Chernobyl ارسال شده در July 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2022 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام شکایت بنده به سه بخش تقسیم میشه. استفاده جاب غیر قانونی داشتن گان DM • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در July 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2022 در 7 ساعت قبل، Soldier گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام شکایت بنده به سه بخش تقسیم میشه. استفاده جاب غیر قانونی داشتن گان DM • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: +داشتنه متریال نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در July 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2022 ****** با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @Soldier شکایت شما برای DM رد شد ( مدارک کافی نیست ) راننده تاکسی مورد نظر بدلیل به همراه داشتن اسلحه و انتخاب شغل غیرقانونی 2Av= 1Fw دریافت کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در July 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سرعت غیر مجاز • شاهد ها:___ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Areno ارسال شده در July 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2022 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی - استفاده شخصی از ماشین فکشن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://uupload.ir/view/voice_2022_7_9_11_2_18_9k2v.rar/ .اگر نیاز شد من باز هم از این شخص مدرک توهین دارم بگویید تا ارسال کنم ویرایش شده July 9, 2022 توسط AlirezaRoshan نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در July 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2022 ***** با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @HarbarD شکایت شما پذیرفته شد و عضو راننده تاکسی مورد نظر شما با توجه به قانون ذیل 1Av دریافت کرد. مخفی کننده - شما همیشه باید هنگام استفاده از وسایل نقلیهی اقلیت سرعت مجاز خود را حفظ کنید (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
limit ارسال شده در July 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: حرکت در جهت خلاف • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در July 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2022 (ویرایش شده) درود به شما شاکی محترم @AlirezaRoshan شکایت شما پذیرفته شد و متشاکی از اقلیت راننده تاکسی با 80FP اخراج شد. با تشکر بابت گزارش شما. درود به شما شاکی محترم @Ezza شکایت شما پذیرفته شد و متشاکی اخطار لفظی دریافت کرد. با تشکر از گزارش شما. ویرایش شده July 12, 2022 توسط HamedBhn 1 نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در July 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سرعت زیاد • شاهد ها: ______ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در July 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2022 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سرعت غیر مجاز • شاهد ها: ______ • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده July 13, 2022 توسط HarbarD نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در July 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سرعت غیر مجاز • شاهد ها: ______ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در July 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سرعت غیر مجاز • شاهد ها: ______ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodFlame ارسال شده در July 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: جم کردن materials.ایشون برای بار اول نیست ک دارن کار غیر قانونی انجام میدهند.دفه قبل هم از این اقا شکایت کرده بودن ولی این اقا درس عبرت نگرف.عکس 4 از شکایت قبلی هشست ک می بینید مهارت اسلحه فروشی ان 3 هست.ولی در عکس 5.مهارت اسلحه فروشی خود را افزایش داده است در فکشن تاکسی.در عکس 4 اقای WeTDreaM شکایت کرده است. • شاهد ها: ..... • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول کاری به موفّقیت میرسد که; پوشیده بماند. [ امیرالمومنین (ع) ] Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ & لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodFlame ارسال شده در July 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2022 (ویرایش شده) شکایت رو پس میگیرم. ویرایش شده July 14, 2022 توسط amirrezamirzae بماند نقل قول کاری به موفّقیت میرسد که; پوشیده بماند. [ امیرالمومنین (ع) ] Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ & لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در July 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2022 درود به شما شاکی محترم @HarbarD شکایت های شما پذیرفته شد و همه ی متشاکی ها اخطار لفظی دریافت کردند. با تشکر بابت گزارش شما. درود به شما شاکی محترم @amirrezamirzae شکایت شما پذیرفته شد و متشاکی اخطار لفظی دریافت کرد. با تشکر بابت گزارش شما. نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirsd ارسال شده در July 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام این فرد داخل فکشن هست داره متریال میخره • شاهد ها: عکس • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در July 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2022 درود به شما شاکی محترم@amirasd شکایت شما پذیرفته شد و متشاکی اخطار لفظی دریافت کرد. با تشکر بابت گزارش شما. نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodFlame ارسال شده در July 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2022 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 1.سرعت غیر مجاز 2.رانندگی در لاین مخالف • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول کاری به موفّقیت میرسد که; پوشیده بماند. [ امیرالمومنین (ع) ] Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ & لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در July 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2022 درود خدمت شاکی محترم @amirrezamirzae شکایت شما پذیرفته شد و متشاکی اخطار لفظی دریافت کرد. نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Plosion ارسال شده در July 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول نَصرُ مِن اللهِ و فَتحٌ قریب بعد اعلام جنگ بخونید نماز وحشت برسم پشت خاکریزتون فقط اشهد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در July 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2022 درود خدمت شاکی محترم@amir1387amir شکایت شما پذیرفته شد و متشاکی مجازات شد. 1 نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodFlame ارسال شده در August 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 1.سرعت غیر مجاز 2.رانندگی در لاین مخالف • شاهد ها: نقل قول کاری به موفّقیت میرسد که; پوشیده بماند. [ امیرالمومنین (ع) ] Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ & لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodFlame ارسال شده در August 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 1.سرعت غیر مجاز 2.رانندگی در لاین مخالف • شاهد ها:...... • مدرک/عکس یا فیلم:https://s6.uupload.ir/files/ag-sa-0003_ccv1.jpg نقل قول کاری به موفّقیت میرسد که; پوشیده بماند. [ امیرالمومنین (ع) ] Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ & لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در August 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2022 @amirrezamirzae شکایت شما قبول شد. نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirsd ارسال شده در August 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: •: توضیحات سلام و ارض ادب ایشون تو فکشن تاکسی هستن و در لاین مخالف حرکت میکنند. ایشون فحاشی کردن بنده بخشیدم و فقط مال لاین مخالف گزاشتم.. • شاهد ها: مگه کلانتری هست؟؟ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.