رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

دقت کردم شغل های فیزیکی (منظور از فیزیکی در اینجا شغل های جدا از شغلای اداری مثل وکالت یا کاراگاه و ... هست ) بازی که پلیرا انجام میدن مثل راننده اتوبوس یا کامیون یا فارمر و ... بعد مدتی تکراری میشن و البته که تمامی این شغل ها فرد محور بوده ( یعنی خود پلیر در ازای انجام ماموریتی از سیستم بازی درامدی دریافت میکنه و مشارکت اجتماعی وجود نداره)

1-پیشنهاد بنده اضافه شدن شغل های بیشتر حالا یا باز در همین خصوص مثل : شغل هایی که مربوط به خلبانی بشه دقت کنید میبینید اصلا لایسنس خلبانی تو سرور یه چیز دل بخواهی شخصی (مثلا طرف بسته ای رو با هواپیما جابه جا کنه)

یا برای مثال شغل ماشین حمل جنازه که ماشینش هم تو بازی هست یا شغل حمل بار توی فرودگاه که به وسیله این مینی کار (مینی ماشین) های مخصوص فرودگاه انجام میش و خیلی شغل های دیگ که ماشین های مخصوص شون هم تو سرور موجود ولی استفاده ای نمی کنید و تنوع شغلی افزایش نمیدید خیلی باعث تاسف

2-پیشنهاد دوم برای شغل میش شغل غیر قانونی دزدی از خانه اضافه کنید (rob house) واقعا چرا این همه مدت چنین چیزی نداریم به عنوان مثال توی این شغل افراد به صورت گروه های 2 تا نهایت 4 نفره با یه ماشین مخصوص حالا یا کامیون مخصوص یا .... که توست سرور بعد شروع شغل در اختیارشون قرار مید به house مشخص شده ای راب بزنن و تحت شرایطی اگر اشتباه نکنن و fail نشه عین راب بیز وانتد نگیرن تا رسیدن به مقصد مخصوص دریافت پول یا در صورت fail با وانت جلو بره پروسه راب

3-اما پیشنهاد دوم بهتر اینه که شغل هایی وارد بازی بشن که مشارکت یا چرخه در امدی اجتماعی وجود داشته باشه برای نمونه 

مثال: اضافه شدن شغل هاد داگ فروشی و بستنی فروشی (البته میش هردو این موارد به عنوان یه شغل اجرایی کرد ) (همچنین ماشین مخصوص این شغل ها هم تو بازی هست)

خلاصه که امکانات و ماشینای زیادی تو بازی هست که میش باشون سرور سرگرم کننده تر کرد وتنوع شغلی افزایش داد من از سال 2019 که وارد سرور شدم تا الان که دوباره وارد شدم کلا یه شغل oil اضاف شده که خوب هست ولی در نظر داشته باشید که جمعیت سرور واقعا خوب رفته بالا تقریبا از اون موقع تا الان دو برابر شده و به 900 نفر هم میتونه برسه وقتشه تنوع شغلی زیاد کنید.

سرور واقعا پتانسیل عالی تر شدن داره بخاطر چنین جمعیتی به نظرم وقتشه یه اپدیت بزرگ وارد بازی بشه خیلی وقت بازی رو یه ثبات تکراری داره پیش میر 

خلاصه لطفا تو این زمینه بیشتر اقدام کنید و چیزای جدید بیارید سرور بعد این همه سال یکم تکراری داره پیش میر

نظر بنده در موردِ این پیشنهاد (-) می‌باشد؛ پی‌نوشت: 

• دو مورد اوّل پیشنهاد شما تکراری می‌باشد.

The only thing making you unhappy are your own thoughts

درود 
نظرم +

تـنـهـایـے شـایـد یــہ راهـه، راهـیـہ تا بـیـنـهایـت

در ۱۴۰۴/۳/۱۴ در 15:06، hosein700 گفته است:

دقت کردم شغل های فیزیکی (منظور از فیزیکی در اینجا شغل های جدا از شغلای اداری مثل وکالت یا کاراگاه و ... هست ) بازی که پلیرا انجام میدن مثل راننده اتوبوس یا کامیون یا فارمر و ... بعد مدتی تکراری میشن و البته که تمامی این شغل ها فرد محور بوده ( یعنی خود پلیر در ازای انجام ماموریتی از سیستم بازی درامدی دریافت میکنه و مشارکت اجتماعی وجود نداره)

1-پیشنهاد بنده اضافه شدن شغل های بیشتر حالا یا باز در همین خصوص مثل : شغل هایی که مربوط به خلبانی بشه دقت کنید میبینید اصلا لایسنس خلبانی تو سرور یه چیز دل بخواهی شخصی (مثلا طرف بسته ای رو با هواپیما جابه جا کنه)

یا برای مثال شغل ماشین حمل جنازه که ماشینش هم تو بازی هست یا شغل حمل بار توی فرودگاه که به وسیله این مینی کار (مینی ماشین) های مخصوص فرودگاه انجام میش و خیلی شغل های دیگ که ماشین های مخصوص شون هم تو سرور موجود ولی استفاده ای نمی کنید و تنوع شغلی افزایش نمیدید خیلی باعث تاسف

2-پیشنهاد دوم برای شغل میش شغل غیر قانونی دزدی از خانه اضافه کنید (rob house) واقعا چرا این همه مدت چنین چیزی نداریم به عنوان مثال توی این شغل افراد به صورت گروه های 2 تا نهایت 4 نفره با یه ماشین مخصوص حالا یا کامیون مخصوص یا .... که توست سرور بعد شروع شغل در اختیارشون قرار مید به house مشخص شده ای راب بزنن و تحت شرایطی اگر اشتباه نکنن و fail نشه عین راب بیز وانتد نگیرن تا رسیدن به مقصد مخصوص دریافت پول یا در صورت fail با وانت جلو بره پروسه راب

3-اما پیشنهاد دوم بهتر اینه که شغل هایی وارد بازی بشن که مشارکت یا چرخه در امدی اجتماعی وجود داشته باشه برای نمونه 

مثال: اضافه شدن شغل هاد داگ فروشی و بستنی فروشی (البته میش هردو این موارد به عنوان یه شغل اجرایی کرد ) (همچنین ماشین مخصوص این شغل ها هم تو بازی هست)

خلاصه که امکانات و ماشینای زیادی تو بازی هست که میش باشون سرور سرگرم کننده تر کرد وتنوع شغلی افزایش داد من از سال 2019 که وارد سرور شدم تا الان که دوباره وارد شدم کلا یه شغل oil اضاف شده که خوب هست ولی در نظر داشته باشید که جمعیت سرور واقعا خوب رفته بالا تقریبا از اون موقع تا الان دو برابر شده و به 900 نفر هم میتونه برسه وقتشه تنوع شغلی زیاد کنید.

سرور واقعا پتانسیل عالی تر شدن داره بخاطر چنین جمعیتی به نظرم وقتشه یه اپدیت بزرگ وارد بازی بشه خیلی وقت بازی رو یه ثبات تکراری داره پیش میر 

خلاصه لطفا تو این زمینه بیشتر اقدام کنید و چیزای جدید بیارید سرور بعد این همه سال یکم تکراری داره پیش میر

چند تا از مورد هاش که خوب میشه گفت عملی نمیشه

چون دزدی از خانه؟ اصلا مگر چیزی داخل خونه داریم که بدزدن؟

ولی خوب چند شغل مثل کارگر جا به جایی بار و شغل های ساده دیگه میشه گذاشت.

سیستم هاشم در دیگر مجموعه ها موجوده اگر خواستن میتونن برن نگاه کنند و وارد این مجموعه کنند

b5645ff5fe6a9191e89f90ce433aef64.gif
Nicolay.png

در ۱۴۰۴/۳/۱۴ در 15:06، hosein700 گفته است:

اره مثلا با ماشین بستنی بریم بستنی بفروشیم به پلیر

:My account

DoBeShaK.png

cb7a31_25file-000000007d1c6230bb2396215e

1. موافقم (+)
  2. موافقم (+)
  3. مخالفم(-)

6e6209_25InShot-20250609-060021154.png

iDeadly.png

ᴹʸ ᵃᶜᶜᵒᵘⁿᵗ      KoMiSaR.png

🖤:) 𝒜 𝓅𝑒𝓇𝓈𝑜𝓃 𝒸𝒶𝓃 𝒷𝑒 𝒷𝑜𝓉𝒽 𝒶 𝓅𝒶𝒾𝓃 𝒶𝓃𝒹 𝒶 𝒸𝓊𝓇𝑒 

نظر بنده در موردِ این پیشنهاد (+) می‌باشد.

b0f705_25file-000000000e2c61f8964f0c4a14

8 ساعت قبل، Nicolay گفته است:

چند تا از مورد هاش که خوب میشه گفت عملی نمیشه

چون دزدی از خانه؟ اصلا مگر چیزی داخل خونه داریم که بدزدن؟

ولی خوب چند شغل مثل کارگر جا به جایی بار و شغل های ساده دیگه میشه گذاشت.

سیستم هاشم در دیگر مجموعه ها موجوده اگر خواستن میتونن برن نگاه کنند و وارد این مجموعه کنند

امکان دزدی از خانه میتونه وجود داشته باشه تو بازی امکان برداشتن وسیله ها توسط کاراکتر موجود هست (تو نسخه اصلی بازی خارج از سرور هم مواردی بود که مردم با تلویزیون یا وسایل خانه در سطح شهر می دویدند)   مثلا امکان برداشت تلویزیون یا دستگاه پخش یا برداشت باند که این اقلام تو خانه ها هست .

حالا افراد با کاراکترشون وارد یه خانه مشخص میشن و یک ماموریت (mission) دریافت میکنن که این اقلام بردارن و داخل ماشینی که قرار باش فرار کنن قرار بدن همچنین میش یک گاوصندوق هم مثل مواردی که داخل بیز هست توی خانه ها قرار داد که پلیر دلبخواهی میتونه باز کنه و پول بیشتری به دست بیاره یا خیر ولی خوب نیاز به هک داشته باشه طبیعتا 

(دقت کنید راب های بازی یا تک نفره هست یا بیشتر از 4 نفر ، این مدل راب میتونه خیلی معقول باشه یعنی پلیر ها بین 2 تا 4 نفر امکان انجامش داشته باشن خیلی تنوع خوبیه)

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...