iNViSiBIe ارسال شده در February 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: که با Faction Warn پاسخ داده خواهد شد: - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. • شاهد ها: ---- • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNViSiBle.png ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sotvan1 ارسال شده در February 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2020 (ویرایش شده) با سلام- کلمات اینچنینی در برابر همکاران مجازات دارن / شما تو متن گذارشتون نصف متن قانون رو کپی کردین و اگر اولش رو هم کپی میکردین نوشته شده بود :نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران که با Faction Warn پاسخ داده خواهد شد: - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. و اما برای این مورد که شما همکار نیستید باید به قوانین عمومی مراجعه کرد که جوابتون در این قانون هست : نمونههایی از کلماتی که مشمول مجازات نمیشوند (به استثنای استفاده بر روی ادمینها) - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. لطفا بی دلیل شکایت نکنید و قسمتی از قوانین رو برای متهم سازی کپی نکنید اگرچه مشخصه شما ناقص قوانینو کپی کردید ویرایش شده February 23, 2020 توسط amirkia2000 نقل قول هیچ ظلمی را بی پاسخ نمیگذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Major ارسال شده در February 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2020 سلام بر شما شاکی محترم @MiNViSiBle شکایت شما رد, زیرا: نقل قول نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران که با Faction Warn پاسخ داده خواهد شد: - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. - توهینهایی که قسمت اصلی آنها سانسور شده اند: **** رو بخور، **** رو بلیس، *** و... - علائم ناخوشایند و زشت (مانند _|_، _()_ و...) (قوانین دسته ملایم) نقل قول نمونههایی از کلماتی که مشمول مجازات نمیشوند (به استثنای استفاده بر روی ادمینها) - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. - توهینهایی که قسمت اصلی آنها سانسور شده اند: **** رو بخور، **** رو بلیس، *** و... - علائم ناخوشایند و زشت (مانند _|_، _()_ و...) (قوانین عمومی) شما نه ادمینی و نه عضو اقلیت TaxiDriver دوست عزیز بجای اینکه اول شکایت کنی قوانینو با دقت بیشتری مطالعه کنید. نقل قول !Do not judge me !You do not live out of the half of what I've been doing well لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در March 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام. تفنگ داشتن غیر قانونیه. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiGueL ارسال شده در March 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2020 @NimaBدرود، شکایت شما پذیرفته شد، از شما کمال پوزش را میطلبیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Godofwar ارسال شده در March 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون ad گزاشتن که کیک میشه زنگ زدم میگم این ای دی رو نزار کیک میشی وارن میگیری درگیره با خودش فحش میده • شاهد ها: نیاز نیس تو عکس معلومه • مدرک/عکس یا فیلم:http://uplod.ir/cjhik1t8heyw/AG-SA-0044.jpg.htm http://uplod.ir/m535z0i71t9w/AG-SA-0045.jpg.htm نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در March 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2020 (ویرایش شده) 1-تو آگهی دیگران فوضولی نکن 2-باهوش خان اینجور حرفا هیچ مجازاتی نداره و در صورتی اخطار داده میشود که در برابر افراد اقلیت باشه و در صورتی که اون فرد شکایت کنه 3-تو که ادعا لول بالا بودن میکنی هنوز نمیدونی اینو باید بری شکایت های عمومی اگه خسته نمیشی دوتا از شکایت های قبلی رو ببین ممنون از شکایتت چون رد میشه و من خیلی از این خوشحال میشم یه سوال هم پیش اومده برام دقیقا کجا گفتی که کیک میشی وارن میگیری؟؟درگیری با خودتا ویرایش شده March 29, 2020 توسط sinak2467 توضیح بیشتر نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiGueL ارسال شده در March 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2020 @godofwar84درود شکایت شما رد شد.دلیل: این مورد از نوع شدت پایین است و شما از همکار های فرد یاد شده نیستید، پس مجازاتی ندارد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Godofwar ارسال شده در March 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2020 (ویرایش شده) پسر گل ۱۲ ساله من اولا با بزرگترت درست صحبت کن ۲. ما مثل بچه پولدارایه گلدی نیستیم که با لول ۶ با توریسمو ادعامون بشه وقتی تو تاکسی ایم ۳. اقایه پرو اگه عقلت بکشه لیدرت نگفته دفاعیه بده پس فعلا فشار نخور به فضولی ربطی نداره همه بهت میخندن البته همینجوریشم دلقک همه هستی نیاز نیست توضیح بدم حرفی داری فروم پی ام بده ویرایش شده March 29, 2020 توسط godofwar84 توضیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lilitachi ارسال شده در March 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: gun • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiGueL ارسال شده در March 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2020 @ahmad1994درود، شکایت شما پذیرفته شد، از شما کمال پوزش را میطلبیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
666kian ارسال شده در April 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین شدت بالای این فرد که باید kick80FPبشه! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeRilouS ارسال شده در April 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2020 ببخشید عزیز ولی بهتره بدونی که من فحاشی بدی گففتم معزرت میخوام ولی لطفا از کار خودت هم بگو من دایل دارم پرا فحاشی گفتم ان روز متسفانه یکی منو گول زد و گفت قیمته houseخودتو .........بکن منم نمیدونستم این cmd برایه چی هست منم ان cmd رو زدم و دیدم بعد house رو خرید خوب عزیزم باید درکم کنی این برایه خودت پیش میامد چی فکر کن ؟ بعد من بخواتر اینکه تصادف کردیم تو بوق روهنمین توری نگاه داشتی رو اصابم رفتی بعد من که گفتم بس کن بوق نزن چرا نگه داشتی ؟؟ من معزرت میخوام لطفا دفه بعد این قد بوق نزن نقل قول NiggaZ Wit AttitudeS TeZCaS Family PeRilouS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در April 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2020 (ویرایش شده) . ویرایش شده April 7, 2020 توسط 83mehrdad83 پست پاک شه نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiGueL ارسال شده در April 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2020 @666kianدرود شکایت شما رد شد.دلیل: طبق صحبت های بنده با مدیریت محترم، شکایت باید توسط خود شخص انجام بشود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aryaw ارسال شده در April 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحش ناموسی داد همونطوری که در اسکرین هم مشاهده میکنید. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/files/gsds_sa-mp-075.pnghttp://uupload.ir/files/q56u_sa-mp-076.pnghttp://uupload.ir/files/xxap_sa-mp-077.png نقل قول ===>W<=== Let's live for ourselves , not to show it to others گوسفندان تمام عمر از گرگ ها میترسند اما در نهایت این چوپان است که آنها رامیخورد Sheep are afraid of wolves all their lives, but in the end it is the shepherd who eats them ==>"?????"<== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkSky ارسال شده در April 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: مدارک کاملا واضح میباشد! • شاهد ها: ---- • مدرک/عکس یا فیلم: به دلیل چت های تیم کارکنان مدارک ادیت شد. نقل قول Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2020 (ویرایش شده) با سلام و عرض ادب به شکایت کننده های عزیز @Taraneeee شکایت شما قبول شد و فرد خاطی از فکشن با مجازات 80FP کیک خواهد شد. @Phyco شکایت شما قبول شد و فرد خاطی از فکشن با مجازات 80FP کیک خواهد شد. ویرایش شده April 10, 2020 توسط pocker نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در April 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: - شما همیشه باید هنگام استفاده از وسایل نقلیهی اقلیت سرعت مجاز خود را حفظ کنید (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: زندگی من =قوانین من نقل قول رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neikso ارسال شده در April 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @MyOwnRules شکایت شما قبول شد فرد خاطی اخطار های لازم را دریافت کردند. نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم، چیزی که خیلیا نیستن … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در April 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام . من در عکس اول ایشون رو با تیر زدم که خب میتونه کال بده 110 و وانتد بگیرم . من در عکس اول به ایشون گفتم نوب اون برگشت گفت رو ...... نوشته من نوبم .در عکس دوم بد دهنی ایشون مشخصه . در عکس سوم هم دیده میشه توهینشون. خواهشا رسیدگی کنید این فکشن خوب تاکسی ، جای این جوور آدما نیست..... • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aryaw ارسال شده در April 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون تفنگ همراه خود داشت و تا اونجایی که من میدونم و در قوانین نوشته دسته ملایم نباید هماه خود تنفگ داشته باشد. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ===>W<=== Let's live for ourselves , not to show it to others گوسفندان تمام عمر از گرگ ها میترسند اما در نهایت این چوپان است که آنها رامیخورد Sheep are afraid of wolves all their lives, but in the end it is the shepherd who eats them ==>"?????"<== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neikso ارسال شده در April 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2020 @ali2211 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما به دلیل نداشتن Timestamp/ رد شد ممنون بابت پیگر بودن شما. نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم، چیزی که خیلیا نیستن … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aryaw ارسال شده در April 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2020 در 23 ساعت قبل، TheEagle گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون تفنگ همراه خود داشت و تا اونجایی که من میدونم و در قوانین نوشته دسته ملایم نباید هماه خود تنفگ داشته باشد. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: شکایت را پس میگیرم. نقل قول ===>W<=== Let's live for ourselves , not to show it to others گوسفندان تمام عمر از گرگ ها میترسند اما در نهایت این چوپان است که آنها رامیخورد Sheep are afraid of wolves all their lives, but in the end it is the shepherd who eats them ==>"?????"<== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neikso ارسال شده در April 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2020 @TheEagle بنا به خواست خودتون شکایت شما رد شد. موفق باشید. نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم، چیزی که خیلیا نیستن … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.