Cole ارسال شده در سهشنبه در 17:26 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 17:26 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: جناب آقای @Kamyab سلامی مجدد اکانتهای مسدود شده توسط آقای Olden و آقای Endway توسط اینجانب پذیرفته شده و شکایت خود را پس گرفتهام. اکنون خواهشمندم که اکانت حاجی امین، که هیچ ارتباطی به اکانتهای مسدود شده به دلیل خرید و فروش ندارد و از شماره و ایمیل متفاوتی استفاده میکند، مورد بررسی قرار گیرد. اکانتهایی که پیشتر اشاره کردم متعلق به یکی از دوستان من است که من او را با سرور آشنا کردم و پس از مسدود شدن اکانت، تصمیم گرفتم ببینم آیا میتوانم در این زمینه کمکی کنم یا خیر. (که متاسفانه نتونستم کاری کنم) لذا برای بار دوم خواهش میکنم اکانت حاجی امین که یکی از اکانتهای فعال سرور شماست و دارای تراکنشهای متعددی از فروشگاه میباشد، هیچگونه ارتباطی با خرید و فروش ندارد. لطفاً اقدام لازم را جهت رفع مسدودی این اکانت انجام دهید. با تشکر با تشکر و احترام، • مدارک (فیلم یا عکس): ucp یه موقع هایی هست که حال هیچی نی... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/77076-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-endway/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست EnDWaY ارسال شده در چهارشنبه در 17:29 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:29 با سلام و درود؛ به دلیل این که شکایت قبلاً توسطِ مدیریتِ مجموعه بررسی شده اَست. بنده دفاعیه ای برای ارائه ندارم. ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/77076-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-endway/#findComment-826995 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در چهارشنبه در 17:58 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:58 درود و احترام بنده متوجه نشدم شما صاحب اصلی کدام حساب کاربری هستید؟ شکایتهای قبلی که با این ucp انجام میشدند چه کسی بودند؟ به چه دلیل انقدر UCP و انجمن مختلف استفاده میکنید تا شکایت مطرح کنید؟ In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/77076-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-endway/#findComment-827037 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cole ارسال شده در چهارشنبه در 22:46 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 22:46 4 ساعت قبل، Kamyab گفته است: درود و احترام بنده متوجه نشدم شما صاحب اصلی کدام حساب کاربری هستید؟ با سلام و احترام، به اطلاع میرسانم که بنده ممکن است بیش از هزار اکانت مولتی داشته باشم، اما تنها یک اکانت اصلی دارم که آن نیز “حاجی امین” نامیده میشود. هشت اکانت مولتی به همراه اکانت ارجمند که قبلاً نیز به آن اشاره کردهام، نه متعلق به بنده است و نه هیچ ارتباطی با اکانت اصلی من (حاجی امین) دارد. اکانتهای مسدود شده مربوط به یکی از دوستانم است و من تنها سعی کردم تا ببینم آیا میتوانم کمکی برای او انجام دهم یا خیر، اما متأسفانه موفق نشدم. لذا خواهشمندم اکانت “حاجی امین” که هیچ ارتباط فنی با اکانتهای مسدود شده ندارد، از حالت مسدودی خارج گردد. با تشکر و احترام، نقل قول شکایتهای قبلی که با این ucp انجام میشدند چه کسی بودند؟ خودم بودم من فقط میخواستم کمکی به رفیقم بکنم تا اکانتهاش از مسدودی خارج بشن و هیچ قصد دیگهای نداشتم. نقل قول به چه دلیل انقدر UCP و انجمن مختلف استفاده میکنید تا شکایت مطرح کنید؟ به اطلاع میرسانم که من از یک انجمن برای ثبت شکایات خود استفاده کردهام و تنها نام انجمن را از “حاجی امین” به “کول” تغییر دادم. در واقع، من فقط با یک انجمن شکایت ثبت کردهام. در خصوص شکایاتم، لازم به ذکر است که در مجموع سه شکایت ثبت کردهام. یکی از آقای “Olden” که با ucp رفیقم (yasin_yas) شکایت گذاشته شد، و دیگری از آقای “Endway” که آن هم با (yasin_yas) ucp ثبت گردید. متأسفانه این شکایت مخفی شد و بار دوم مجبور شدم از ucp خودم استفاده کنم. همچنین شکایت دیگری نیز از خود شما بود که به دلیل مسدودی اکانت “حاجی امین” از ucp خودم استفاده کردم. یه موقع هایی هست که حال هیچی نی... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/77076-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-endway/#findComment-827300 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cole ارسال شده در پنجشنبه در 13:07 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 13:07 جناب آقای کامیاب عزیز، این مورد رو هم اضافه کنم اگر اکانت “حاجی امین” ارتباطی با اکانتهای مسدود شده داشت، آقای “Olden” و یا آقای “Endway” باید اکانت من را نیز که تأکید میکنم هیچ ارتباطی به اکانتهای مسدود شده ندارد و با جیمیل و شماره تلفن متفاوتی ایجاد شده و متعلق به شخص دیگری است یعنی خودم، مسدود میکردند. اما این اقدام صورت نگرفت، چرا که متوجه شدند این اکانت متعلق به شخص دیگری یعنی بنده است. با این حال، متأسفانه با مطرح کردن شکایت، به جای ارائه دلایل منطقی، اکانت من که هیچ ارتباطی به این موضوع ندارد، مسدود شده است. من این موضوع را پذیرفتهام و متوجه شدهام که جای شکایت این موارد نیست. اما از شما خواهش میکنم که عدالت برقرار شود و اکانتی که هیچ ارتباطی به این موضوع ندارد و متعلق به شخص دیگری یعنی بنده است، از حالت مسدودی خارج گردد. با تشکر از توجه شما و امید به پاسخ مثبت. یه موقع هایی هست که حال هیچی نی... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/77076-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-endway/#findComment-827784 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در دیروز در 09:46 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:46 پس چرا بر خلاف توضیحاتی که اکنون ارائه دادید، در شکایت قبلی خود که پس از رد شدن پنهان کردید، مطرح کرده بودید که حسابهای مسدود شده مولتیهای حساب شما بودند؟ شما خودتان تایید کردید که ارتباط به این خرید و فروش دارید. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/77076-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-endway/#findComment-830279 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cole ارسال شده در 19 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل (ویرایش شده) عزیزم شما چیکار به صحبت هایی که من کردم داری شما باید طبق اون مدرکی که داری طبق اون برسی هایی که انجام دادی باید برسی و عمل کنی اکانت حاجی امین هیچ ربطی نه به خرید فروش داره و نه ربطی به اکانت های مسدود شده داره دیگه اینو که من نباید به شما بگم خودتون برید چک کنید اصلن از جیمیل و شماره تلفن دیگه ایی استفاده شده در ضمن من پیگیر اکانت های رفیقم بودم و این خرید و فروش نه ربطی به من داره و نه ربطی به اکانت من حاجی امین داره و اگر دیدید که من گفتم اکانت های مولتی من بن شدند فقط به این دلیل بود که شکایت برسی بشه چون اگر میگفتم که اکانت های رفیقم مسدود شده طبق قوانین سرور شکایت من به صورت خودکار رد میشد و اول که شما بودید میگفتید به رفیقت بگو با انجمن خودش شکایت بزاره اونم که متاسفانه بلد نیست اینکارو انجام بده من مجبور شدم اقای کامیاب عزیز لطف کن و خواهش میکنم ازتون هر چه سریعتر اکانت حاجی امین رو از حالت مسدودی خارج کنید. و بیشتر از این منو مسخره خودتون نکنید چون الان یک اکانتی بن شده که اصلا باهاش تخلفی صورت نگرفته و این مورد رو هم خودتون خوب میدونید و فقط قصد ازار و اذیت دارید لطف کن ایم مورد برسی و اکانت اینجانب رو از حالت مسدودی خارج کنید و بزارید این مورد به خوبی خوشی تمام بشه و کار به شکایت های بعدی نکشه خیلی ممنون عزیزه دلم لطف کردی با تشکر. ویرایش شده 18 ساعت قبل توسط Cole یه موقع هایی هست که حال هیچی نی... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/77076-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-endway/#findComment-831148 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در 10 ساعت قبل مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل به وضوح مشخصه که ما قصد آزار و اذیت نداریم. شما ابتدا شکایت کردید و یک سناریو دیگر مطرح کردید. حالا که از آن سناریو نتیجه نگرفتید، سناریو را عوض کردید. ما عروسک خیمه شب بازی شما نیستیم که یک بار بگویید الان شب است و یک بار بگویید الان روز. کار به شکایتهای بعدی و دادگاهی و قضایی هم بکشد حق باید به حق دار برسد. با سند و مدرک اثبات کنید که حسابی که برایش شکایت میکردید مربوط به شخص دیگری است تا حسابتان رفع محرومیت شود. 3 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/77076-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-endway/#findComment-831329 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cole ارسال شده در 4 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل (ویرایش شده) جناب آقای @Kamyab، نکتهای که مطرح کردید برای من خندهدار است آیا من باید ثابت کنم که اکانت مربوط به شخص دیگری است؟ این وظیفه شماست که بررسی و تحقیق لازم را انجام دهید. چگونه میتوانم به شما ثابت کنم که اکانت متعلق به من نیست؟ آیا مدرکی بالاتر از این وجود دارد که اکانت من یعنی حاجی امین با شماره تلفن و جیمیل متفاوتی ایجاد شده است؟ به وضوح مشخص است که یا شما قصد آزار و اذیت دارید یا برایتان مهم نیست که عدالت برقرار شود. اکنون بر اساس چه اسناد و مدارکی اکانت حاجی امین مسدود شده است؟ آیا مدرکی دارید که نشان دهد اکانت حاجی امین با دیگر حساب های مسدود شده ارتباطی فنی دارد؟ این حساب چه ارتباطی به این ماجراها دارد؟ قبلاً نیز اشاره کردم که من تنها پیگیر اکانتهای دوستم بودم و اکانت های مسدود شده هیچ ارتباطی به من و اکانت حاجی امین ندارد. لطفاً توجه داشته باشید که در صورت آزاد شدن اکانت حاجی امین، بدون شک شکایت بعدی من به دلیل آزار و اذیت ثبت خواهد شد و این موضوع به مراحل قانونی و دادگاهی خواهد کشید. در ضمن، خواهشمندم بفرمایید چه مدرکی باید ارائه دهم تا به شما ثابت شود که اکانت متعلق به من نیست و من نیز آن را ارائه دهم. جناب آقای @Proctor خواهش میکنم شکایت من را بررسی کنید، زیرا دیگر از صحبتهای آقای کامیاب خسته شدهام. جناب آقای سجاد، لازم میدانم توضیحاتی را در خصوص وضعیت اکانت خود (HajiAmin) ارائه دهم. حتی اگر اکانت من نیز از حالت مسدودی خارج نشود، به دلیل اینکه شما اجازه رفع محرومیت را ندادهاید، برای من معتبر و قابل قبول است. آیا میدانید که چرا اکانت حاجی امین مسدود شده است؟ تنها به این دلیل که در شکایات خود اشاره کردم که اکانتهای مولتی بن به دلیل خرید و فروش مسدود شدهاند. (که در همین گفتگو نیز توضیحات لازم را ارائه دادم). شکایتهای قبلی که توسط اینجانب مطرح شد، هنوز برای من روشن نیست که چگونه با حسابهایی که چندین سال غیر فعال و آفلاین بودهاند، فرآیند خرید و فروش انجام شده است. آیا باید اکانت فعالی در این میان وجود داشته باشد یا خیر؟ اما هیچ اکانت فعالی در این زمینه وجود نداشته است. با این حال، شکایت من بدون هیچ دلیلی و بدون توضیحات قانعکننده رد شده است و اکانت من که هیچ ارتباطی به این موضوع ندارد و تنها پیگیر شکایات و حسابهای دوستم بودم، نیز مسدود شده است. با این حال، من همچنان شکایات را پنهان کردم زیرا به نظر میرسید که فایدهای ندارد و پیگیری نمیشد. با این وضعیت، برای من مهم نیست زیرا این حسابها هیچ ارتباطی به من ندارند و نیازی به نگرانی درباره آنها ندارم. تنها چیزی که میخواهم بدانم این است که چرا اکانت من در این میان مسدود شده است؟ آیا به دلیل اینکه من در شکایات قبلی خود اشاره کردم که اکانت مولتی من دچار مسدودی شده است، این اتفاق افتاده است؟ من مجبور شدم این موضوع را بیان کنم زیرا اگر میگفتم اکانتهای دوستم مسدود شدهاند، شکایت من طبق قوانین انجمن به صورت خودکار رد میشد با این حال، دیگه شکایت خاصی واسه این موضوع ندارمو دیگه پیگیر این قضیه نیستم و به همین دلیل پنهان کردم و الان فقط میخواستم بگم که اکانت من (HajiAmin) که هیچ ربطی به این موضوع نداره، لطفاً از حالت مسدودی خارج کنید. با تشکر و احترام. ویرایش شده 4 ساعت قبل توسط Cole یه موقع هایی هست که حال هیچی نی... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/77076-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-endway/#findComment-831583 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در 3 ساعت قبل مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل 59 دقیقه قبل، Cole گفته است: زیرا این حسابها هیچ ارتباطی به من ندارند و نیازی به نگرانی درباره آنها ندارم. 59 دقیقه قبل، Cole گفته است: من مجبور شدم این موضوع را بیان کنم زیرا اگر میگفتم اکانتهای دوستم مسدود شدهاند، شکایت من طبق قوانین انجمن به صورت خودکار رد میشد حرفهای شما همچنان پر از تناقض است. میفرمائید مجبور شدید برای حسابی که نیازی به نگرانی دربارهی آن ندارید دروغ بگید؟ پیشنهاد میکنم از بازی دادن ما دست بردارید و اگر حرفهایتان واقعیت دارد که اینطور به نظر نمیرسد، فردی که میگید دوستتون بوده رو بیارید و اثبات کنید شما یک نفر دیگر هستید و ایشان یک نفر دیگر. شکایت شما رد شد. بسته شد. *نکته* اگر فکر میکنید در حقتان ناحقی شده از بنده شکایت کنید. 3 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/77076-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-endway/#findComment-831636 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده