SinaHarD ارسال شده در June 20 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: جناب آقای Permanent برای بار اول به من توهین کردند و یک Av دریافت کردن از سوی Endway، پس از گذشت چندین هفته دوباره ایشون منو مسخره و توهین کردن دوباره Av گرفتند از سوی Endway؛ حال سوال من این است، ایشون بار سوم هستش که دارن فحاشی و پلیر هارو مسخره میکنند، از مقام خود برکنار نشدند هیچ حتی مسئولیت آبجکتیو ایشون هم تیک نشد، فرض کنید مقام بالا هستند ایشون که تقریبا همه کاره سرور محسوب میشن ولی همیشه پلیر هارو مسخره میکنند و با مجازات خیلی ناچیز این قضیه رو چشم پوشی میکنند جناب آقای Endway. • مدارک (فیلم یا عکس): توهین و تمسخر برای بار اول روی من: توهین و تمسخر برای بار دوم روی من: همچنین یک فحاشی دیگر در ریزن staff page ایشون ثبت شده است. 2 Rule number one! Never be second لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/73738-%D8%A7%D8%B9%D9%85%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%AA-%D8%B4%D8%AF%D8%AA-%DA%A9%D9%85-endway/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست EnDWaY ارسال شده در June 21 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در June 21 با سلام و درود؛ توضیحات برای مدیریتِ مجموعه ارسال شد. Staff-Note 3 1 ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/73738-%D8%A7%D8%B9%D9%85%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%AA-%D8%B4%D8%AF%D8%AA-%DA%A9%D9%85-endway/#findComment-798287 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در June 24 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 (ویرایش شده) درود و احترام فرمودید برای بار اول به شما توهین کردند. تاپیک اولی که ارسال کردید به شما توهینی نشده صرفا به علت لفظ نامناسبی که به کار بردند AV دریافت کردند. فرمودید شما را مورد تمسخر قرار دادند. بله درسته و بابتش طبق قانون مجازات شدند. در ۱۴۰۴/۳/۳۰ در 22:21، SinaHarD گفته است: ایشون بار سوم هستش که دارن فحاشی و پلیر هارو مسخره میکنند، از مقام خود برکنار نشدند هیچ حتی مسئولیت آبجکتیو ایشون هم تیک نشد، فرض کنید مقام بالا هستند ایشون که تقریبا همه کاره سرور محسوب میشن ولی همیشه پلیر هارو مسخره میکنند و با مجازات خیلی ناچیز این قضیه رو چشم پوشی میکنند جناب آقای Endway. بار سوم مشاهده نشد. فحاشی مشاهده نشد. پلیرهایی که مسخره شدند مشاهده نشد. توهین شدت بالایی انجام نشده که مقام شخص گرفته بشه. آبجکتیو هیچ ارتباطی به تمسخر، توهین یا فحاشی نداره. حتی بنده هم همهکارهی سرور نیستم. مجازات ناچیزی که فرمودید مجازاتی هست که در قانون درج شده. چشم پوشی زمانی بود که فرد مجازات نشده بود. مجازات تمسخر در صورت تکرار تشدید نمیشود. همچنین موارد درج شده به استف پیج سند و مدرکی برای چنین شکایتی محسوب نمیشود. تمامی موارد و مدارک شما بررسی شد. عملکرد مسئول مربوطه صحیح بوده است. شکایت شما رد شد. بسته شد. ویرایش شده June 24 توسط Kamyab 3 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/73738-%D8%A7%D8%B9%D9%85%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%AA-%D8%B4%D8%AF%D8%AA-%DA%A9%D9%85-endway/#findComment-800149 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده