SnaCrO ارسال شده در May 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم. • توضیحات: درود. من در یک Event Duel With Me که آقای Noise گذاشته بودن همه رو کشتم و در آخر سه نفر مانده بودیم. من باز هم آقای Noise رو کشتم یعنی فقط من اون رو کشته بودم . بعد بین اون دو نفر یک نفر که بن شد و اون یکی هم کشته شد بعد آقای Noise میگن که باید یک باره دیگه هم Duel بدید. درود. من در یک Event Duel With Me که آقای Noise گذاشته بودن همه رو کشتم و در آخر سه نفر مانده بودیم. من باز هم آقای Noise رو کشتم یعنی فقط من اون رو کشته بودم . بعد بین اون دو نفر یک نفر که بن شد و اون یکی هم کشته شد بعد آقای Noise میگن که باید یک باره دیگه هم Duel بدید. از اشون درخواست فیلم دارم. • مدارک (فیلم یا عکس): 1 باشه تو خوبی... تو جلو ما پشتیم! ولی این راهی که تو میری، گرگاشو ما کشتیم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در May 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2019 (ویرایش شده) با سلام، شما وقتی که به Final Round میرسید، اگر 1 نفر باشید، میبایستی او Round رو ببرید تا Winner شید. - چرا؟ + چون این Duel With Me هستش نه Duel. یه جورایی شبیه به Dice میمونه. ویرایش شده May 19, 2019 توسط Noise لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 28, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2019 با سلام و احترام. لیدر مورد نظر دیگر در بین ما نیست. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده