رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:

LuckRight.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:

Terible.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: سلام، من بدون هیچ دلیلی بن شدم من از اونجایی که قوانین رو کاملاً بلدم 

و میدونم که خرید و فروش با پول واقعی تعلیق داره، بخاطر خرید و فروش جناب آقای Terible منو بن زدن من از ایشون مدرک میخوام و به چه دلیلی بن زدن.

• مدارک (فیلم یا عکس): UCP Luckright

ویرایش شده توسط AmirBerLyN
  • هاها 1
  • چی چی 1

*ɪ ᴅᴏ ɴᴏᴛ ʀᴇʟʏ ᴏɴ*
   *ᴀɴʏᴏɴᴇ ᴏᴛʜᴇʀ ᴛʜᴀɴ ᴍʏsᴇʟғ ..!*   

𝘔𝘺 𝘈𝘤𝘤𝘰𝘶𝘯𝘵'𝘴:

75ea28_25b9421-2e1f02-24image0-2-2-2-2-1

BerLyN.png

KyuMa.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/72195-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-terible/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

توضیحات برای سرپرست مربوطه ارسال شد

Staff note

به هر حال مشکلی با منفور بودن ندارم

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/72195-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-terible/#findComment-784235

ارسال شده در (ویرایش شده)

ببخشید، منو اشتباهی بن کردید اونی که خرید و فروش کرده بود یکی از بچه محل های ما بود بخاطر اینکه یه زمانی تقریباً ۲،۳ ماه پیش من تو اکانت اون بودم بخاطر همین شما فکر کردید که من هم جزء اکانت های اون هستم یا من این کار رو کردم

همین طرف بخاطر اینکه ما از هاستری دیموت بشیم این کارو کرده و ما باهاش مشکل داشتیم 

در ضمن این بخاطر کلاهبرداری تعلیق بود با اکانت مولتی اومده و خرید و فروش کرده همون اکانتش دوباره بن شده.

امیدوارم توضیحاتم تأثیر گذار باشه مرسی 🫀❤️

%28Dani%29.png

Berosky.png

اکانت هایی که میدونستم این طرف باهاش بازی میکرده با آیپی چک کنید.

ویرایش شده توسط AmirBerLyN

*ɪ ᴅᴏ ɴᴏᴛ ʀᴇʟʏ ᴏɴ*
   *ᴀɴʏᴏɴᴇ ᴏᴛʜᴇʀ ᴛʜᴀɴ ᴍʏsᴇʟғ ..!*   

𝘔𝘺 𝘈𝘤𝘤𝘰𝘶𝘯𝘵'𝘴:

BerLyN.png

KyuMa.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/72195-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-terible/#findComment-784356

• سرپرست

با سلام و درود؛

شکایت شما در حال بررسی می باشد، لطفا صبور باشید

EnDWaY.png 

𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/72195-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-terible/#findComment-784847

• سرپرست

با سلام و درود؛

طی بررسی های انجام شده...

عملکردِ سرپرستِ مربوطه
صحیح می باشد.

شما طبقِ قوانینِ ذیل مجازات شده اید:

در ۱۳۹۵/۸/۱۵ در 23:52، Ali گفته است:
  • تجارت حساب کاربری و یا اموال آن:

شما مجاز به تبادل و تجارت حساب کاربری و یا اموال آن با کالاها، محصولات و پول واقعی نیستید (مجازات: تعلیق کامل حساب کاربری)

- مال و یا اموالی که در تجارت با کالاها، محصولات و پول واقعی دخیل باشند و گزارش شوند به نفع فرد گزارش کننده ضبط می شود و در اختیار آن فرد قرار می گیرد. (مثال: علی به رضا می خواهد 2 میلیون پول بازی بفروشد (به قیمت 2 هزار تومان پول واقعی)، در صورتی که رضا گزارش فروش علی را بدهد، رضا 2 میلیون پول بازی را به رایگان دریافت می کند و علی از بازی تعلیق می شود، تمام اموال علی در اختیار رضا قرار نمی گیرد و تنها اموالی که علی خواستار فروش آن ها بود به رضا تعلق می گیرد)

- در صورتی که حتی قصد این کار را داشته باشید و به کسی پیشنهاد بدهید که اموال یا اکانت خود را در بازی با اموال و ارز دنیای واقعی مبادله می کنید مجازات تعلیق کامل حساب کاربری همچنان اعمال خواهد شد.

در ۱۳۹۵/۸/۱۵ در 23:52، Ali گفته است:
  • به اشتراک گذاری حساب کاربری:

به اشتراک گذاشتن حساب کاربری خود مجاز می باشد ولی در نظر داشته باشید که در مواقع رعایت نکردن قوانین، چه صاحب اصلی در اکانت باشد چه هر شخص دیگری از مجازات کم نمی شود.

برخی از تخلف‌ها وجود دارد که باعث می شود تمامی اکانت های یک شخص از بازی محروم شود و در صورتی که شما اکانتتان را در اختیار آن فرد قرار داده بودید یا وارد اکانت او شده بودید، اکانت شما هم به عنوان یکی از اکانت های آن شخص محسوب می شود و ممکن است مجازات بر روی اکانت شما به عنوان اکانت آن فرد هم اعمال شود (از اشتراک گذاری حساب کاربری خود با افراد با سابقه محرومیت و افراد مسدود شده اطمینان کامل را حاصل فرمایید و وارد اکانت های دیگران نشوید)

از جمله تخلفاتی که موجب می شود تمامی اکانت های یک فرد محروم شود:

- بهم ریختن بازی و ایجاد مزاحمت با شدت زیاد برای بازیکنان دیگر.

- مواقع خاص با تصمیم مدیران سطح بالا.

- تکرار تخلفات.

- تجارت اموال داخل بازی با ارز دنیای واقعی. (خرید و فروش و مبادله با پول/اموال دنیای واقعی)

به اینکه بازی دارای قابلیت PinCode، تأیید ایمیل و ... هست اعتماد نکنید، در صورتی که فردی رمز اکانت شما را داشته باشد می تواند اکانت شما را از دسترستان خارج کند.
به اشتراک گذاشتن حساب کاربری خود با افراد با سابقه محرومیت و مسدودیت از دسته‌های متوسط ممکن است باعث محرومیت و مسدودیت حساب کاربری شما نیز گردد.

شکایتِ شما رد شد.

+موفق باشید.
+بسته شد!

• مرسی 1

EnDWaY.png 

𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/72195-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-terible/#findComment-785026

• EnDWaY موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...