Mking229 ارسال شده در April 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: ایشون داشتن از من تست میگرفتند ساعت 10:52:35 سوال پرسیدن و من 10:53:1 جواب دادم بعد ایشوت میگن دیر جواب دادی 1 دقیقه شده چت ها پاک شده بود و من از چت لوگ فرستادم او ها رو و به خدا قسم که دستی توش نبوردم.بعد از این بهشوت گفتم میرم شکایت میکنم اون هم گفت خب بده منم ss دارم.اگه دارن بفرستن تازه تایم هم باید معلوم باشه.خب لطفا رسیدگی کنید. متشکرم. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeiSam ارسال شده در April 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2019 با سلام! فیلم و مدرک که من AV رو برداشتم موجود هست!http://uupload.ir/files/qdjc_bandicam_2019-04-14_03-54-20-909.jpg انسان قدرتمند است، گاهی از چهار پا پست تر،و گاهی از ملکه افزون تر... ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
God ارسال شده در April 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2019 سلام خدمت شاکی محترم @arashjamei شکایت شما به دلیل کافی نبودن مدارک رد شد. موفق باشید بدرود.بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده