DokhtarBaz ارسال شده در شنبه در 08:55 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 08:55 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: درود،بنده چند روز هست که درخواست استعفا گذاشتم،و ایشون هم هیچ اقدامی نکرده بقیه درخواست ها رو اکسپت کرده اما من رو نه و نمیدونم به چه دلیل منو Fp80 کرده در صفحه 5 درخواست استعفا SFPD مشخصه حتی من دیر از کسایی که درخواست آنها رو اکسپت کرده من درخواست گذاشتم،و بنده رو اخراج کرده • مدارک (فیلم یا عکس): در UCP معلومه. نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/73765-fp80-butler/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در شنبه در 17:21 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:21 درود و وقت بخیر لیدر محترم @BuTleR لطفا مدارک مورد نیاز را برای بنده ارسال کنید. نقل قول God Bless Great America لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/73765-fp80-butler/#findComment-798583 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در یکشنبه در 20:17 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:17 سلام وقت بخیر مدارک ارسال می شود اکانت فروم ایشون تازه ساخته و بخاطر همین نمیتونن در لحظه پست بزارند و باید به تایید ناظما برسه نکته ای که هست اینه که من اصلا ندیدم درخواست استعفا ایشون رو چون شو نشده بوده و بخاطر علت خاصی نیست و نکته مهم تر از اون اینکه ایشون وقتی درخواست استعفا میزارن باید آنلاین بشن و داخل بازی پیگیر درخواست خودشون باشن و اگر درصدی مدرکی از کوتاهی بنده در زمان حضورم در سرور دارید ارسال کنید من بازهم تازه با تاخیر ایشون رو کیک کردم که کاملا مطمئن باشم از عدم حضور ایشون و نکته لازم به ذکر دیگری که هست اینه که فرم ایشون ویرایش شدست برسی کنید ببینید متنی که ایشون در درخواست استعفا گذاشتن و بعد از اون به حالت ویرایش درومده به چه صورت هست. در کل اینکه شکایت مسخره ایه حتی درخواست استعفا ایشونم تایید میشد ولی چون پیگیری و حضور نداشتند موجب اخراج ایشان شد. نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/73765-fp80-butler/#findComment-799399 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DokhtarBaz ارسال شده در دوشنبه در 08:12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 08:12 11 ساعت قبل، BuTleR گفته است: سلام وقت بخیر مدارک ارسال می شود اکانت فروم ایشون تازه ساخته و بخاطر همین نمیتونن در لحظه پست بزارند و باید به تایید ناظما برسه نکته ای که هست اینه که من اصلا ندیدم درخواست استعفا ایشون رو چون شو نشده بوده و بخاطر علت خاصی نیست و نکته مهم تر از اون اینکه ایشون وقتی درخواست استعفا میزارن باید آنلاین بشن و داخل بازی پیگیر درخواست خودشون باشن و اگر درصدی مدرکی از کوتاهی بنده در زمان حضورم در سرور دارید ارسال کنید من بازهم تازه با تاخیر ایشون رو کیک کردم که کاملا مطمئن باشم از عدم حضور ایشون و نکته لازم به ذکر دیگری که هست اینه که فرم ایشون ویرایش شدست برسی کنید ببینید متنی که ایشون در درخواست استعفا گذاشتن و بعد از اون به حالت ویرایش درومده به چه صورت هست. در کل اینکه شکایت مسخره ایه حتی درخواست استعفا ایشونم تایید میشد ولی چون پیگیری و حضور نداشتند موجب اخراج ایشان شد. شما حتی درخواست منو قبول نکردی که من آنلاین شم و من که درخواست استعفا گذاشتم روز بعدش شو شد و لطفاً حرف بی مورد نزن حتی قبل تر از کسایی که درخواست گذاشتن شو شد نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/73765-fp80-butler/#findComment-799576 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در دوشنبه در 08:36 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 