TempelaR ارسال شده در April 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: non rp • مدارک (فیلم یا عکس) http://uupload.ir/files/p7tg_sa-mp-036.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Madoo ارسال شده در April 18, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2017 با سلام مدارک شما مبنی بر Non-Rp ایشون کامل نیست! شما داخل اقلیت NG هستید و میتونستید وانتد Kill Cop بدید چون Call 110/ برای شما مجاز نیست! بازیکن LastStorm هم شاید لگ بودن (به دلیل Relog/ در مدرکتون) و شما Hp کمی داشتید و با ماشین به شما برخورد کردنند و شاید... اگر مدرک دقیقی دارید گزارش دهید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
laststorm ارسال شده در April 18, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2017 (ویرایش شده) سلام دوست عزیز احتمالا اشتباهی به شما زدم یا یکی داشته شمارو تیر میزده ک من اشتباهی ب شما زدم چون ننوشته با چه اصلحه ای کشتمتون ! شرمنده ولی واقعا یادم نی در ضمن من عقل که دارم نمیام ng رو الکی کیل بدم تازه مدیک هم هستم اگر اسلحه داشتم fw میگرفم ویرایش شده April 18, 2017 توسط laststorm نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TempelaR ارسال شده در April 19, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2017 به دلیل لگ /Relog کرده ؟ شکایت من دقیقا بخاطره همین موضوعه>> Relog/ هم خودش یه non rp حساب میشه !!! ایشون بعد از اینکه منو kill کردن دیگه وارد بازی نشدن. وگرنه وانتد kill cop داده میشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
laststorm ارسال شده در April 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2017 نقل قول s نقل قول داداش من شاید شارژ اینترنتم تموم شده که نیومدم مدارکتون رو مبنی بر اینکه من نیومدم ارائه بدید بعدم واسه لگ relog مجازه چون بعضی وقتا هنگ میکنه باید relog بدی یا نمیتونی سوار ماشین شی و شاید با ماشین خوردم بتون چون لگ بودم و صد دلیل دیگه non rp نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
laststorm ارسال شده در April 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2017 تو مدارکتون نوشته kill by unknown ینی با اسلحه نکشتمتون و به دلیل لگ بوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nastaran ارسال شده در April 25, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2017 @TempelaR با سلام. شکایت شما قبول شد. بازیکن خاطی به دلیل اخلاق خارج از زندگی (NON-RP) به مدّت ۲۴۰ دقیقه Admin jail شدند. سربلند باشید، بسته شد. نقل قول ??? ???'? ????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.