PyRo ارسال شده در February 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بدلیل نداشتن اسکرین شات مجبور شدم تا از لاگ بازی خودم این مدرک رو تهیه کنم. همونطور که در لاگ بازی مشخص هست سو استفاده از CMD Slap و همچنین چرا اینکارو کرد؟! (شوخی شوخی جدی میشه) • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده February 24, 2019 توسط AMIRabbas لینک نقل قول .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
God ارسال شده در February 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2019 سلام خدمت شاکی محترم @AMIRabbas دوست عزیز با توجه به اینکه قبلا ادمین بودم و شاهد چیز هایی بودم باید بدونین هیچ ادمینی اینقدر بیکار نیست که بیاد شمارو slap بده! چیز های زیادی هست که ادمین ها باید بهش رسیدگی کنن و شما یکی از اون ها بودید که بهتون رسیدگی شد خوشحال باشید که مشکل با slap حل شد ممکن بود شما relog داده بشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DifferentBoy ارسال شده در February 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم. باید خدمتتون عرض کنم شما از chat log عکس فرستادید و میتونید edit کرده باشید. مدرکتون کامل نیست! اگه مدرک معتبری دارید که بنده شما رو slap دادم خوشحال میشم بفرسیتد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaKe ارسال شده در February 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2019 با سلام دوست عزیز در نظر داشته باشید که Log مدرک قابل قبولی برای شکایت شما نیست 1 نقل قول Bє A Lιgнt Iη Tнє Dαяк Wяιtєя Oƒ Mу Oωη Lιƒє, Bσѕѕ Oƒ Mу Oωη Sσυℓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PyRo ارسال شده در February 25, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2019 در 11 ساعت قبل، DifferentBoy گفته است: با سلام خدمت شاکی محترم. باید خدمتتون عرض کنم شما از chat log عکس فرستادید و میتونید edit کرده باشید. مدرکتون کامل نیست! اگه مدرک معتبری دارید که بنده شما رو slap دادم خوشحال میشم بفرسیتد. با سلام. در حال جمع اوری مدارک معتبر هستیم گرچه این شکلیت رد باشع! نقل قول .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.