08:36 14 دقیقه قبل، DokhtarBaz گفته است: شما حتی درخواست منو قبول نکردی که من آنلاین شم و من که درخواست استعفا گذاشتم روز بعدش شو شد و لطفاً حرف بی مورد نزن حتی قبل تر از کسایی که درخواست گذاشتن شو شد عزیز شما وظیفتونه وقتی وارد اقلیت میشید آنلاین شید انتخابی یا دلبخواهی نیست، همچنین شما که متوجه این شده بودید پستتون دیر به تایید ناظمان رسیده و پست استعفای شما تایید نشده و هنوز ممبر SFPD هستید وظیفه شماست که در بازی حضور پیدا کنید من این بخش اینکه استعفای شمارو ندیدم کاملا پذیرا هستم ولی شما میبایست به عنوان عضوی از SFPD بدون تفاوت با دیگران تا زمان خارج شدن از اقلیت فعالیت عادی تون رو انجام میدادید اینکه صرفا درخواست استعفا بزارید شمارو ازاین موضوع مصون نمیکنه با فرض بر اینکه این اکانت فروم هیچ هویت مشخصی نداره و حتی فرد دروغینی ممکنه به جای شما پست استعفا بزاره و نکته آخر هم با کمال احترام، همه کسایی که درخواست استعفا گذاشتن در لحظه نمایان شده و مثل شما پستشون نیاز به تایید ناظمان نداره به همین دلیل بنده وقتی درخواست استعفای حمید رضا رو تایید کردم در اون لحظه پستی از جانب شما وجود نداره و پست تایید اکانت Patriot در صفحه جدیدی به تایید رسیده که مشخص میکنه تمامی درخواست هایی که در اون لحظه بنده تایید کردم و پستی از جانب شما در اون زمان ارسال نشده بوده کما اینکه خب وقتی پستی نباشه تاییدی هم در کار نخواهد بود و میبایست به عنوان عضوی از SFPD فعالیت خودتون رو داخل اقلیت ادامه میدادید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/73765-fp80-butler/#findComment-799595 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DokhtarBaz ارسال شده در دوشنبه در 10:22 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 10:22 (ویرایش شده) 1 ساعت قبل، BuTleR گفته است: عزیز شما وظیفتونه وقتی وارد اقلیت میشید آنلاین شید انتخابی یا دلبخواهی نیست، همچنین شما که متوجه این شده بودید پستتون دیر به تایید ناظمان رسیده و پست استعفای شما تایید نشده و هنوز ممبر SFPD هستید وظیفه شماست که در بازی حضور پیدا کنید من این بخش اینکه استعفای شمارو ندیدم کاملا پذیرا هستم ولی شما میبایست به عنوان عضوی از SFPD بدون تفاوت با دیگران تا زمان خارج شدن از اقلیت فعالیت عادی تون رو انجام میدادید اینکه صرفا درخواست استعفا بزارید شمارو ازاین موضوع مصون نمیکنه با فرض بر اینکه این اکانت فروم هیچ هویت مشخصی نداره و حتی فرد دروغینی ممکنه به جای شما پست استعفا بزاره و نکته آخر هم با کمال احترام، همه کسایی که درخواست استعفا گذاشتن در لحظه نمایان شده و مثل شما پستشون نیاز به تایید ناظمان نداره به همین دلیل بنده وقتی درخواست استعفای حمید رضا رو تایید کردم در اون لحظه پستی از جانب شما وجود نداره و پست تایید اکانت Patriot در صفحه جدیدی به تایید رسیده که مشخص میکنه تمامی درخواست هایی که در اون لحظه بنده تایید کردم و پستی از جانب شما در اون زمان ارسال نشده بوده کما اینکه خب وقتی پستی نباشه تاییدی هم در کار نخواهد بود و میبایست به عنوان عضوی از SFPD فعالیت خودتون رو داخل اقلیت ادامه میدادید. من آخرین نفر در صفحه 5 پست گذاشتم و بعد از من ممبر های دیگه پست من روز بعد شو شد و بعد از من بقیه پست گذاشتن و شما به صفحه قبل هیچ اهمیتی ندادی و حتی از من هم شکایت شده اما شما هنوز اون رو نگاه هم نکردی و این ما منظمی شما و اهمیت ندادن به اقلیت رو نشون میده من حرف دیگ ای ندارم و دشمن شما نیستم و منتظر پاسخ نهایی هستم ویرایش شده دوشنبه در 10:23 توسط DokhtarBaz اشتباه تایپی 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/73765-fp80-butler/#findComment-799646 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.