SnaCrO ارسال شده در May 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: به شاهد نیازی نیست. • توضیحات: با سلام. من داشتم با ماشینم حرکت میکردم و دیدم آقای PyRo داره تیر میزنه. PyRo پلیس هست و حق نداره بدون هیچ دلیلی تیر بزنه. چند تا سوال: چرا تیر میزنی؟ با اینکه leadere FBI هستی. چرا Wanted میدی؟ قوانین رو در کل بلدی؟ اگه بلد نیستی پس چرا Leadere FBI هستی؟ مدارک در فیلم واضح هست ! لطفا رسیدگی بشه. • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8360671526/KMPlayer_2019_05_16_17_11_16_074.mp4.html 1 باشه تو خوبی... تو جلو ما پشتیم! ولی این راهی که تو میری، گرگاشو ما کشتیم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PyRo ارسال شده در May 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2019 این نیز بگذرد... در ابتدا باید بگم که ایرادی نداره و بنده هیچ پشیمون نیستم از کارم و DM کردم و محسوب میشه و هر مجازاتی بشم ایرادی نداره. در مورد وانتد دادنت اینو باید بگم بچه جون که: کوچکترین بی احترامی, فحش, بی حرمتی به پلیس وانتد Insulting Cop در پی داره و بنده به درستی کارمو انجام دادم. (مدارک توی فیلمت مشخصه و در صورت درخواست مدارک دیگه تحویل مبین جان داده میشه) شما لقبی که برازنده خودتو و خانوادت هست رو به من نسبت دادی و منم اونطوری مجازاتت کردم. 1 2 .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 28, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2019 با سلام و احترام. شکایت شما رد شد. DM شامل 2 عدد تیر نمی شود. در صورتی که ایجاد مزاحمت است باید چند بار اتفاق بیافتد. خوبه شما داشتید می نوشتید "Ahmagh" و قبلشم نوشته بودید "bishour" تا Wanted level را دریافت کردید، شما تلاش بر این داشتید که با بی احترامی انتقام بگیرد پس الان مشکلتان چیست؟ همچنین به دلیل شکایت بی مورد و نحوه صحبتتان 5 روز Ban شدید. بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده