رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

EhsaN پارتی بازی

021MASTER

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Pakan.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: EhsaN..png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات:  ممبر ایشون بدون حرف و تذکر به بنده شوکر زدند و وقتی شکایت کردم ایشون میگه کار ایشون درست بوده و اخطار نمیگیره طبق حرف ایشون تا ما پلیس دیدیم باید بدوییم سمتش بگیم تروخدا فریسک کن یعنی پلیس از کنارمون رد شه و ما نگیم فریسک کن ما از انجام وظیفه خودداری کردیم و حق دارن هر بلایی ک میخوان سرمون بیارن (مگه طبق قوانین نباید بگه واستا بگردم و ...یعنی ما بریم بگیم مارو بگرد؟

• مدارک (فیلم یا عکس): h9o_1.png

b49l_0.png

tsid_01.png

g72_02.png

ویرایش شده توسط 021MASTER
  • مرسی 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام:

طبقِ مدارکِ ارسالی شما که گفته اید: (بنده داشتم قدم میزدم ئ دیدم یه دفه بدون هیچ اخظار یا چیزی ایشون به بنده شوکر زدند)

آنقدری که شما دروغ گفتید، پینوکیو دروغ نگقته!

شما وقتی دیدید افسر آماده باش برای فریسک است فرار کردید، چرا همونجا ایست نکردید که افسر شما رو فریسک کنه؟ آیا این قدم زدن است یا فرار کردن؟

به همین دلیل وقتی افسر دید شما در حال فرار هستید، از شوکر استفاده کرد و طبق قانونِ: 

این دستور فقط باید بر روی مضنونین دارای Wanted یا افرادی که همکاری نمی کنند! و یا جان سایر بازیکنان را در معرض خطر قرار می دهند استفاده شود (مجازات: اخطار لفظی).

شواهدی که افسر به دستِ بنده رساند، به مدیریت محترم ارسال شد.

• دوست دارم که 5
  • مرسی 1
  • هاها 2

EhsaN.png

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، EhsaN گفته است:

شما وقتی دیدید افسر آماده باش برای فریسک است فرار کردید، چرا همونجا ایست نکردید که افسر شما رو فریسک کنه؟ آیا این قدم زدن است یا فرار کردن؟

به همین دلیل وقتی افسر دید شما در حال فرار هستید، از شوکر استفاده کرد و طبق قانونِ: 

این دستور فقط باید بر روی مضنونین دارای Wanted یا افرادی که همکاری نمی کنند! و یا جان سایر بازیکنان را در معرض خطر قرار می دهند استفاده شود (مجازات: اخطار لفظی).

کاری به صحبت ایشون ندارم که جواب بنده رو نمیدن که پلیس باید اخطاری بده یا نه حرفی بزنه یا نه ک بدوه کسی میخواد فریسک بشه ایشون هم داره از جواب دادن طفره میره هم حرف خودشو نقض میکنه(مثال کودکی که یه حرف رو یاد میگیره طوطی وار تکرار میکنه)

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، EhsaN گفته است:

این دستور فقط باید بر روی مضنونین دارای Wanted یا افرادی که همکاری نمی کنند!

مهندس، من نمیفهمم درک این جمله چقدر سخته برات، وقتی قانون داره میگه میتونید برروی افرادی استفاده کنید که با پلیس همکاری نمیکنند!

توقع داری پلیس برای فریسک کردن بیاد بگه جونِ مادرت وایسا فریسکت کنم؟ بعد ببینه شما داری فرار میکنی بیاد اخطار بده وایسا وگرنه شوکر میزنم بهت؟ 

اگه درکِ این قوانین براتون مبهمه مشکل از خودتونه!

لذا از مدیریت محترم خواهشمند است هرچه سریعتر به شکایت رسیدگی کنند و فرد خطا کار به اَشَدِ مجازات برسد.

ویرایش شده توسط EhsaN
  • دوست دارم که 2
  • هاها 2

EhsaN.png

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت شاکی محترم @021MASTER

شکایت شما رد شد.

کار لیدر مورد نظر صحیح بوده است.

توضیح: همانطور که در قوانین درج شده، شما در همه حال باید با پلیس همکاری کنید.

در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ در 18:21، Ali گفته است:

Ta]zer]/ - رنک +1: فریز کردن کسانی که با پلیس همکاری نمیکنند چه Wanted داشته باشند چه نداشته باشند

اما معمولا با استفاده از دستور MT/ به شما اخطار میدند توقف کنید تا شما را Frisk/ کنند و به دلیل عدم وجود CMD برای اخطار به افراد فاقد ماشین اینگونه موارد پیش می آید.

• در آپدیت های بعدی این موارد حل خواهد شد •

در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ در 18:21، Ali گفته است:

MT/ - رنک +1: به بازیکن اخطار می دهد تا وسیله نقلیه خود را کنار زده و توقف کند

با تشکر.

• بسته شد •

• مرسی 1
  • هاها 1

Kelton.png

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...