MehraN ارسال شده در March 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بنده هیچ چیت یا چیز غیر مجازی در لب تابم ندارم و تابحال ازم شکایت یا ریپورت چک پی سی نداشتم . ایشون اومد و گفتن مشکوکم و نیاز ب دلیل نیست باید چک پی سی بشید و بنده ازشون توضیح خواستم ک باید چیکار کنم ولی سر بالا جواب دادن و فقط اسم برنامه گفتن و بدون توضیح تایم میگفتن و زمانی ک بنده از دوستام خواستم بهم گفتن و من رفتم ک برنامه رو دانلود کنم بدون کرش یا /q وفتی دانلود گردم اومدم دیدم بن دادن ب دلیل عدم همکاری در کنترل سیستم • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در March 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2019 با سلام: مدت زمان دانلود برنامه و ارائه کد برای کنترل سیستم حداقل 20 دقیقه میباشد. نکته: شما وظیفه دارید در هر زمانی که ادمین های محیط کاربری از شما کد برای کنترل سیستم خواستن ارائه دهید. اما شما به جای ارائه کد سیع در گیج کردن و ایجاد هرج و مرج و اطلاف وقت داشتین. در نهایت به جای ارائه کد خودتونو به ندانستن میزنین و به بنده تحمت برای انتقال ویروس میزنین: شما که در تیم کارکنان حظور داشتین باید ار تمامی قوانین اطلاع داشته باشین. مدارک خدمت مدیریت محترم ارسال گردید. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehraN ارسال شده در March 11, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2019 (ویرایش شده) شما خودتون دارید میگید حداقل 20 دقیقه ولی شما حتی زمان و توضیح برای دانلود ندادید ویرایش شده March 11, 2019 توسط Romen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PedraM ارسال شده در March 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم: ادمین مربوطه مدارک لازمه را برای بنده ارسال کردند و در نتیجه محروم شدن شما از سرور به مدت 7 روز به حق بوده است. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده