رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

HajiAmin.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Kamyab.png

Olden.png

EnDWaY.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: 

با سلام و احترام خدمت ریاست اجرایی محترم، آقای @Toofan

لازم می‌دانم چند نکته مهم و ضروری را به صورت مختصر به اطلاع شما برسانم:

نکته: اکانت‌های بن‌شده هیچ‌گونه ارتباطی با اکانت HajiAmin ندارند و من صرفاً به عنوان پیگیر شکایت دوستم در این زمینه فعالیت کرده‌ام.

دوستی که خودم به بازی معرفی کرده‌ام، اکانتی با نام Arjmand دارد که توسط آقای @Olden از سرور محروم شده است. همچنین اکانت‌های مولتی ایشان نیز به همین دلیل محروم گردیده‌اند.

ممکن است این سوال برای شما پیش آید که این موضوع چه ارتباطی به من دارد و چرا شکایت را ثبت کرده‌ام. لازم به ذکر است که دوستم به شکایت کردن و آشنایی با این فرآیند تمایلی ندارد و به همین دلیل، من اقدام به ثبت شکایت کردم.

 در خصوص استفاده از عبارت “اکانت‌های مولتی بنده بن شدند” در شکایت، باید توضیح دهم که این اقدام به دلیل قوانین سرور و انجمن صورت گرفته است. اگر اعلام می‌کردم که اکانت‌های دوستم بن شده‌اند، شکایت من به طور خودکار رد می‌شد؛ زیرا شکایت از ادمین‌ها باید توسط خود صاحب اکانت انجام گیرد.

می‌خواهم به شما توضیح دهم که چرا این موضوع برای من اهمیت دارد و چرا اقدام به ثبت شکایت کرده‌ام.

چطور ممکن است که خرید و فروش با اکانت‌های مولتی که سال‌ها آفلاین بوده‌اند، امکان‌پذیر باشد؟

من و دوستم نمی‌توانیم این موضوع را بپذیریم. سوال من از شما این است که آیا نباید یک اکانت اصلی و فعال وجود داشته باشد که با آن خرید و فروش انجام شده و موجب بن شدن اکانت‌های مولتی شده باشد؟

من به دنبال آزاد کردن اکانت‌های مولتی نیستم و این موضوع برایم اهمیت ندارد. و فقط به اصرار دوستم این شکایت را ثبت کرده ام. همان‌طور که به آقای کامیاب نیز گفتم، تنها به دنبال این هستم که توضیح دهید چگونه امکان خرید و فروش با اکانت‌های آفلاین وجود دارد.

مورد بعدی این هست که 

آقای @EnDWaY بر اساس کدام مستندات و مدارک اکانت HajiAmin که هیچ ارتباط فنی با اکانت‌های مولتی بن‌شده ندارد و متعلق به شخص دیگری است، مسدود شده است؟ این موضوع را قبلاً نیز با آقای @Kamyab مطرح کرده‌ام و امیدوارم توضیحات لازم را دریافت کنم.

دوست عزیز، من قبلاً هم این موضوع را عرض کرده‌ام و نمی‌دانم چرا درک آن برای شما دشوار است. همچنین، شکایت دوم من از آقای اندوای نیز با UCP دوستم ثبت شد، اما ناظم‌های زحمتکش شما آن را پنهان کرده‌اند و من مجبور شدم با UCP خودم شکایت را ثبت کنم.

حالا از آقای @Toofan ریاست اجرایی محترم، دو درخواست دارم:

رفع مسدودی اکانت HajiAmin: خواهشمندم اکانت حاجی امین که هیچ ارتباط فنی و هیچ ربطی به این خرید و فروش ندارد، از حالت مسدودی خارج کنید.

توضیح درباره اکانت‌های مولتی: اکانت‌های مولتی به همراه اکانت اصلی دوستم با نام Arjmand که در وضعیت فعال قرار دارد، به دلیل یکسان بودن شماره تلفن با یکی از حساب‌های مولتی، دچار مشکل شده است. من درخواست رفع محرومیت از این اکانت‌ها ندارم، زیرا برایم مهم نیست و فقط به دلیل اصرار دوستم این شکایت را ثبت کرده‌ام.

در نهایت، تنها می‌خواهم توضیح دهید که چگونه امکان خرید و فروش با اکانت‌های مولتی که سال‌ها در وضعیت آفلاین بوده‌اند، وجود دارد.

به نظر شما نباید یک اکانت فعال وجود داشته باشه که باهاش فرایند خرید و فروش انجام شده باشه که موجب مسدود شدند اکانت های مولتی شده باشد؟

لطف کنید این مورد رو با دقت برسی بفرمایید.

با تشکر از توجه شما،

• مدارک (فیلم یا عکس):

ucp

ویرایش شده توسط Cole

یه موقع هایی هست که حال هیچی نی...🤍

  • Cole عنوان را به رد کردن شکایات بدون ارائه توضیحات کافی و بدون بررسی لازم || Kamyab - EnDWaY - Olden تغییر داد
  • مدیریت

درود و احترام 

 

@Toofan عزیز به اعتقاد بنده تمامی مورد خرید و فروش توسط شخصی که این شکایت را مطرح کرده است اتفاق افتاده است. (البته این صرفا یک حدس است)

با توجه به حدس بنده و توضیحات ایشان در شکایات پیشین از ایشان خواسته شد که اثبات کنند خودشان با فردی که «دوستشان» معرفی کردند افراد متفاوتی هستند. (چون هیچ نشانی از دوست ایشان وجود ندارد و شبیه شخصیت فرضی می‌باشد)

اما ایشان از اینکار امتناع می‌کنند و بیان می‌کنند که نمی‌شود اثبات کرد و با بیان اینکه آن فرد بلد نیست با انجمن کار کند، خود را توجیه می‌کنند.

 

حال سؤال پیش می‌آید که بنده چگونه به این نتیجه رسیدم.

لطفا تاپیک‌های زیر را با دقت ببینید و نحوه‌ی بیان شکایت توسط ایشان و توضیحاتی که ارائه دادند را بررسی کنید.

 

6 شکایت با 2 3 داستان و سناریوی متفاوت.

 

In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes

نقل قول

اما ایشان از اینکار امتناع می‌کنند و بیان می‌کنند که نمی‌شود اثبات کرد و با بیان اینکه آن فرد بلد نیست با انجمن کار کند، خود را توجیه می‌کنند.

دوست عزیز، پشت سر ادم مرده دروغ می‌گویند، نه درباره آدم زنده.

آن‌ از این کار امتناع می‌کنند و بیان می‌کنند که نمی‌توان اثبات کرد؟

آیا من چنین حرفی زدم؟

خوشبختانه شکایت قبلی بنده در دسترس است و آقای @Toofan عزیز می‌تواند آن را مشاهده کند.

بنده عرض کردم که این وظیفه شماست که بررسی کنید آیا این اکانت به اکانت های مولتی ارتباطی دارد یا نه، نه اینکه من اثبات کنم. همچنین در ادامه عرض کردم که چه مدارکی باید ارسال کنم تا ثابت شود. لطفاً بفرمایید که چه مدارکی را باید ارسال کنم.

 

نقل قول

@Toofan عزیز به اعتقاد بنده تمامی مورد خرید و فروش توسط شخصی که این شکایت را مطرح کرده است اتفاق افتاده است. (البته این صرفا یک حدس است)

من بسیار دوست دارم بدانم که با کدام اکانت خرید و فروش صورت گرفته است، زیرا اکانت‌های مولتی مسدود شده‌اند و هر کدام از آن‌ها سال‌هاست که آفلاین و غیرفعال هستند.

نقل قول

شکایت با 2 3 داستان و سناریوی متفاوت.

هیچ سناریوی متفاوتی وجود نداشته است.

بنده ابتدا پیگیر شکایت رفیقم بودم و به اشتباه اعلام کردم که اکانت‌های مولتی من مسدود شده‌اند. پس از مسدود شدن اکانت خودم، واقعیت را به وضوح بیان کردم و اعلام کردم که من پیگیر شکایت‌های رفیقم بودم.

نقل قول

نکته شما میتوانستید همانند شکایت اول با UCP دوستتان شکایت کنید (اگر دوستی وجود داشته باشد). اما در شکایت دیگر با UCP حاجی‌امین شکایت کردید. تناقض‌ها را برطرف کنید.

بنده همانند شکایت اول، با UCP رفیقم شکایت کردم، اما ناظمان محترم شما شکایت بنده را مخفی کردند و من مجبور شدم با UCP خودم شکایت را مطرح کنم.

همچنین، دیگر شکایت‌هایی که مشاهده کردید با UCP خودم ثبت شده‌اند، به دلیل این بوده که من بابت مسدود شدن اکانت خودم شاکی بودم.

یه موقع هایی هست که حال هیچی نی...🤍

  • مدیریت
9 ساعت قبل، Cole گفته است:

من بسیار دوست دارم بدانم که با کدام اکانت خرید و فروش صورت گرفته است، زیرا اکانت‌های مولتی مسدود شده‌اند و هر کدام از آن‌ها سال‌هاست که آفلاین و غیرفعال هستند.

گفتید حساب برای دوستتان هست. از کجا انقدر مطمئن صحبت می‌کنید؟ چه ارتباطی به شما داره که «دوست داشته باشید بدانید»؟

هنوز دیر نشده.

قبل از اینکه مدرکی ارسال کنید، اول باید بدانیم «دوستتان» کیست؟ وجود خارجی ایشان ابتدا باید تایید شود.

امیدوارم جواب دیگری در این شکایت ارسال نکنید و ارسال بعدی توسط «دوستتان» باشد.

In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
  • اضافه کردن...