ParhamTH ارسال شده در March 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2020 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FanG ارسال شده در March 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2020 بازی خیلی خوبیه و مهارت میخواد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در March 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2020 عالی. 1 نقل قول ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Snippy ارسال شده در March 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2020 آخ فقط این اسکین هاش دل منو برده نقل قول گاهی باید سکـــوت کردخـــــدا پاسخگو خواهد بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kingofwestblade ارسال شده در April 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2020 یه نظر من هیچی کانتر استریک 1.6 قدیم نمیشه این بازی از وقتی که گیم پلیش Free شد بد شد ولی ماهی 1 2 دست بازی میکنم لذت میبرم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GuiDeDN ارسال شده در April 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2020 سلام، من بازی رو دانلود کردم کامل نصب شد ، اما وقتی گیم رو باز میکنم سریع error میده : Csgo.exe has stopped working. کل اینتنرت زیرو رو کردم ولی راه حل درست حسابی برای حل مشکل پیدا نکردم. میشه کمک کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در April 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2020 در 8 دقیقه قبل، GuiDeDN گفته است: سلام، من بازی رو دانلود کردم کامل نصب شد ، اما وقتی گیم رو باز میکنم سریع error میده : Csgo.exe has stopped working. کل اینتنرت زیرو رو کردم ولی راه حل درست حسابی برای حل مشکل پیدا نکردم. میشه کمک کنید؟ از لانچر خوده استیم گرفتین؟ نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GuiDeDN ارسال شده در April 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2020 در 20 ساعت قبل، Luciano گفته است: از لانچر خوده استیم گرفتین؟ بله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در April 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2020 در در ۱۳۹۸/۶/۲ در 09:04، G0DFATHER گفته است: از نظر من کسی دیگه سوراغ این بازی نره دیگه بهتره . از وقتی استیم این گیمو free کرده هر مچی که استارت کنی چیتر بت میخوره . 3 سال دارم بازی میکنم - واقعا گیم قشنگی مخصوصا برای کسایی که میخوان یه گیم شوتر اول شخص حرفه ای بازی کنن.دیگه کلا اگه شروع به پلیش کردین خبر بدید با هم بریم . اپدیت جدیدی دادن کل چیترا و باگ های معروف بازی رفت تا جایی که باگر ها توییتر زده بودن و از بازی بخاطر حذف باگ ها و انتی چیت قوی بازی انتقاد کرده بودن و از بازی رفتن در در ۱۳۹۹/۱/۱۷ در 11:46، GuiDeDN گفته است: بله این مشکل دلیل زیاد داره تو اینترنت میتونی بزنی ارور استپ ورکینگ ولی بهترین راه حل اینه: ابتدا بر روی فایل مورد نظر کلیک راست کرده و سپس بر روی Properties کلیک کنید . در پنجره ی باز شده به تب Compatibility رفته تیک گزینه ی “: Run this program in compatibility mode for ” را زده سپس در منوی کشویی زیر این گزینه ویندوز سازگار با این فایل را انتخاب کنید. 1 نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در April 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2020 در 10 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: اپدیت جدیدی دادن کل چیترا و باگ های معروف بازی رفت تا جایی که باگر ها توییتر زده بودن و از بازی بخاطر حذف باگ ها و انتی چیت قوی بازی انتقاد کرده بودن و از بازی رفتن این مشکل دلیل زیاد داره تو اینترنت میتونی بزنی ارور استپ ورکینگ ولی بهترین راه حل اینه: ابتدا بر روی فایل مورد نظر کلیک راست کرده و سپس بر روی Properties کلیک کنید . در پنجره ی باز شده به تب Compatibility رفته تیک گزینه ی “: Run this program in compatibility mode for ” را زده سپس در منوی کشویی زیر این گزینه ویندوز سازگار با این فایل را انتخاب کنید. بله خودم هنوز پلی میدم دیدم نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در April 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2020 در ۱ ساعت قبل، G0DFATHER گفته است: بله خودم هنوز پلی میدم دیدم نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
solenya ارسال شده در May 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 حیف که الان رایگان دانلودش و چیتر ریخته توش نقل قول dσ ησт ƒєαя тнє ƒℓαмєѕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeyedMohammadYasin ارسال شده در May 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2020 چیه این پره چیتر فقط ارپی خودمون عشقه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Row ارسال شده در May 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 13, 2020 عالی بود نقل قول ▂▃▄▅▆▇█▓▒░SᴀɪɴTs Fᴀᴍɪʟʏ░▒▓█▇▆▅▄▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ELY ارسال شده در May 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2020 بازی خوبیه نقل قول For every negativethere is a positive لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TiTawN ارسال شده در May 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2020 عالیه نقل قول با هرکی مثل خودش!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peep ارسال شده در May 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2020 گیم خوبیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در May 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2020 در 3 دقیقه قبل، XxALIFxX گفته است: گیم خوبیه داداش یکم میشه جوتو بیاری پایین؟جو گرفته همه جا پست میده ۱۵ جا گفته ماشین خوبیه این ۷ امین جایه میگه گیم خوبیه ساییدی ول کن دیگه اه یک وارنی میگیری برای پسته بی دلیل برای خودت میگم 1 1 نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در June 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2020 خیلی خوشگله بازیش گرافیکش عالی اما ....... ×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-× حالت تک نفرش خیلی آسونه ×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-× نمدونم من بلد نیستم ولی هر کار کردم نتونستم حالت زامبی و انتخاب پول اول بازی رو پیدا کنم در حالی که تو سورس و ?.? بود ×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-× نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SirMehdi ارسال شده در June 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2020 درسته کیفیتش خوبه اما به نظرم هیچوقت نمیتونه مثل cs 1.6 برام جذاب باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TiTawN ارسال شده در June 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2020 God of Game بهترین بازی نقل قول با هرکی مثل خودش!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در June 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2020 (ویرایش شده) CSGO وقتی خوب میشه که تو یه روز هکر و چیتر نداشته باشه ویرایش شده June 7, 2020 توسط KoMaiL نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TiTawN ارسال شده در June 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2020 نقل قول با هرکی مثل خودش!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Duzakh ارسال شده در June 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2020 در در ۱۳۹۸/۶/۲۵ در 23:20، Luciano گفته است: آخه شما واقعا اینو باید با زولا مقایسه میکردین ؟ زولااااااا؟ بد نمیگه نقل قول باید بتونی چیزای کم و متوسط قبول نکنی تا بهترینا به سراغت بیان! ??? ????? ???????? ????? ?? ? ???????? برای هر منفی ی مثبت وجود داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در June 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2020 در 37 دقیقه قبل، AiDeN گفته است: بد نمیگه بزار تا یجور بگم بفهمی فرق اصلیشونو بازی داریم گرافیک خراب اما قشنگ این بحث جداس زولا شوتره مثلا اما نکته جالب این وسط اپگرید گاناشه خب صد در صد کسی که لول و اصلحش قوی تره برتری داره نسبت به پلیره دیگه کانتر شوترینگ حرفه ایه 5v5 اصلحه ها برابر ریکویل هر اصلحه متفاوت وسلام 1 نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.