Joker ارسال شده در April 12, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2017 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من سرعت اینترنتم پایینه بازی با لگ باز میشه بعد داشتم با همین دوستم تلفنی صحبت میکردم که یهو ادمین عزیز مائده خانوم کیک شدم دلیلشم سوء استفاده از لگ شدن بازی .... ولی بخدا قسم من خودم خبر ندارم که یهو چی شد چحوری شد خواهش میکنم رسیدگی کنین منو 20 روز کیک کرده.... درضمن من لولم پایینه و درباره سوء استفاده بخدا قسم چیزی نمیدونم فقط یهو دیدم کیک شدم خواهش میکنم رسیدگی کنین • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Madoo ارسال شده در April 12, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2017 سلام دوست عزیز بنده روی پلیر Alireza.h8090 نظارت میکردم که شما سواستفاده از باگ کردید و ماشین رو روی ایشون پارک کردید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Madoo ارسال شده در April 12, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2017 مدارک برای مدیران ارسال شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در April 12, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2017 با سلام شکایت شما رد شد. کار ادمین مورد نظر صحیح بوده بسته شد! با تشکر دانـــــــــــــMaCaVeL#¯̶̄یـــــــــــــال لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده