رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

HarD.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

EnDWaY.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: توضیحات کلی نسبت به اتفاق های افتاده شده

یکی از هاستر ادمین ها به من چت آف داده بودن که من به ایشون گفتم" شما کسی نیستی که چت آف بدی، اگر کسی بخواد چت آف بده ادمین High Rank هستش"

بعدش مسئول مربوطه Permanent اقدام به دیموت بنده کرده و گفتن بی احترامی به High Rank کردید در حالی که هاستر ادمینی که به من Chat Off داده اند High Rank محسوب نمیشن طبق گفته Endway 

حتی پس از گذشت چند ثانیه OgreMagi چت آف داد و کوچکترین چتی از سوی بنده ارسال نشد

طبق گفته @EnDWaYمیگفتن که شما هاستری نخر و پول نده به مجموعه، به نظر شما این حرف درستیه؟ @SajjiLey

اگر مسائل اینگونه پیش بره و فقط من مجازات بشم چرا اون هاستری که به من چت آف میدن مجازاتی روشون اعمال نمیشه؟!

چرا بقیه هاستر ها و یا ادمین ها تو چت ادمینی اسپم میکنن و شوخی میکنن پیگیری نمیشه؟! (دقیقا روز گذشته جمعه)

درباره این‌ماجرا ها شکایتی انجام دادم که متاسفانه علی جان ردش کرد و گفت اگر بک بخورید به هاستری با Cost Days مواجه میشید و Objective Hoster Admin از شما گرفته میشه

حاشیه ای از سوی بنده دیده نشده

همین هاستر ادمین رو همان روز فایند میکردم توی ادمین چت منو تگ‌میکردن و میگفتن " جانم فایندم کردی کاری داری؟"

چرا ایشون مجازات نمیشن خیلی عجیبه

حتی سر این بحث اول ایشون منو تگ کردند داخل ادمین چت و باعث بانی ایجاد بحث ایشون بودش در واقع " قبل اینکه منو تگ کنن کوچکترین حرفی و یا نقطه در AdminChat نفرستاده بودم "

امیدوارم سجاد جان این موارد رو به صورت کامل برسی کنند.

• مدارک (فیلم یا عکس): تاپیک رد شدن شکایت مربوطه Click

• دوست دارم که 1

HarD.png

Rule number one! Never be second

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/71765-%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-endway/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• سرپرست

با سلام و درود؛

توضیحات برای
مدیریت مجموعه ارسال شد.

Staff-Note

• دوست دارم که 4

EnDWaY.png 

𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/71765-%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-endway/#findComment-779569

• مدیریت

با سلام و احترام خدمت شاکی محترم،

پس از بررسی دقیق شکایت شما، به استحضار می‌رساند که رنک هاستری شما توسط سرپرست مربوطه بازگردانده خواهد شد.

اما با توجه به مدارک موجود و بررسی‌های انجام‌شده، به دلیل ایجاد مزاحمت و حاشیه‌سازی برای سایر بازیکنان، متأسفانه ۵ روز از روزهای هاستری شما کسر می‌گردد.

توصیه می‌کنیم از این پس از هرگونه رفتار یا گفتاری که موجب اختلال در آرامش بازیکنان یا تیم مدیریتی شود، جداً پرهیز نمایید؛ در غیر این صورت، با مجازات‌های شدیدتری مواجه خواهید شد.

در خصوص ادعای شما مبنی بر ایجاد مزاحمت توسط هاستر یا ادمین دیگر، در صورت داشتن مدارک معتبر، لطفاً آنها را به سرپرستان مجموعه ارسال نمایید تا در اسرع وقت رسیدگی لازم صورت پذیرد.

تأکید می‌کنیم که اولویت اصلی ما، حفظ محیطی امن، منصفانه و جذاب برای تمامی بازیکنان از جمله خود شما است.

با تشکر از توجه و همکاری شما

+ بسته شد.

• دوست دارم که 1
لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/71765-%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-endway/#findComment-780472

• Proctor موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...