AmirT ارسال شده در May 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون فینگلیش اصلا بلد نیستن و حتی بعضی کلمات انگلیسی رو هم به درستی نگفتن برای مثال Doroste رو Doruste نوشتن!! بعد از این ادمین EaSy منو تلپورت کردن به همراه ادمین ذکر شده و از بنده خواستن شکایت نکنم! • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JeRjiS ارسال شده در May 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2019 با سلام خدمت مدیران محترم. باید عرض کنم نکته اول شما ریپورت دادید مشکل خود را حل کنید و هرچه سریع تر به خواسته خود برسید یا اینکه از ادمین سوتی و به قول معروف اتو بگیرید و شکایت کنید و از فشار خون خود و عقده خود بکاهید؟ دوم تشکر و قدر دانی از زحمات ادمینی که تا شما جریان کار خود را مطرح کردید و فرستادید و من سریع با مدیران مجموعه اقای پدرام و علی ارتباط گرفتم و درخواست کردم که قیمت تعویض اسم بگن تا من به شما اطلاع بدم که هرچه سریع تر مشکلتان حل شود و به خواسته خود برسید تا بازی برایتان جذاب تر شود این است؟ به راستی چقدر میتونه یک ادم اینقدر ...باشد. شما اگر به هر ادمین دیگری مراجعه میکردید برای حل این موضوع میگفت در فروم به مدیران اطلاع دهید و چت میبستند میگفتند که به من مریوط نیست اما جواب تشکر از کسی که اینقدر سریع به مشکل شما جواب دادند این است؟ من حتی در مدارک خود شما گفتم که اومدید مشکل حل کنید یا با مطرح کردن یه سوال الکی از من شواهد بگیرید و شکایت کنید؟ فکر نمیکردم در عصر تکنولوژی هنوز هم کسانی باشند که بی دلیل دشمنی کنند و دنبال دردسر باشند. سوم من به هاستر easy عزیز اطلاع دادم چون دوست من هستند و دیدم شما تو کلن ایشون هستید فکر کردم که با صحبت با شما و اگاه کردن شما این جریان حل میشود چون دوستان ما ادم های غریبه که فقط به خاطر خالی کردن فشار های درونی خود زیر پلیر دیگری میکشند را درون جمع دوستانه خود (کلن) راه نمیدهند. من فکر کردم که شما هم کسی هستید که با کمی دوستانه صحبت کردند به راه درست برمیگردید اما دیدم که اینطوری نیست و .... از این حرفا هستید. چهارم در مدارک ارسالی شما در عکس اخر دیدید که من گفتم که حال خوشی ندارم و تحمل مشکلات زندگی و سردرد های فراوان باز هم همچنان در حال حل کردن مشکلات شما بودم. به راستی جواب محبت من اینگونه نیست حتی چهار پایان هم اینطوری جواب خوبی نمیدهند. طبق چتی که دیشب من از شما دیدم که به دلیل اشتباه تایپی به قول خود از یه جای بیرون انداخته شدید و برای خالی کردن فشار خون خود اینکار را میکنید باید عرض کنم که امیدوارم کسی در واقعیت یا هر جای کارش به شما گیر نکند چون به شدت ادم .... هستید. 2 ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم, چیزی که خیلیا نیستن ... تا اومدین گرگا رام کنیم سگا شاخ شدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirT ارسال شده در May 19, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2019 دلیل توهین شما در شکایت بنده چیه؟ مگه فینگلیش جزو قوانین تیم استف نیس؟ خودتون جواب دادین هست پس دلیل توهینتون چیه؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JeRjiS ارسال شده در May 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2019 من توهینی نکردم فقط واقعیت هارا بیان کردم. دستور زبان اجباریست اما نامردی و دشمنی کردن و حتی جواب خوبی با بدی دادن در حیوانات هم رواج ندارد و از انجام دادن اینکار پرهیز میکنند. چرا شما پس اینکار را میکنید؟ به راستی که خداوند پرهیزکاران و کسانی که میبخشند و خشم خود را فرو میبرند دوست دارد. 2 ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم, چیزی که خیلیا نیستن ... تا اومدین گرگا رام کنیم سگا شاخ شدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirT ارسال شده در May 20, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2019 منظور شما از نامردی کردن چیه؟ به جای اینکه اینطور جواب بدین برید فینگلیش یاد بگیرید دوست عزیز در گفته خودتون هم نوشتید دستور زبان اجباریست شما در تیم استف ادمین هستید و باید بلد باشید. بنده فک میکنم آقای @PedraM در این شکایت قضاوت کنند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JeRjiS ارسال شده در May 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2019 مشکلی وجود ندارد منیجر عزیز سرور پدرام جان به شکایت رسیدگی خواهند کرد و امیدوارم که از فشار خون شما کاسته شود با تشکر از گذارش شما #عقده_ای_نباشیم ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم, چیزی که خیلیا نیستن ... تا اومدین گرگا رام کنیم سگا شاخ شدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در May 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم @amirt درخواست شکایت شما پذیرفته شد. ادمین مورد نظر AV دریافت کرد. توضیح: @JeRjiS وارد تاپیک دستور زبان در FEnglish بشید و اشکالات خود را برطرف کنید. با تشکر. • بسته شد • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده