Epic ارسال شده در February 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بله از بنده شکایت شد به علته این که به رفیقم گفتم خایه مال و یکی که تا الان 3 بار ازم شکایت کرده و منتظره فشار خوردنشو جبران کنه این رو بعده 30 دقیقه اس اس میده به گزارش از اعضا و همونطور که می دونید من از خوده این ارمان اس اس دارم که فحش داده یا خیلیا یعنی الان می تونم بگم با من بوده و دموت شع طرف ؟ من گفتم خایه مال بعد در تص ویری که می فرستم خوده فرده فشار خورده میاد میکه new FW بعد این میگه خایه مال فحشه و fp80 داره اما فحس های مادر یا سانسور شده یا خیلی شدت بالا fp80 داره خایه مال فحش نیست به معنی پاچع خار هست. این ارمان در بدو ورود چنین کرد امیدوارم بررسی و دموت شه! • مدارک (فیلم یا عکس): 2 2 ☠ The Rulers Of The West Are OuTLawS ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HedNix ارسال شده در February 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2019 ارمان رفیق ما هستی درست ولی باید حق کسی ضایع نشه _اون شب خودم اونجا بودم و هرچی تو ss داده شد با بنده بود و نه در wیاcwو... به کسی که شکایت داشته این حرف مستقیم گفته نشده![اگرم کسی میخواست شکایت کنه بنده بودم که شکایتیم ندارم] _بحث بعدی اینه که بازیکن GoverNorهیچ fw نداشته و اگر باید تنبیه میشد باید fw میگرفت نه fp80 بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sinaw ارسال شده در February 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2019 متاسفانه ایشون دیگر راهبر این اقلیت نیست. ------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Epic ارسال شده در February 24, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2019 ☠ The Rulers Of The West Are OuTLawS ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Epic ارسال شده در February 24, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2019 ایشون بعد از شکایت من رسیگن دادن از ترسشون و فقط منو با رنک 2 اخراج 80 اف پی کردند. چطور الان ساب لیدره SI هست ؟ بازم باید اشتباه کنه تا بفهمید قضیه رو؟؟ من باید اف پی هام پاک شه و با رنک 2 دوباره به اقلیت برگردم.با تشکر! ☠ The Rulers Of The West Are OuTLawS ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Epic ارسال شده در February 24, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2019 این بازیکن فکر کرده زرنگه باید تنبیه شه و حداقل درست از بعضیا برای لیدر شدن تست گرفته شه مثله یه لیدر که بازم اس اس دارم که برای باره اول افک در متینگ fw داده. افراده با لیاقت و حرفه ای رو لیدر کنید تا دوستان رو! ☠ The Rulers Of The West Are OuTLawS ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PyRo ارسال شده در February 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2019 در در ۱۳۹۷/۱۲/۴ در 21:57، GoverNor گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بله از بنده شکایت شد به علته این که به رفیقم گفتم خایه مال و یکی که تا الان 3 بار ازم شکایت کرده و منتظره فشار خوردنشو جبران کنه این رو بعده 30 دقیقه اس اس میده به گزارش از اعضا و همونطور که می دونید من از خوده این ارمان اس اس دارم که فحش داده یا خیلیا یعنی الان می تونم بگم با من بوده و دموت شع طرف ؟ من گفتم خایه مال بعد در تص ویری که می فرستم خوده فرده فشار خورده میاد میکه new FW بعد این میگه خایه مال فحشه و fp80 داره اما فحس های مادر یا سانسور شده یا خیلی شدت بالا fp80 داره خایه مال فحش نیست به معنی پاچع خار هست. این ارمان در بدو ورود چنین کرد امیدوارم بررسی و دموت شه! • مدارک (فیلم یا عکس): با سلام خدمت دوست عزیز. خدمتتون بگم ک توهین شما Fp80 داره و لیدر مربوطه درست تصمیم گیری کردن. همچنین من دوستتون نیستم و اومدی به اکانت من اون کلمه ای که لقب خودتون هست رو به من نسبت دادید. بنده هم درجا شکایت کردم و مجازات شما صحیح بوده. ضمنا اینم بگم کارم هنوز تموم نشده باهات. موفق و سربلند باشید. .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinnajm ارسال شده در February 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2019 امیدوارم حق اجرا بشه و لیدر مربوطه بخاطر اینکارش مجازات بشه .????? ????? ?? ?????, ??? ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Najm ارسال شده در March 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2019 درود، با عرض پوزش بابت مشکل پیش آمده و تاخیر در پاسخگویی، اینطور که مشخص هست شما توسط مدیریت به اقلیت برگشته و اخطار های اقلیت شما پاک شده است. بسته شد Cingulomania Thug 4 Life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده