LiN ارسال شده در March 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 فقط Dota2 Lol کیفیت نداره اصلا نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArshiaXpro ارسال شده در March 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2021 خیلی بازی خوبیه و استراتژی داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArshiaXpro ارسال شده در March 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2021 lol هم از همین سبک اسکی رفته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Queenn ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 زیباست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blocker ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 بنظر من این بازی از lol خیلی هم بهتره و هیچ شکی در برتری این بازی وجود نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در May 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2021 بهترین گیم نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkWolfOG ارسال شده در June 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2021 نقل قول << با هر کسی بحث نمیکنم. تو بزار پای غرور من میزارم پای شعور >> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sohrabv ارسال شده در June 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2021 عالی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meliva ارسال شده در June 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 در در ۱۳۹۸/۸/۱۷ در 23:57، Anonymity گفته است: (من خودم به شخصه طرفدار LOLهستم) اما افرادی که از DOTA2 وارد بازی LOL میشن میتونن خیلی راحت بازی رو انجام بدن و حتی از اون افرادی که رنک تقریبا بالای دارن بهتر بازی کنن و اما برعکس افرادی که ازLOL به سمت DOTA2 کشیده میشن همون اول از بازی متنفر میشن چون هیرو های DOTA2و LOL کاملا متفاوت هستن حتی خرید اتم DOTA2به طور خیلی عجیبی سخت تر و کسی که تازه وارد باشه (افرادی که LOLبازی مکنن) نمیتونه با هیرو و ایتم های این بازی کنار بیاد چون نسبت به LOL واقعا سخت تر هستش حرف اخر: پلیر های DOTA 2 بیاین LOL شاخ میشین آخه مشکل اینجاست دوتا پلیر های حرفه ای اصلا LOL رو به رسمیت نمیشناسن که بخوان بیان... من خودم شخصا هر دو رو بازی کردم اما واقعا قابل مقایسه نیست!!!! همونطور که گفتین آیتم بندی ها کاملا فرق داره و دوتادو پر از جزئیات هست و در ثانیه باید قدرت تصمیم گیری و سرعت عمل داشته باشی! همه ی اینا کاری کردن که دوتادو یه گیم پرطرفدار باشه... البته اندازه ی جذابیتش پیچیده و پر جزئیات هست 3 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در June 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 بازیه خیلی خوبیه اما اگه یه چن روز بازی کنی معتادش میشی نمی تونی بیرون بیای از دنیاش و خیلی هم حرص میخوری الکی 1 نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OsTaDFaRaZ ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۲۵ در 10:53، StoneHeart گفته است: بازیه خیلی خوبیه اما اگه یه چن روز بازی کنی معتادش میشی نمی تونی بیرون بیای از دنیاش و خیلی هم حرص میخوری الکی هعی اصلا خیلی بده من 6 ماه بازیش میکردم الان نمیتونم بازی کنم دیوونه شدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
STARxLIGHT ارسال شده در July 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 سلام من تازه واردم تو این گیم کسی میتونه راهنمایم کنه و بازی رو بهم یاد بده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terorblade ارسال شده در August 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2021 بازی خوبیه برا سرگرمی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rosi ارسال شده در September 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2021 گیم نتا پر بود از دوتا یادش بخیر نقل قول بیگی راس میشه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Christhand ارسال شده در September 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۲۵ در 09:22، Meliva گفته است: آخه مشکل اینجاست دوتا پلیر های حرفه ای اصلا LOL رو به رسمیت نمیشناسن که بخوان بیان... من خودم شخصا هر دو رو بازی کردم اما واقعا قابل مقایسه نیست!!!! همونطور که گفتین آیتم بندی ها کاملا فرق داره و دوتادو پر از جزئیات هست و در ثانیه باید قدرت تصمیم گیری و سرعت عمل داشته باشی! همه ی اینا کاری کردن که دوتادو یه گیم پرطرفدار باشه... البته اندازه ی جذابیتش پیچیده و پر جزئیات هست درستشم همینه,اصلا LOL چی هست؟ 1 نقل قول .ҳ̸Ҳ̸Ҳ̸ҳ. نـہ مثل خدا یـکتا نـہ مثل شیـطان مغرور .ҳ̸Ҳ̸Ҳ̸ҳ. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meliva ارسال شده در September 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2021 در 8 دقیقه قبل، AryaS گفته است: درستشم همینه,اصلا LOL چی هست؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Asall ارسال شده در November 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2021 زیاد جالب نبود نقل قول ...ᴛʜᴇʀᴇ'ꜱ ᴀʟᴡᴀʏꜱ ᴀ ʀᴀɪɴʙᴏᴡ ᴀᴛ ᴛʜᴇ ᴇɴᴅ ᴏꜰ ᴇᴠᴇʀʏ ʀᴀɪɴ. ════════════════════════════════════════════════════════════════ ════════════════════════════════════════════════════════════════ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 یکی از بهترین گیم ها هستش نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ImDanger ارسال شده در November 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 در در ۱۳۹۸/۲/۱۱ در 20:05، SWAT گفته است: دوتا ۲ (به انگلیسی: Dota 2) یک بازی ویدئویی در ژانر بازی آنلاین چندنفره است که برای پلتفرمهای مایکروسافت ویندوز، مکاواس و لینوکسمنتشر شدهاست. این بازی کامل شدهٔ نسخه پیشین آن یعنی دفاع از اقوام است. واژه DotA خلاصه شده از Defense of the Ancients به معنی دفاع از ساختمان باستانی است؛ هر تیم که بتواند ساختمان دشمن یا ancient را از بین ببرد، برنده است.دوتا ۲ بازی چند نفره آنلاین در یک محیط گرافیکی سه بعدی (3D) با گرافیک ایزومتریک است که در ابتدا یک نقشه (به انگلیسی: map) از بازی وارکرفت بود (از سال ۲۰۰۳ میلادی) و توسط icefrog ایجاد شده بود که دو تیم با پنج بازیکن، به عنوان ریدینت (انگلیسی: Radiant) و دایر (انگلیسی: Dire) به رقابت میپردازند. هر بازیکن یکی از 117 «قهرمان» را انتخاب میکند که هر یک تواناییهای منحصر به فرد و سبک مبارزه متفاوتی دارند. در آغاز رقابت تمام قهرمانان دارای سطح یک میباشد، در طول بازی با مردن هر یونیت سطح هیرو افزایش میابد. هر زمان که قهرمان یک سطح ارتقا یافت، میتواند یک توانایی جدید را باز کند یا آنها را ارتقا دهد. قهرمانها به صورت کلی در چند دسته strength, agility, intelligence دستهبندی میشوند. همچنین در این بازی به دلیل آپدیتهای فراوان نمیتوان در آن از مپ هک (MH) استفاده کرد و خیلی قابلیتهای دیگر که در آپدیتهای روزانه یا هفتگی به بازی اضافه میشود. این بازی در نرمافزار استیم بهصورت آنلاین قابل نصب میباشد. ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ سیستم مورد نیاز برای بازی دوتا2 CPU: Dual core from Intel or AMD at 2.8 GHz Video Card: nVidia GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeon HD2600/3600 RAM: 4 GB RAM OS: Windows 7 or newer Disk Space: 15 GB available space Direct X: Version 9.0c ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ امیدوارم از این بازی زیبا لذت ببرید هم از طریق Steam و هم از طریق Game Ranger قابل بازی کردن است وقت خودتونو حروم نکنید برا این بازی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در November 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 در 11 دقیقه قبل، DANGERUSAli گفته است: وقت خودتونو حروم نکنید برا این بازی پس چیکار کنیم؟ نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در December 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۸ در 08:08، DANGERUSAli گفته است: وقت خودتونو حروم نکنید برا این بازی پس برا سمپ حروم کنیم؟ نقل قول DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 در 14 ساعت قبل، CoCaiN گفته است: پس برا سمپ حروم کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 در 6 ساعت قبل، AliHerfei گفته است: @iMatin اها. نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 بنازم نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در December 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2021 چنتا Dota wtf بزارید حال کنیم حداقل نقل قول سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.