد که پس از بررسی شما از مجازات خارج شدید. UCP شما همچنان به غیر از ادمین جیل من مشکل داشت! 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RepSoL ارسال شده در April 18, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2017 در 3 ساعت قبل، Madoo گفته است : سلام طبق بررسی های که بنده در زمان پاسخ گویی در گزارش ارسال شده توسط بازیکن مربوطه را داشتم مدارکی مبنی بر استفاده از دستور Call 110/ در Event را انجام دادید. و پس از دقایقی مدارکِ دیگه از تمام شدن مسابقه ارائه شد که پس از بررسی شما از مجازات خارج شدید. UCP شما همچنان به غیر از ادمین جیل من مشکل داشت! بله دوست عزیز من شاید میخاستم لیدری بگیرم که یک بار نباید ادمین جیل شم و این بار هم شما الکی و اشتباه و بی دلیل ادمین جایل بدین و بگید؟, UCP شما همچنان به غیر از ادمین جیل من مشکل داشت! واقعا که اگه شما جای من بودید و ادمین لیدر نبوودی و میخاستی لیدری بگری که یهویی ادمین جایل شی چی کار میکنید؟ بلکه اعصبانی نمیشوید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در April 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2017 درود! طبق مدارک ارسال شده توسط ادمین مربوطه و انجام بررسی های که انجام شده کارِ فرد در مرحله اول صحیح بوده اما به دلیل عدم بررسی مجدد اخطار لازم را دریافت خواهند کرد. بسته شد. با احترام دانـــــــــــــMaCaVeL#¯̶̄یـــــــــــــال لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده