HesamTigoniS ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: قبل از شروع داستان اول از همه شاکیم بخاطر اینکه این شخص علاوه بر فایل های ضروری که باید چک باشن و چیزی نتونستن پیدا کنن بنظرم واجد شرایط Check-PC نیست روی صحبتم با Arvan عه! به دلیل اینکه فایل های Notepad و Rar با اسم های ناشناس فایل های کاملا شخصی روی سیستم من هست که نباید به خودش اجازه بده بازشون کنه مخصوصا آخرای ویدیو که این شخص حتی به تلگرام من هم دست میزنن و من اصلا بابت این قضیه خوشحال نیستم خب بریم سراغ شکایت و گله مندی اصلیم همونطور که میبینین بعد کلی سرچ و گشتن و رفتن تو بازی و دانلود خیلی از نرم افزار ها آوردن بهونه های مختلف چیزی از روی سیستم من پیدا نکردن! حتی فایل های شخصی بنده رو هم چک کردن و من ناراحت شدم از این قضیه بازم به نتیجه ای نرسید! چک پیسی من به دلیل مشکوک بودن به استفاده از SilentAim بود ! همونطور که مستحضر هستی ایشون یه برنامه ای رو نصب میکنه و چند تا فایل که روی سیستم من وجود خارجی نداره رو میاره بیرون! بعد میاد اون فایل ها رو اجرا کنه ولی سیستم و ویندوز من اصلا اجراش نمیکنه و اجازه اجرای فایل رو نمیده که چه بسا بخوایم ازش استفاده کنیم! منطق این کاربر اینه که این فایل ها روی دیسکت بوده! خب بوده که بوده ولی وجود نداشته وقتی شما سیستم بنده رو میگشتید خودتون آوردید گذاشتید و حتی نتونستید بازش کنید و بخاطرش تازه مجازات هم کردید؟ اگر بخوای این سیستم و منطق رو پیاده کنی شما همین الان تشریف ببرین Check-PC ادمین مربوطه با همین منطق و استدلال و کاری که کردن شما هم میتونید مجازاتش کنید و بنش کنید! • مدارک (فیلم یا عکس): برای @EnDWaY و @SFC فرستاده شده جهت خواستن مدرک توسط ادمین دیگر در همین تاپیک درخواست کنید لطفا 2 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/78813-%D8%A8%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-arvan/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل درود خدمت شاکی و مسئول. نقل قول لطفاً از هرگونه توهین، کنایه، بی احترامی، اسپم و موارد اضافی خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد و به هیچ وجه امکان پیگیری مجدد آن وجود نخواهد داشت) شاهدی که قرار دادید اصلا از چک پیسی خبری ندارد، موارد اضافی میباشد همچنین اخر توضیحات. به هر حال مدارک به صورت کامل برای @EnDWaY ارسال میشود. 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/78813-%D8%A8%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-arvan/#findComment-839533 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست EnDWaY ارسال شده در 7 ساعت قبل سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل با سلام و درود؛ لطفاً اَز توضیحاتِ اضافی در شکایت پرهیز کنید. شکایتِ شما در حالِ بررسی می باشد، لطفاً صبور باشید. نقل قول ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/78813-%D8%A8%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-arvan/#findComment-839616 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل درود. مدارک ارسال شد. Staff-note توضیحات لازم: فایل تقلب از یک قسمت شخصی شما دانلود شده بود و لازم بود چک شود، موارد محرنامه شما یک مورد شخصی هست و بنده به خودم به هیچ عنوان اجازه نمیدهم از این موارد سواستفاده کنم. مورد بعدی اینکه نرمافزار تقلب تست شد و مدارکش ارسال شد، فایلی که ریکاوری شد فایل تقلب است و اصلا ربطی نداره که باز شود یا خیر در هر صورت در سیستم شما وجود داشت. مدارک تست نرم افزار کپی شده + مدارک کامل چک پیسی + فایل نرم افزار ارسال شد. نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/78813-%D8%A8%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-arvan/#findComment-839677 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.