AghaTerror ارسال شده در دیروز در 17:47 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 17:47 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیازی نیست • توضیحات: با سلام و وقت بخیر چندین ماه پیش من سره خرید و فروش با پوله ریال تعلیق شدم اومدم شکایت کردم گفتم از هیچی خبر ندارم و ...... شکایتمو رد کردین و الان همون فردی که مدارک فرستاده بود مدارک فیک تعلیق منو اومده همه چیو گفته من کاری با اون طرف ندارم و واقعا هم دمش گرم که گفت و اصلا هم ازش ناراحت نیستم از این ناراحت شدم که وقتی بیدلیل تعلیق شدم اومدم شکایت کردم رد کردین گفتین که نه خرید و فروش کردی شما اینطوری امنیت بازیکنانو تضمین میکنید با یه مشت مدرک فیک بیاید به همین راحتی که طرف بیاد برای اکانتش اون همه زحمت بکشه بعد سره هواس پرتی و بی توجهی شماها تعلیق شه؟ و دلیل اینکه من پیگیر شکایات نمیشدم اینه که مدرکی برای اثبات نداشتم و سره تعلیق دادن شما مجبور شدم از فروشگاه گلد بزنم و 15 روز الاف شدم از اولشم غیر منطقی بود بخوام خرید و فروشی کنم در حالی که هر چند روز یبار 190K گلد از فروشگاه میزدم که چندین نفر دیگه سره مدارک های فیک تعلیق شدن و من درخواست دارم 2 باری که سره خرید و فروش تعلیق شدم دوباره رسیدگی بشه واقعیتش نمیتونم دیگه به این مجموعه اعتماد کنم چه معلوم دوباره بعد از چند وقت دوباره سره مدارک فیک تعلیق شدم ولی مثل الان یروز مشخص میشه که اشتباه از کدوم طرف بوده و من واقعا بعد از مشخص شدن همه چی ناامید شدم از این مجموعه که اینقدر راحت فریب بخوره و واقعا هم دمه طرف گرم که اومد گفت همه چی معلوم شد و خیلیا سره این مدارک فیک تعلیق شدن که خودم شخصا اگه نیاز باشه پول میدم به طرف همه مدارک هایی که داده رو بده اون یه عده ای هم که تعلیق شدن آنبن شن و باره دومی هم که تعلیق شدم ادعا میکنم خرید و فروشی نکردم و میخوام دوباره رسیدگی بشه و با این حال میدونم همینم درست مثل همین مدرک ساختن توسط فرد دیگری چون تو داخل سرور من اسم خرید و فروش هم نیاوردم که مطمعنم تو فضای مجازی جعل شده که اگر نیاز باشه تا اون مرحله جلو میریم که اگر اپلکیشن ایرانی باشه تمامی لاگ پیامارو در میارم و من از تمامی همه بازیکنان عزیز درخواست میکنم به هیچ عنوان آیدی شبکه مجازی و شماره موبایل را داخل سرور ندین که به بهانه اینکه اونجا حرف میزنیم یا کارت دارم حقه شونو نخورید و بجای اینا از آیدی فروم استفاده کنید که در غیر این صورت میتونند مدارک درست کنن که میخواستین خرید و فروش کنید من از مجموعه درخواست دارم خسارت های وارد شده منو پرداخت کنن • مدارک (فیلم یا عکس): برای @Kamyab @SajjiLey ارسال میشود. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/74352-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-%D8%A8%DB%8C%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-endway/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در 23 ساعت قبل مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل درود و احترام لطفا و حتما با دقت مطالعه کنید. با توجه به حمایتهای شما، مجموعه به اندازهی کافی با شما همراه بوده و کنار اومده. رفتار شما به عنوان فردی که به هر حال خرید و فروش با پول واقعی کرده همواره با لحنی تهدید آمیز، کنایه و انکار واقعیت همراه است و این رفتار اگر از روی عصبانیت یا ناراحتی شما روی داده باشد بسیار طبیعی است اما ادامه دار بودن آن قابل درک نیست. (فرض کنیم مدارکی که 4 ماه پیش باعث بن شدن شما شده جعلی بوده) میفرمایید از مجموعه ناامید شدید چون حواس پرت و بیتوجه بوده و فریب خورده؟!!! از فردی که مدارک جعلی به منظور محرومیت شما و بسیاری افراد دیگه درست کرده تشکر میکنید؟!!!!!!!! لطفا از بیان کردن موارد اضافه به شدت خودداری کنید! (کمترین مورد اضافهی غیرضروریای باعث رد شدن خودکار شکایت شما خواهد شد) توضیحات شکایت شما 10 خط و مدارک ارسالی توسط شما حدودا 1 ساعت و نیم زمان برای یک بار بررسی سطحی دارند. مدارک خود را خلاصه کنید و به بخشهایی که واقعا ضروری هستند بپردازید. همچنین توضیحات ارسالی شما در این تاپیک هیچ کمکی به توضیح مشکل شما نمیکند. (لطفا به جای انکار بخش زیادی از واقعیت، توضیح بدید که به چه طریق مدارک مربوطه فیک بوده) توضیحات و مدارک را در مفیدترین و خلاصهترین حالت ممکن مجددا در پیام خصوصی ارسال کنید. (هر دو مورد را فقط و فقط در پیام خصوصی ارسال کنید) شکایت شما بابت آخرین خرید و فروش رد شد. (شکایت بی مورد) شکایت شما بابت محرومیت قبلی تا ارسال مجدد توضیحات و مدارک در حال بررسی میباشد. 2 1 نقل قول In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/74352-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-%D8%A8%DB%8C%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-endway/#findComment-802376 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AghaTerror ارسال شده در 11 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل (ویرایش شده) مدارک و توضیحات لازم داده شد در پیام خصوصی. ویرایش شده 11 ساعت قبل توسط AghaTerror نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/74352-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-%D8%A8%DB%8C%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-endway/#findComment-802899 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست EnDWaY ارسال شده در 7 ساعت قبل سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل با سلام و درود؛ توضیحات برای مدیریتِ مجموعه ارسال شد. Staff-Note نقل قول ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/74352-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-%D8%A8%DB%8C%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-endway/#findComment-803073 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.