این ارسال پرطرفدار است. MobinNeD ارسال شده در June 18, 2019 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2019 با سلام خدمت تمام بازیکنان آرساکیا. چند وقتیه شنیدم بازیکنان برای اموزش دادن ورود به Raksamp و یا لینک دانلود raksamp از بقیه بازیکنا پول میگیرن! تصمیم گرفتم این اموزش رو بزارم تا دیگه این مشکل حل شه و دیگه ازتون سو استفاده نشه! خب بزرگترین مشکل در استفاده از Raksamp اینه که وقتی که به سرور وارد میشه بالای یه برج Spawn میشه و شما نمیتونید حالت /sleep رو براش فعال کنید. خب برای حل این مشکل کافیه فقط !spawn بنویسید تا توی خونه Spawn شه و دیگه مشکل /Sleep نداشته باشید! بهترین ورژن raksamp هم همون ورژن قدیمیشه که من الان میذارمش براتون! لینک دانلود Raksamp اختصاصی شده آرساکیا: لینک در این Raksamp دیگه نیازی نیست که چیزی را تغییر بدید فقط اسمتون رو تغییر بدید و سیو کنید و سپس برنامه Raksamp رو اجرا کنید. اگه لایک بره بالا توی پست بعدی آموزش تصویری رو هم میزارم! لایک یادتون نره! 24 6 2 2 از مکافات عمل غافل مشو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SWAT ارسال شده در June 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2019 (ویرایش شده) @Sobi Rakdroid جهت دانلود کلیک کنید اگرم نشد از طریق این لینک اقدام کنید https://www.apkfollow.com/app/rakdroid/com.snostorm.rakdroid/ ویرایش شده June 19, 2019 توسط SWAT 1 คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fatality ارسال شده در June 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2019 سلام دوستان، من وقتی وارد Rakdroid میشم و اطلاعات رو به برنامه میدم به سرور وصل میشه ولی نمیتونه پسورد رو بزنه و بعد از 30 ثانیه کیک میشم ، کمکم کنید لطفا! (پسورد کاملا صحیح است، چند بار چک کردم). .I have nothing to say لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElioT ارسال شده در June 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2019 سلام من IP و اسمو رمزو میزنم ولی یه چیزی میگه که نمیفهمم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در July 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2019 در در 2019/6/19 در 14:51، Fatality گفته است: سلام دوستان، من وقتی وارد Rakdroid میشم و اطلاعات رو به برنامه میدم به سرور وصل میشه ولی نمیتونه پسورد رو بزنه و بعد از 30 ثانیه کیک میشم ، کمکم کنید لطفا! (پسورد کاملا صحیح است، چند بار چک کردم). اسمتون رو عوض کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SardarQasem ارسال شده در July 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2019 چرا در RakDroid IP سرور رو وارد میکنم و کانکت میزنم کانکت نمیشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در August 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2019 سلام ممنون میشیم اموزش تصویری بزارید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
yoones ارسال شده در August 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2019 (ویرایش شده) با تشکر از @MobinNeD و @Kimi و @SWAT ویرایش شده August 21, 2019 توسط yoones لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kimi ارسال شده در August 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2019 در در ۱۳۹۸/۵/۱۳ در 02:28، Alirreza گفته است: سلام ممنون میشیم اموزش تصویری بزارید ایشالله در اولین فرصت 1 نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در August 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2019 در 23 دقیقه قبل، Kimi گفته است: ایشالله در اولین فرصت خیلی هم عالی ممنون.❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در August 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2019 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۸/۳/۲۹ در 05:13، SWAT گفته است: @Sobi Rakdroid جهت دانلود کلیک کنید اگرم نشد از طریق این لینک اقدام کنید https://www.apkfollow.com/app/rakdroid/com.snostorm.rakdroid/ سلام. ببخشید من اسمم و رمزمو و ip سرور رو وارد میکنم اما وقتی دکمه ی connct رو میزنم یه ارور میاد و من زبونشو نمیفهمم اگه میشه رهنمایی کنین ممنون میشم اگه آموزشه تصویری رو انجام بدین ممنون میشم ویرایش شده August 24, 2019 توسط NiMaAA 1 Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در August 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2019 اگه میشه با فیلم توضیح بدید ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNViSiBIe ارسال شده در August 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2019 در در ۱۳۹۸/۶/۲ در 23:42، NiMaAA گفته است: سلام. ببخشید من اسمم و رمزمو و ip سرور رو وارد میکنم اما وقتی دکمه ی connct رو میزنم یه ارور میاد و من زبونشو نمیفهمم اگه میشه رهنمایی کنین ممنون میشم اگه آموزشه تصویری رو انجام بدین ممنون میشم فک کنم مشکلتون رو فهمیدم جند بار دیگه دکمه رو پشت سرهم بزنید وصل میشه واسه منم بعضی وقتا این مشکل هست http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNViSiBle.png ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در August 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2019 در 10 ساعت قبل، MiNViSiBle گفته است: فک کنم مشکلتون رو فهمیدم جند بار دیگه دکمه رو پشت سرهم بزنید وصل میشه واسه منم بعضی وقتا این مشکل هست سلام داداش 120 بار زدم اما نرفت اینم ارورش: http://s2.picofile.com/file/8370571442/Screenshot_2019_08_26_07_09_23.png Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در August 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2019 در در ۱۳۹۸/۶/۴ در 11:50، NiMaAA گفته است: سلام داداش 120 بار زدم اما نرفت اینم ارورش: سلام، این برنامه یه مشکلی داره اینکه زبان انگلیسی که ما براش انتخاب میکنیم رو به طرز افتضاحی با زبون اصلی خودش که روسی هست قاطی میکنه ای پی رو نمیتونه بشناسه بنظرم باید یه ای پی های دیگه ای امتحان کنی یا ای پی متنی سرور رو... اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirnoob ارسال شده در September 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2019 سلام ای پی سرور چی بزنم ؟کدومو انتخاب کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammadb83 ارسال شده در October 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2019 میشه بگید کجا اسممو بزنم که بره تو اکانت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در December 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2019 ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در February 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2020 در در ۱۳۹۸/۳/۲۹ در 05:13، SWAT گفته است: @Sobi Rakdroid جهت دانلود کلیک کنید اگرم نشد از طریق این لینک اقدام کنید https://www.apkfollow.com/app/rakdroid/com.snostorm.rakdroid/ لینگه واسه من بالا نمیاره از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده