رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

با سلام 

به نظرم محدودیت زمان اشتراک گذاری اکانت های تو اقلیت که جدیداً مصوب شده چیز جالبی نیست و فکر نمیکنم خیلی از دوستان با اون موافق باشند..

و این قانون همچنین دارای مشکلاتی هست

این موضوع  برای لیدرا دردسر سازه:

مثلاً من الان لیدرم آقای x هست و من تا 10 روز می‌خوام اکانتم رو با دوستم اشتراک گذاری کنم

میرم با لیدر هماهنگی هارو انجام میدم و اون تایید میکنه

اما اگه این وسطا لیدر عوض بشه و آقای x بره و آقای y بیاد لیدر ما بشه، آقای y از کجا می‌فهمه من الان روزه چندمم از ماهه که دارم اکانتم رو با دوستم اشتراک گذاری میکنم؟؟

میتونم راحت به اونم بگم من می‌خوام اکانتم رو با دوستم به مدت زمان 10 روز اشتراک گذاری کنم و جمعاً 20 روز از اون ماه رو Share Account کنم

برای کسایی که میخوان اشتراک گذاری کنن، اذیت کننده‌س:

مثلاً یکی که نمیتونه فقط امروز رو بیاد و میخواد با دوستش اکانت رو اشتراک گذاری کنه، باید بره با لیدر هماهنگی انجام بده

اما خب لیدر ها که همیشه آنلاین نیستن که بیان درخواست اشتراک گذاری اکانت رو تایید کنن

برای اینکه بتونیم اکانتمون رو با دوستمون اشتراک گذاری کنیم، تا لیدر درخواست اشتراک گذاری ما رو تایید نکنه، دوستمون نمیتونه بیاد رو اکانت ما

شده طرف ساعت 8 صبح به لیدر پیام داده که می‌خوام اکانتم رو امروز با فلان دوستم اشتراک گذاری کنم، لیدره تازه ساعت 10 شب اومده تاییدیه داده.. 

خب اینکه بدرد نمیخوره، دیگه روز تموم شده، تازه طرف یکی از مهلت های اشتراک اکانت ماهانه‌ش هم سوخت

بنظرم روال اشتراک گذاری قبلی خیلی بهتر بود..

@Mohny @Kamyab 

ویرایش شده توسط FaiL

d34d27_251751017649774.png

Cartoon.png

𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉.

درود

در رابطه با پیشنهاد شما نظر من (+) میباشد.

موفق باشید

39f316_25First-Friends-F1-5-16-2025-4-.p

𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕

Automat.png

یّاّقّوّتّ لّبّ لّعّلّ تّوّ مّرّجّاّטّ مّرّاّ قّوّتّ        یّاّقّوّتّ نّهّمّ نّاّمّ لّبّ لّعّلّ تّوّ یّاّ قّوّتّ

قّرّبّاّטّ وّ؋ّـّاّتّمّ بّـّہّ وّ؋ّـّاّتّمّ گّذّرّےّ کّنّ       تّاّبّوّتّ هّمّےّ بّشّنّوّمّ اّزّ رّخّنّـّہّ تّاّبّوّتّ

سلام بشدت بشدت موافقم

c4cc16_25First-Friends-F1-5-16-2025-4-.p

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - FIRST FRIENDS - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ePiRuS.png

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - F1 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

(+)

:My AccounT

9b0a24_25IMG-20250724-135124-466.gif

Icedragon.png

d4b423_25InShot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B5

درود بر شما نظر من در این مورد (+) هست 

ec7229_25GIF-20250729-232943-811.gif

3ae930_25040e23-25427d11-25217b18-25b4e1

.Maahdi..png

1fff30_259a0019-251111111.gif

Tommy%24.png

درود، (+)

ویرایش شده توسط Abolfaazl

«یا رب روا مدار که گدا معتبر شود»

69ce13_24ddf615-2462a608-24892d10-24e722

Abolfaazl.png

69ce13_24ddf615-2462a608-24892d10-24e722

2 ساعت قبل، FaiL گفته است:

با سلام 

به نظرم محدودیت زمان اشتراک گذاری اکانت های تو اقلیت که جدیداً مصوب شده چیز جالبی نیست و فکر نمیکنم خیلی از دوستان با اون موافق باشند..

مثلاً من الان لیدرم آقای x هست و من تا 10 روز می‌خوام اکانتم رو با دوستم اشتراک گذاری کنم

اما اگه این وسطا لیدر عوض بشه و آقای x بره و آقای y بیاد لیدر ما بشه، آقای y از کجا می‌فهمه من الان روزه چندمم از ماهه که دارم اکانتم رو با دوستم اشتراک گذاری میکنم؟؟

میتونم راحت به اونم بگم من می‌خوام اکانتم رو با دوستم به مدت زمان 10 روز اشتراک گذاری کنم و جمعاً 20 روز از اون ماه رو Share Account کنم

مثلاً یکی که نمیتونه فقط امروز رو بیاد و میخواد با دوستش اکانت رو اشتراک گذاری کنه، باید بره با لیدر هماهنگی انجام بده

اما خب لیدر ها که همیشه آنلاین نیستن که بیان درخواست اشتراک گذاری اکانت رو تایید کنن

برای اینکه بتونیم اکانتمون رو با دوستمون اشتراک گذاری کنیم، تا لیدر درخواست اشتراک گذاری ما رو تایید نکنه، دوستمون نمیتونه بیاد رو اکانت ما

شده طرف ساعت 8 صبح به لیدر پیام داده که می‌خوام اکانتم رو امروز با فلان دوستم اشتراک گذاری کنم، لیدره تازه ساعت 10 شب اومده تاییدیه داده.. 

خب اینکه بدرد نمیخوره، دیگه روز تموم شده، تازه طرف یکی از مهلت های اشتراک اکانت ماهانه‌ش هم سوخت

@Mohny @Kamyab 

درود

موافقم (+)

موفق باشید.

:𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕

DaMouR.png

f29428_25Picsart-25-07-28-21-51-22-271.p

موافقم (+)

ولی برای اندروید پلیر های که تو دسته متوسط هستن چیکار کنیم؟

6c4519_25Picsart-25-07-19-11-20-02-600.p

iDeadly.png

29c119_25Picsart-25-07-19-04-32-27-371.p

KoMiSaR.png

da5f19_25Picsart-25-07-19-10-51-42-262.p

5 ساعت قبل، FaiL گفته است:

بنظرم اگه یه تاپیک درخواست Share account اضافه بشه بهتره

The only things making you unhappy are your own thoughts

درود (+)

.𝐏𝐫𝐨𝐯𝐞 𝐲𝐨𝐮𝐫𝐬𝐞𝐥𝐟 𝐭𝐨 𝐲𝐨𝐮𝐫𝐬𝐞𝐥𝐟 𝐧𝐨𝐭 𝐭𝐨 𝐨𝐭𝐡𝐞𝐫𝐬 

: My Accounts

FADAKAR.png

Parishoon.png

(+)

: Khodam

97f811_25InShot-20250711-115436618.jpg

6df311_25InShot-20250711-142632261.jpg

: Dadasham

bf6f11_25InShot-20250712-004134755.jpg

929a11_25InShot-20250712-004357392.jpg

ac5613_25IMG-20250713-094158-469.jpg

15 ساعت قبل، FaiL گفته است:

با سلام 

@Mohny @Kamyab 

درود (+)

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...