Kimi ارسال شده در May 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ------- • توضیحات: قبلا مجازاتی برای افرادی که فقط دنبال شکایت کردن هستن بود که محروم میشدن از پست گذاشتن داخل سایت ایشون به هر طریقی از هر داستانی شکایت میکنن و در نهایت با وجود مدرک از شخص مقابل شکایت رد میشه ایا فروم برای شکایت ساخته شده ؟لطفا توجه داشته باشید هر شکایت که ایشون انجام میدن چند نفر رو الاف یک شکایت بی مورد میکنن 1-ادمین ناظر سایت برای تایید پست ( حدود 5 دقیقه ) 2-ادمین لیدر یا شخص مورد نظر که باید مدارک رو از ارشیو پیدا کنه و اپلود کنه و به دست ادمین ناظر یا لیدر مربوطه برسونه و علاوه بر زمان هدر شده حجم اینترنت ای رو به خودش اختصاص میده(حدود 10 دقیقه تا 20 دقیقه ) 3-پیگیری کردن ادمین ناظر یا لیدر محترم برای رسیدگی به مدارک مربوط که علاوه برزمان هدر شده حجم اینترنت ای رو به خودش اختصاص میده( حدود 10 دقیقه ) 4-ادمین ناظر سایت برای تایید پست لیدر یا ادمین مربوطه ( حدود 5 دقیقه) یعنی با فاکتور گرفتن حجم مصرفی اینترنت حدود 50 دقیقه به بالا زمان هدر خواهد رفت از مدیریت محترم خواهشمندم نسبت به ایشون تصمیم بگیرند تعدادی از شکایات ایشون رو میزارم • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک اول شکایت از SALATIN مدرک دوم شکایت از SALATIN مدرک سوم شکایت از SALATIN مدرک چهارم شکایت از SVMمدرک پنجم شکایت از SVM مدرک ششم شکایت از (KiMiA) مدرک هفتم شکایت از LEODOR مدرک هشتم شکایت از KIAN. مدرک نهم شکایت از (S)Ali(S) لازم به ذکر است شکایت های اول تا پنجم متفاوت هست تمامی شکایت های گذاشته شده توسط ایشون در سایت ریجکت شده است و بی نتیجه بوده و در کمتر از 2 هفته ارسال شده@PedraM@Meli 3 نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kimi ارسال شده در May 27, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2019 مدرک اول شکایت از SALATIN مدرک دوم شکایت از SALATIN مدرک سوم شکایت از SALATIN مدرک چهارم شکایت از LEGENDمدرک پنجم شکایت از SMV مدرک ششم شکایت از (KiMiA) مدرک هفتم شکایت از LEODOR مدرک هشتم شکایت از KIAN. مدرک نهم شکایت از (S)Ali(S) مدرک دهم شکایت از FRENZYلینک ها مشکل داشتند و دوباره گذاشته شدند. 2 نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SWAT ارسال شده در June 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2019 (ویرایش شده) با سلام بنده دلیل این همه فشار از سوی شما رو متوجه نمیشم و نمیدونم مشکلتون با بنده چیه شما سعی در فریب مدیریت رو دارید تو این قسمت در در ۱۳۹۸/۳/۶ در 02:47، KimiaPunisher گفته است: مدرک اول شکایت از SALATIN مدرک دوم شکایت از SALATIN مدرک سوم شکایت از SALATIN و این قسمت: در در ۱۳۹۸/۳/۴ در 01:12، KimiaPunisher گفته است: مدرک چهارم شکایت از SVMمدرک پنجم شکایت از SVM اینا کلا روی هم رفته همش با هم 2 تا شکایته در ضمن اون SVM هم نیست Smv هستش و اینکه بنده شک داشتم که ممکنه از طریق هاستر دریافت کرده باشن اسلحرو در مورد Smv هم گویا قابلیت های هاستر رو خیلی اضافه کردن و میتونی هاستر بخریو بری تو دله باس با جت پک در در ۱۳۹۸/۳/۴ در 01:12، KimiaPunisher گفته است: مدرک هفتم شکایت از LEODOR اینجا شکایت من به حق بوده اما از بخت بد بندی کمم آن نبود که دست ایشونو رو کنم که البته الانم دیموت شدن در در ۱۳۹۸/۳/۶ در 02:47، KimiaPunisher گفته است: مدرک ششم شکایت از (KiMiA) من واقعا این یه مورد رو شک کردم و شکایت کردم شما هم برای ارسال مدرک از من درخواست آیدی تلگرام کردید که من به شما تذکر دادم این کار غیر مجازه (مدارک موجوده) و تبلیغ محسوب میشه و شما بندرو ترغیب کردید قوانینو نقض کنم در در ۱۳۹۸/۳/۴ در 01:12، KimiaPunisher گفته است: مدرک هشتم شکایت از KIAN.+ صحبت های لیدر PD: همه ما اشتباه میکنیم و شاید Heliblade نیز اشتباه افسر بوده، لذا من از شما بخاطر اتفاق افتاده پوزش میطلبم. اینجا افسر مربوطه اومدن بندرو با هلی کیل دادن یا به اصطلاح هلی بلید کردن اما بنده چون فیلم نداشتم تایید نشده شکایت من بی مورد نبوده و من در هر صورت تو حالت کاف با وانتد حق تسلیم دار یا به اصطلاح C-7 بودم و کار افسر اشتباه بوده در در ۱۳۹۸/۳/۶ در 02:47، KimiaPunisher گفته است: مدرک نهم شکایت از (S)Ali(S) اینجا بنده اطلاع نداشتم لیدره NG کد C-4 رو ارسال کردن در /D و حق بنده هست که مطمعن شم نا مردی ای صورت نگرفته و به افسر مربوطه مشکوک شدم در در ۱۳۹۸/۳/۶ در 02:47، KimiaPunisher گفته است: مدرک چهارم شکایت از LEGEND هدف شما فقط جو سازیه و چیزی جز این نیست ایشون Non_RP کردن من کاملا این حقو دارم که شکایت کنم و به شمام ارتباطی نداره در در ۱۳۹۸/۳/۶ در 02:47، KimiaPunisher گفته است: مدرک دهم شکایت از FRENZY ایشون به عنوان عضوی از دسته ی متوسط و ساب لیدر بالاس فمیلی اقدام به DM کردن شکایت من کاملا صحیح بوده ام چون به خاطر شکایت قبلی Fp 80 شدن شکایت من اجرا نشد @Ali @Meli @PedraM هلپر شما قصد خراب کردن اعتبار و آبروی بندرو داشتن و من از ایشون به دلیل شکایت بی موردشون ، اسپم دادن لینک شکایات ، جو سازی ، ارسال لینک مدارکی که اصلا ربطی به شمایت ندارن شکایت دارم لطفا برخورد لازمرو به عمل بیارید ممنونم ویرایش شده June 5, 2019 توسط SWAT 3 1 1 คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SWAT ارسال شده در June 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2019 (ویرایش شده) @EaSy @MobinNeD قصد رسیدگی ندارید؟ پرونده این موضوع بی مورد رو ببندید تموم شه بره ممنون ویرایش شده June 19, 2019 توسط SWAT 1 คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در June 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2019 با سلام. بنده چون در شکایت اسمم اومده خواستم نظرمو بگم. حداقل مجازات شما طبق قانون جدید (در صورت شکایت بی مورد مجازات میشوید (5 تا 30 روز بن) 1. شما اصلا حق کوچک ترین توهین در فروم رو ندارید در در ۱۳۹۸/۳/۱۵ در 23:47، SWAT گفته است: با سلام بنده دلیل این همه فشار از سوی شما رو متوجه نمیشم 2.شکایت از Salatin: شما وقتی نمیدونید ادمین 3 چنین سی ام دی رو نداره و اگرم داشته باشه دستور Givegun در باس اونت حذف شده این شکایت بی مورد نبوده؟ {{بر فرض که این شکایت بی مورد نباشه عیب نداره میریم بعدی}} 3.شکایت از SMV: خورشون بهترین جواب رو به شما دادند که 300 هزار تومان دادند که از اون سی ام دی ها استفاده کنند نه اینکه منو شما فقط ببینیم که ایشون هاستره{{اینم بی مورده؟ حداقل 5 روز بن}} (شما در اون پست گفتید سابقه ادمین هلپر و (((منیجر))) بالایی داشتید ممنون میشم یک مدرک به من بدید بیشتر با شما اشنا شم) 4.شکایت از Legend: این شکایت کاملا صحیح بوده 5.شکایت از Kimia شما به این امید شکایت کردید که مدرک نداشته باشند و برای کار درستشون مجازات بشن که خوشبختانه به جایی نرسید{{از نظر من حداقل 10 روز بن}} 6.شکایت از Leodor از کجا میدونستید با مدیریت هماهنگ نشده بوده؟ نکنه اینجا هم منیجر هستید؟ و چت هارو مشاهده کردید؟{{حداقل 5 روز بن}} 7.شکایت از kian این شکایت صحیح بوده 8.شکایت از frenzy من ازتون ممنونم که این کارهارو (ایجاد مزاحمت) گذارش میدید. 9.شکایت از (S)Ali(S) درخواست FP80 ایشون: شما درخواست Fp80 میکنید؟ شرمنده جناب منیجر که بنده اصلا مجازات نشدم مدارک شما هم که بسیار ناقص بوده و فقط معلوم بود بنده تیزر زدم که بازم نشان دهنده اطلاعات ضعیف شما نسبت به سرور است. نکته بعدی: فاصله رو رعایت نکردن: نکنه این قانون رو خودتون ساختید دکتر؟ {{حداقل 5 روز بن}} جناب @SWAT از نظر بنده حداقل شما 20 روز به دلایل ذکر شده بن خواهید شد(البته من که هیچ تصمیمی نمیگیرم صلاح با مدیریت است بنده فقط و فقط نظر شخصی خودم رو گفتم) موفق باشید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kimi ارسال شده در June 21, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2019 با سلام خدمت ناظر محترم 1-توهین در شکایت در در ۱۳۹۸/۳/۱۵ در 23:47، SWAT گفته است: با سلام بنده دلیل این همه فشار از سوی شما رو متوجه نمیشم 2-دروغ گویی و مبرا کردن خودتون از شکایات بی مورد در در ۱۳۹۸/۳/۱۵ در 23:47، SWAT گفته است: من واقعا این یه مورد رو شک کردم و شکایت کردم شما هم برای ارسال مدرک از من درخواست آیدی تلگرام کردید که من به شما تذکر دادم این کار غیر مجازه (مدارک موجوده) و تبلیغ محسوب میشه و شما بندرو ترغیب کردید قوانینو نقض کنم من از شما درخواست ایدی تلگرامی کردم که شما ایدی بدید بعد میگید تبلیغ کردم؟ در در ۱۳۹۸/۳/۳ در 19:14، SWAT گفته است: من دارم به دیوار تیر میزنم و حتی یه تیرمم به افسر مربوطه نخورد ایشون به من Wanted self میدن درخواست رسیدگی و ارسال مدارک به لیدر محترم PD. با توجه به اینکه ادعا کردید تیری نزدید جواب لیدر پس از مشاهده مدارک رو ببینید در در ۱۳۹۸/۳/۵ در 19:39، Roozbeh گفته است: @swat0098 شکایت شما رد شد؛ تیر های زیادی به موتور ایشون اصابت کرد، وانتد Self-Defence بجا بوده. توجه کنید نوشته شده تیر های زیادی ( اگر من به هر دلیلی مدرک نداشتم اینجا به نا حق اخطار میگرفتم. ولی شتر در خواب بیند پنبه دانه) 3-شکایت های بیخود مثل تیری به هر جهت (شد شد , نشدم نشد) در در ۱۳۹۸/۳/۱۵ در 23:47، SWAT گفته است: و حق بنده هست که مطمعن شم نا مردی ای صورت نگرفته و به افسر مربوطه مشکوک شدم مگه شما مبصر هستی؟یا کاراگاه قتل های جنایی؟ 4-برای ضربه زدن بیشتر زیر کلمات قایم میشید در در ۱۳۹۸/۳/۱۵ در 23:47، SWAT گفته است: @Ali @Meli @PedraM هلپر شما قصد خراب کردن اعتبار و آبروی بندرو داشتن و من از ایشون به دلیل شکایت بی موردشون که اصلا ربطی به شما ندارن شکایت دارم لطفا برخورد لازمرو به عمل بیارید ممنونم زمانی که من این شکایت رو گذاشتم هلپر نبودم (مربوط به شما نمیشه ولی در حال حاظر 4هفته هست که بهترین هلپر هستم و در پیشرفت سرور کمک کردم @Meli در جریان هستند) داخل این شکایت شما محکوم هستید نه شاکی برخورد لازمه رو میشه بگید لطفا؟ شکایتم دروغ بوده؟توهین کردم؟دروغ گویی کردم؟ فکر کنم اشتباه متوجه شدید موضوع شکایت : شکایت های پی در پی شما هست یعنی شکایت های دیگر شما هم دخیل هست دلیل شکایت ارسال شکایت های متعدد با فاصله زمانی کم هست ( همه اشتباه میکنن , اما شما از رفتار درست هم شکایت میکنید که شاید به نتیجه برسه این رفتار خارج از حالت عادی هست ) مدیریت نسبت به شکایت رسیدگی کنن و برای افترا زدن مجازاتی مجزا در نظر بگیرن ( هلپر عضوی از کارکنان مجموعه هستش و شما میگید قصد ابرو بردن شما رو داشتم یک جور توهین به مجموعه نمیشه؟) بدرود. نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EaSy ارسال شده در June 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2019 سلام خدمت شاکی محترم. شکایت شما رد شد, هرکسی میتواند شکایت کند و در صورت شکایت بی مورد هم طبق قوانین در صورت لزوم برخورد میشه @KimiaPunisher "رعایت ادب، نزاکت و شئونات اسلامی در همه حال واجب است" لطفا در پاسخ دهی به شکایات خود رعایت فرمایید در غیر این صورت برخورد خواهد شد. @SWAT * بسته شد 1 1 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده